Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 08:19   #4121
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Edit:
Aj, Dorinko, to chyba sobie daruję Potrzebuję diety która "wybacza" małe grzeszki
No wybaczać, wybacza, ale gdyby grzeszków nie było to efekt jest spektakularny
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
ee tam, wypadłaś. Schudłaś, wagę utrzymujesz, no i co najwazniejsze "caly czas korzystasz z jej zasad
Właśnie to najważniejsze a i tak chciałabym jeszcze zrzucić te 3,4 kg a za cholercię nie mogę, organizm się buntuje, może tańce pomogą w tym

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że I etap bym wytrzymnała, bo jakiś pół roku temu byłam na diecie Kopenhaskiej (raczej już z niej nie skorzystam ) i wytrzymałam 2 tyg.
Tylko zastanawiam się czy jestem w stanie całkowicie zmienić sposób żywienia
Mnie najbardziej przeraża (w I etapie) brak: kawy (!), owoców, alkoholu (lubię winko w weekend sobie wypić), aaa no i ziemniaczki
No i właśnie zastanawiałm się jak z tymi efektami (opinie są różne ), ale skoro ją tak chwalisz, to muszę się poważnie zastanowić.
U mnie za pierwszym razem efekty były niesamowite, później przy powtórkach już nie , jednak te dwa tygodnie nie są bez powodu I etapem diety, później to już bułka z masłem

Tak szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że ta dieta jest najsensowniejsza ze wszystkich, które znam, a ciągle szukam czegoś naj i nie znalazłam. Tutaj przynajmniej zasady są ludzkie, i nie ma głodowania jak w innych

Dzień dobry , ależ zimno
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora