Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-05, 14:35   #4081
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny zdam relacje jak wroce wieczorem - troche sie stresuje tymi badaniami i TZ tez
Dobrze będzie, nic się nie stresuj kochana
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 14:36   #4082
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Haniu, też nie lubię tych pralek ładowanych od góry (nigdy takiej nie miałam, ale i tak ich nie lubię ), ale niestety innego wyjścia w tej klitce nie ma :/

i właściwie my tam już nocowaliśmy - chociażby w sylwestra ;P

i tak sobie myślę..ile się oszczędzi na tym wiaderku wody? z 10zł? pewnie nawet mniej
chyba aż takim sknerusem nie jestem.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 14:44   #4083
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Poczytałam trochę ten wątek o oszczędzaniu. Czasami taka paranoja, że szok. Jak można zlewać wodę do mycia włosów, a potem tym myć podłogę, ścierać kurze itp? Można potem jeszcze psa wykąpać, zasłonki wyprać, okna umyć a na konieć wyprać dywan Kurcze, no ja nie mówię, żeby być rozrzutnym...ale bez przesady.

Ja np. zakręcam wodę, jak myję zęby..to chyba jedyny przejaw mojej oszczędności. Ale chyba się zastanowię nad jakimiś innymi - tylko muszą być racjonalne!!
Ale się dzisiaj ubawiłam tym oszczędzaniem

EDIT:
Chyba muszę od nowego roku przejść na jakąś dietę
Czy wiecie coś na temat Sout Beach i co o niej sądzicie ?
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 14:51   #4084
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Diano, wysłałam Ci (zakładam że to Ty) zaproszenie na nkl
Stary 2009-01-05, 14:53   #4085
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Siedź na wizażu jak Ci dobrze
Siedze i mi dobrze...ale dziś więcej na allegro
Cytat:
Wiesz jak zrobić mi smaka na obiad
sorry
A co na obiad??

Cytat:
Kupiłam sobie bieliznę termoaktywną na allegro. Tanio. Myślałam nawet, że za tanio, ale na droższą nie miałam $. A sprawdziła się fantastycznie, było mi cieplutko i sucho. Zaraz poszukam i wyślę Ci namiary na priv, może Ci sie przyda.
O dzięki...bardzo sie przyda bo ja tez celuję w nizszą polkę.

Cytat:
Hani chyba nie trzeba przekonywać do leczenia się czymś mocniejszym Ale to pewnie po pracy
Nie no w pracy tylko herbatka malinowa

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
EDIT:
Z tym tematem do ekspertki Dorinki
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 14:58   #4086
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się dzisiaj ubawiłam tym oszczędzaniem

EDIT:
Wiemy, wiemy Skuteczna i to bardzo, ale jeśli trzymasz się ściśle według jej zasad, a I ETAP jest najwazniejszy, najbardziej rygorystyczny i od konsekwencji w nim zalezy powodzenie całej diety, wtedy naprawdę organizm przeżywa szok ale trzeba to przeżyć A później są świetne efekty, ja za pierwszym razem tak miałam, później już zawsze jakieś grzeszki miałam i nie było tak dobrze, zwłaszcza z alkoholem nie wytrzymywałam w weekend i winko było, a nie można

Ogólnie polecam bardzo, można się nauczyć zdrowo odżywiać, ja w sumie dużo zawdzięczam tej diecie, cały czas korzystam z jej zasad

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dziękuję ale już wypadłam chyba z obiegu
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 15:14   #4087
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:

sorry
A co na obiad??
Nie ma sprawy, żartowałam mało co mnie obrzydza, nawet jak jem
Dzisiaj ten mój wytęskniony od piątku (albo i wcześniej) makaron z kurczakiem i sosem szpinakowym. A właściwie kurczak dla TŻ, ja wolę bez

Cytat:
O dzięki...bardzo sie przyda bo ja tez celuję w nizszą polkę.
Bardzo prosze, może się przyda.

Cytat:
Nie no w pracy tylko herbatka malinowa
Za to po pracy..

