2009-01-06, 08:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Napisane przez zara_84
Edit:
Aj, Dorinko, to chyba sobie daruję  Potrzebuję diety która "wybacza" małe grzeszki 
|
No wybaczać, wybacza, ale gdyby grzeszków nie było to efekt jest spektakularny 
Cytat:
Napisane przez hania811
ee tam, wypadłaś. Schudłaś, wagę utrzymujesz, no i co najwazniejsze "caly czas korzystasz z jej zasad 
|
Właśnie to najważniejsze a i tak chciałabym jeszcze zrzucić te 3,4 kg a za cholercię nie mogę, organizm się buntuje, może tańce pomogą w tym 
Cytat:
Napisane przez goosia207
Wydaje mi się, że I etap bym wytrzymnała, bo jakiś pół roku temu byłam na diecie Kopenhaskiej (raczej już z niej nie skorzystam  ) i wytrzymałam 2 tyg.
Tylko zastanawiam się czy jestem w stanie całkowicie zmienić sposób żywienia 
Mnie najbardziej przeraża (w I etapie) brak: kawy (!), owoców, alkoholu (lubię winko w weekend sobie wypić), aaa no i ziemniaczki 
No i właśnie zastanawiałm się jak z tymi efektami (opinie są różne  ), ale skoro ją tak chwalisz, to muszę się poważnie zastanowić.
|
U mnie za pierwszym razem efekty były niesamowite, później przy powtórkach już nie , jednak te dwa tygodnie nie są bez powodu I etapem diety, później to już bułka z masłem 
Tak szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że ta dieta jest najsensowniejsza ze wszystkich, które znam, a ciągle szukam czegoś naj i nie znalazłam. Tutaj przynajmniej zasady są ludzkie, i nie ma głodowania jak w innych 
Dzień dobry , ależ zimno 
|
|
|