Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 23:17   #957
frantic
Zakorzenienie

Dot.: kosmetyki nyx

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1036122 0]Ale przecież Processing jest od razu, tzn, że zamówienie zostało przyjęte.
A In progress znaczy, że poszło do magazynu i jest pakowane.
A potem już tylko Completed, że wysłane.
Chyba, że coś źle zrozumiałam. [/QUOTE]

No od razu, ale od Processing do Shipped trochę czasu mija niestety. Po prostu nie spieszy im się, albo mają tyyyyyle roboty.

Ale powiem wam, że błyszczyk Pearl to jest niezły czad. Takiego efektu na ustach jeszcze nie miałam. Nie dość, że rozjaśnia bo jest biały, to jeszcze daje niebieskawą poświatę. Ja jestem ciepłym typkiem, więc dobrze to wygląda tylko jak nałożę odrobinę, ale chłodnym typkom musi to pasować jeszcze bardziej. Na pewno można też nim zneutralizować zbyt ciepły odcień pomadki.

W ogóle to moimi absolutnymi hiciorami w marce NYX są błyszczyki Mega Schine, róże w kremie i mozaiki. Pomadki Round Lipstick mnie nie powalają, ale mam ich już tyle, że muszę je polubić. Żartuję, są ok, ale więcej już raczej nie kupię. Będę szaleć z błyszczykami. Już myślę o kolejnym zamówieniu.
frantic jest offline Zgłoś do moderatora