Cytat:
No właśnie, Gosiu, Dorinka nam się chyba specjalizuje w tej diecie. Dorinko, wypowiedz się jak znajdziesz chwilkę. Też planuję małą dietkę, ale jestem wybredna co do jedzenia i nie wiem jak to będzie. Przydałoby się coś smacznego

_________________________ _________________________ ______________

Dziś miałam którąś tam noc z Effaclarem i, jako że na razie dobrze to znoszę, posmarowałam się nieco obficiej niż zwykle. TŻ się przytulił, poniuchał i zapytał dyplomatycznie, czy mam nowy krem Zapytałam czy śmierdzi, równie dyplomatycznie odpowiedział, że "nieeee, nie tak bardzo" Śmierdzi, ale działa, kurczę

Edit:
Aj, Dorinko, to chyba sobie daruję Potrzebuję diety która "wybacza" małe grzeszki

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-05 o 15:17
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 15:22   #4088
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Wiemy, wiemy Skuteczna i to bardzo, ale jeśli trzymasz się ściśle według jej zasad, a I ETAP jest najwazniejszy, najbardziej rygorystyczny i od konsekwencji w nim zalezy powodzenie całej diety, wtedy naprawdę organizm przeżywa szok ale trzeba to przeżyć A później są świetne efekty, ja za pierwszym razem tak miałam, później już zawsze jakieś grzeszki miałam i nie było tak dobrze, zwłaszcza z alkoholem nie wytrzymywałam w weekend i winko było, a nie można

Ogólnie polecam bardzo, można się nauczyć zdrowo odżywiać, ja w sumie dużo zawdzięczam tej diecie, cały czas korzystam z jej zasad

ee tam, wypadłaś. Schudłaś, wagę utrzymujesz, no i co najwazniejsze "caly czas korzystasz z jej zasad
Stary 2009-01-05, 15:31   #4089
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Wydaje mi się, że I etap bym wytrzymnała, bo jakiś pół roku temu byłam na diecie Kopenhaskiej (raczej już z niej nie skorzystam ) i wytrzymałam 2 tyg.
Tylko zastanawiam się czy jestem w stanie całkowicie zmienić sposób żywienia
Mnie najbardziej przeraża (w I etapie) brak: kawy (!), owoców, alkoholu (lubię winko w weekend sobie wypić), aaa no i ziemniaczki
No i właśnie zastanawiałm się jak z tymi efektami (opinie są różne ), ale skoro ją tak chwalisz, to muszę się poważnie zastanowić.
Stary 2009-01-05, 15:39   #4090
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć ale dzień. Dojechałam na uczelnie a tam karteczka, ze zajęcia zaczną się godzinę później...potem 4,5 godziny nudnych praktyk (jak można mieć praktyki z doradztwa zawodowego w szkole?). Było parę niemliłych sytuacji ale na koniec babka powiedziała, że jutro mamy przyjśc godz. wczesniej przez jej spóźnienie agresor mi sie włączył po raz 3 w dniu dzisiejszym.

Z miłych akcentów przed sylwestrem wygrałam wodę toaletową w konkursie a dziś znowu cos wygrałam ( chyba podkład)

Rav wpadaj częściej !

Cytat:
Ja mam UPC...internet 10 mega...szalenstwo, ale tym sposobem mamy podstawowy pakiet telewizyjny..i płacimy coś powyzej 100 zł.m.
Wcześniej miałam ciagle promocję i płaciłam za 2mega + pełen pakiet kablówki 109zł potem (4mega) 136zł a teraz po końcu promocji mam 159 zł za 4 mega i pełna kablówka. Musze tam zadzownić i się dogadać, bo w tehj cenie to juz teraz 10 mega tak jak Ty można mieć.

Wczoraj oglądaliśmy The Bank Job- fajny film.
Stary 2009-01-05, 15:50   #4091
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć ale dzień. Dojechałam na uczelnie a tam karteczka, ze zajęcia zaczną się godzinę później...potem 4,5 godziny nudnych praktyk (jak można mieć praktyki z doradztwa zawodowego w szkole?). Było parę niemliłych sytuacji ale na koniec babka powiedziała, że jutro mamy przyjśc godz. wczesniej przez jej spóźnienie agresor mi sie włączył po raz 3 w dniu dzisiejszym.
..no ale juz jestes w domku..wiec agresor moze isc w niepamięć.
Cytat:
Z miłych akcentów przed sylwestrem wygrałam wodę toaletową w konkursie a dziś znowu cos wygrałam ( chyba podkład) .
Fajosko. A gdzie tak wygrywasz?

