Wątek
:
Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-01-06, 07:47
#
1293
Sweet_Jelly
Zakorzenienie
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Dzień Dobry Ranne Ptaszyny
dzień 26 cyklu
Obwieszczam że:
*spadła mi temp. (z 37,2 wczoraj) do ... 36,8
*test wyszedł negatywny.. idealna 1 krecha i mnóstwo bieli zamiast drugiej!
Dla mnie już jest jasne, już było jasne jak temp. zmierzyłam. Nie udało się w tym cyklu
jak powiedziałam mężowi że temperatura mi spadła i że jestem zawiedziona powiedział:
"ja już wcześniej wiedziałem że @ dostaniesz.Byłaś rozdrażniona"
. To akurat prawda. A nerki miesiączkowo dalej bolą
Jestem przyznam zawiedziona ale głupio się nie łudzę że a może??? Nic z tego i już!
Teraz tylko czekam aby miesiączka przyszła szybko tzn w czwartek (28dzień) bo chciałabym mieć regularne cykle a przed tabletkami miały długość 28dni!
Jak mawiała moja mama :
"Kwaśne winogrona -słodkie cytryny"
Czyli zawsze znajduje +sytuacji tak jak moja mama. Plus taki-> to była taka wpadeczka bo mieliśmy czekać że starankami. jak teraz nie wyszło to przynajmniej dłużej pobiorę kwas foliowy a to zawsze lepiej
Cytat:
Napisane przez
Nika1980
ale ci fajnie... trzymam kciuki nieśmiało...
i tak dziękuję
Cytat:
Napisane przez
sweetpinky
Nie pamiętam czy Wam mówiłam ale na tym wyjeździe na narty mój mąż się przewrócił i zrobił sobie coś w kolano. Dziś był u ortopedy i odciągał mu 2,5 strzykawki krwi, wbił mu też jakiś antybiotyk i jak mu nie zejdzie do 14 stycznia ta opuchlizna to będzie miał operację na kolano
wszystko do
o kurcze.... to poważna sprawa! Mój kolega miał operacje na kolano i potem 2 miesiące nie mógł się ruszać..
Trzymam kciuki by wszystko poszło jak najlepiej
Cytat:
Napisane przez
celka2000
ojoj, ale sie miesiaczka posypala...
No właśnie...posypała się
ja też już czekam tylko na @.
Temp. spadła i jest niska, bóle jak najbardziej miesiączkowe i rozdrażnienie charakterystyczne u mnie przed@ myślę że jutro wieczorem już będzie @
ja tam się nie łudzę..
......................... ..............
Wiecie co dziewczyny..macie racje...Naiwna byłam.... nie powinno się tak zapalać i tak myśleć co chwilę o ciąży, trzeba wrzucić na luz!
Kwas foliowy dalej będę brać ale mam zamiar się cieszyć z bytowania z mężem a nie rozmyślać czy się uda? Udało? albo nie udało?Co ma być to będzie...
A moje nerwy nic tu nie pomogą
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Sweet_Jelly
Znajdź więcej postów Sweet_Jelly