Cytat:
Wcześniej miałam ciagle promocję i płaciłam za 2mega + pełen pakiet kablówki 109zł potem (4mega) 136zł a teraz po końcu promocji mam 159 zł za 4 mega i pełna kablówka. Musze tam zadzownić i się dogadać, bo w tehj cenie to juz teraz 10 mega tak jak Ty można mieć.
.
Ano mozna. Musisz koniecznie sie tym zainteresowac...bo przeciez oni lepszej ofery sami nie zaproponują.

Cytat:
Wczoraj oglądaliśmy The Bank Job- fajny film.
Tez mi sie podobał

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-05 o 15:52
Stary 2009-01-05, 15:58   #4092
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
..no ale juz jestes w domku..wiec agresor moze isc w niepamięć.

Fajosko. A gdzie tak wygrywasz?

.
Ano mozna. Musisz koniecznie sie tym zainteresowac...bo przeciez oni lepszej ofery sami nie zaproponują.

Tez mi sie podobał

teraz grzeję się ciepła herbatką przy grzejniczku i już humorek dobry

Wygrałam raz w konkursie smsowym Pani a teraz w Elle przeglądałam w domu gazetę, bo siostra kupiła wysłałam smsa i wygrałam

zaraz dzownię do UPC
Stary 2009-01-05, 16:28   #4093
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
teraz grzeję się ciepła herbatką przy grzejniczku i już humorek dobry

Wygrałam raz w konkursie smsowym Pani a teraz w Elle przeglądałam w domu gazetę, bo siostra kupiła wysłałam smsa i wygrałam

zaraz dzownię do UPC
Kurcze ja to nigdy nic nie wygralam..a jeszcze w takim konkursie sms....marzenie
Stary 2009-01-05, 16:42   #4094
twin--maid
Zakorzenienie

Od piatku będę miała cyfrową tv i 10 mb/s net dostałam upusty i zamiast 152 płacę 129zł. umowa na 12 miesięcy no a net podskoczy z prędkością z 4 na 10

EDIT:
Haniu ja mam jakiegoś farta w takich konkursach bo to nie pierwszy raz jak coś wygrywam a zaczęłam jako dziecko dzwoniąc do radia i na poczekaniu wymyslając bajkę o jakimś misiu. Rodzice byli w szoku jak nawijałam na poczekaniu dostałam książki i nalepki z radia eska no i mam bezcenne nagranie na kasecie ze mna na antenie w roli głównej

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2009-01-05 o 16:51
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 16:47   #4095
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Od piatku będę miała cyfrową tv i 10 mb/s net dostałam upusty i zamiast 152 płacę 129zł. umowa na 12 miesięcy no a net podskoczy z prędkością z 4 na 10
ha..pięknie.
Cyfrową TV mówisz..kurcze ja tez chcę...teraz ja muszę do nich zadzownic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 16:52   #4096
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
ha..pięknie.
Cyfrową TV mówisz..kurcze ja tez chcę...teraz ja muszę do nich zadzownic.
Pani powiedziała, że na analogową nie ma już promocji bo ją powoli wycofują więc pewnie z chęcią zaproponują przejście.
Stary 2009-01-05, 17:28   #4097
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Twin, mogłabyś się wpisać do wątku o oszczędzaniu
Ładnie to załatwiłaś. Jednak naprawdę opłaca się dzwonić i pytać.

Ale z Ciebie szczęściara z tym wygrywaniem Jak tak dalej pójdzie to zaczniesz sprzedawać rzeczy na allegro
Stary 2009-01-05, 17:30   #4098
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT:
Haniu ja mam jakiegoś farta w takich konkursach bo to nie pierwszy raz jak coś wygrywam a zaczęłam jako dziecko dzwoniąc do radia i na poczekaniu wymyslając bajkę o jakimś misiu. Rodzice byli w szoku jak nawijałam na poczekaniu dostałam książki i nalepki z radia eska no i mam bezcenne nagranie na kasecie ze mna na antenie w roli głównej
Ja to chyba nigdy nic nie wygrałam

Wydrukowałam sobie pełno materiałów o diecie South Beach, tak więc mam lekturę na cały wieczór
Mój młodszy brat powiedział: nie jest głupia, ta dieta coś w niej jest
Stary 2009-01-05, 17:52   #4099
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin, mogłabyś się wpisać do wątku o oszczędzaniu
Ładnie to załatwiłaś. Jednak naprawdę opłaca się dzwonić i pytać.

Ale z Ciebie szczęściara z tym wygrywaniem Jak tak dalej pójdzie to zaczniesz sprzedawać rzeczy na allegro
sprzedaję od czasu do czasu ubrania, w których już nie chodzę i książki, które nie sa mi potrzebne. w zeszłym roku zarobiłam tak 600 złotych tylkow lotka nie mam szczęścia

Zaro dołączam się do zachwytów Dziewczyn and Twoją urodą włąśnie przejrzałam fotki. Twój TŻ przystojny- w moim typie- czyli podobny z typu urody do mojego TŻa
Cytat:
Ja to chyba nigdy nic nie wygrałam

Wydrukowałam sobie pełno materiałów o diecie South Beach, tak więc mam lekturę na cały wieczór
Mój młodszy brat powiedział: nie jest głupia, ta dieta coś w niej jest
South Beach ma dla mnie zbyt wiele wyrzeczeń
Stary 2009-01-05, 18:02   #4100
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Cześc Poemi Bądz dobra dla TŻ bo widzisz jakie wzbudza zainteresowanie
Taaaa, jak z nim zerwę to nie będę go nawet żałować bo z miejsca go ktoś przygarnie .

Znikam bo wpadłam tylko po wosk do włosów . Jeśli niczego innego nie zapomniałam to można powiedzieć, że jestem przeprowadzona.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:04   #4101
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
sprzedaję od czasu do czasu ubrania, w których już nie chodzę i książki, które nie sa mi potrzebne. w zeszłym roku zarobiłam tak 600 złotych tylkow lotka nie mam szczęścia

Zaro dołączam się do zachwytów Dziewczyn and Twoją urodą włąśnie przejrzałam fotki. Twój TŻ przystojny- w moim typie- czyli podobny z typu urody do mojego TŻa

South Beach ma dla mnie zbyt wiele wyrzeczeń
Ja też czasem sprzedaję książki i ubrania, kiedyś nawet sprzedałam lampę z salonu którą wymienialiśmy Ale to takie sporadyczne sprzedaże, a chodziło mi o to że jak tak dalej pójdzie z Twoim wygrywaniem i nie bedziesz nadążąła z używaniem tych wszystkich kosmetyków które wygrywasz, to założysz dochodową allegrową działalność

Głupio mi się robi. Szkoda że nie masz więcej zdjęć i nie mogę się pozachwywac Tobą Ani Twoim TŻ, skoro podobny do mojego (= w moim typie )

A w ogóle to ciekawe jak Sviniecka (razi mnie ten ostry różowy kolor ale co zrobić )

Edit:

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Taaaa, jak z nim zerwę to nie będę go nawet żałować bo z miejsca go ktoś przygarnie .

Znikam bo wpadłam tylko po wosk do włosów . Jeśli niczego innego nie zapomniałam to można powiedzieć, że jestem przeprowadzona.
Tak, nie będziesz się musiała martwić o jego parszywy los, bo ktoś się nad nim na pewno zlituje Oj Poemi, ale Ty niedobra
To pojaw się jak już się całkowicie przeprowadzisz

Kurczę wyszło mi w sekundzie dosłownie uczulenie na ustach :/ Nie mam pojęcia od czego

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-05 o 18:07
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:16   #4102
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też czasem sprzedaję książki i ubrania, kiedyś nawet sprzedałam lampę z salonu którą wymienialiśmy Ale to takie sporadyczne sprzedaże, a chodziło mi o to że jak tak dalej pójdzie z Twoim wygrywaniem i nie bedziesz nadążąła z używaniem tych wszystkich kosmetyków które wygrywasz, to założysz dochodową allegrową działalność

Głupio mi się robi. Szkoda że nie masz więcej zdjęć i nie mogę się pozachwywac Tobą Ani Twoim TŻ, skoro podobny do mojego (= w moim typie )

A w ogóle to ciekawe jak Sviniecka (razi mnie ten ostry różowy kolor ale co zrobić )
A nie zrozumiałam o co chodziło z tym sprzedawaniem spokojnie wygrywam w takich odstępach czasu, ze da radę się wszystko skończyć albo takie rzeczy, ze jednocześnie mogę używać

Mojego TŻa to już na pewno na necie nie zobaczysz- on to dopiero chroni się w sieci
Stary 2009-01-05, 18:23   #4103
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
A nie zrozumiałam o co chodziło z tym sprzedawaniem spokojnie wygrywam w takich odstępach czasu, ze da radę się wszystko skończyć albo takie rzeczy, ze jednocześnie mogę używać

Mojego TŻa to już na pewno na necie nie zobaczysz- on to dopiero chroni się w sieci
Z tym sprzedawaniem to tak bardziej zartem niz serio... ale kto wie, kto wie
A tak w ogóle to mnie nakręciłaś na smsowe konkursy, czasem, baaardzo rzadko, zdarzy mi się coś wysłać ale bez skutku, a kiedyś przecież musi być ten 1 raz

No trudno, jakoś to chyba zniosę W końcu mam swojego

Dobra, zmykam do TŻ bo zaczyna mi narzekać, a fakt faktem że dziś pół dnia przesiedziałam na wizażu Do wieczora bądź do jutra, pa
Stary 2009-01-05, 18:26   #4104
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Edit:

Tak, nie będziesz się musiała martwić o jego parszywy los, bo ktoś się nad nim na pewno zlituje Oj Poemi, ale Ty niedobra
To pojaw się jak już się całkowicie przeprowadzisz

Kurczę wyszło mi w sekundzie dosłownie uczulenie na ustach :/ Nie mam pojęcia od czego
Że się ktoś nim zaopiekuje to jest więcej niż pewne. Nawet jeśli nie dziewczyna to jego koledzy na pewno . On mówi "zerwałem z A." a oni "jedziemy na imprezę" i tydzień z głowy . A ja mówię "zerwałam z TŻ-em" a mój przyjaciel "chodźmy się sponiewierać" i na to samo wychodzi . Nic nie pobije smsa w nowy rok (przyjaciel opuścił imprezę sylwestrową w momencie gdy miałam ochotę wysłać TŻ-a w kosmos) "cześć A. co słychać?" . Oczywiście nie chodziło o to co u mnie słychać (bo mało go to obchodzi) tylko o to czy nadal jestem z TŻ-em bo jeśli nie to można się sponiewierać .

Dobra, lecę bo właśnie auto po mnie przybyło . A jak się całkowicie przeprowadzę to nie będę mieć internetu... Ale ale ale

A takie sekundowe uczulenia to moje koleżanka ma. Po nadmuchaniu balonika. Podobno na talk jest uczulona.

No, lecę
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 19:13   #4105
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Poemi, bo nie zarejstrowałam..a Ty gdzie się przeprowadzasz?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 19:16   #4106
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Popieram.
łe.

Svinecka: ale takie usg 3d to musi być super sprawa!

Pytanie z dziedziny ginekologii: jak to jest z tymi dniami tuż po miesiączce? 3 dni to tzw niepłodnośc względna i wtedy (chyba, że kobieta ma króciutkie cykle i komórka zdąży dojrzeć - dlatego dni "względne") jest się całkowicie niepłodnym wyłączając ten przypadek w nawiasie..Tak mnie to nurtuje bo byłam przekonana, że tak, a tu się okazało, że koleżanka tak została poczęta.
No i mam powód by się troszkę zastanawiać nad tym
Nie panikuję ani nic, chciałam sobie uzupełnić lukę w wiedzy bo teraz już nie wiem. Jak to jest?
ponoc zdarzaly sie wypadki poczec w kazdym dniu cyklu.

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
sory, ze wtrace ale ja tylko przelotem...

dziewczyny ale jestem szczesliwa

bylismy z TZ na wizycie nasza dzidzia ma juz 7cm jest piekna
tak fikala na usg, ze wymieklam, TZ tez. widzielismy oczka i buzke i nawet jest na zdjeciu buzka
dzidzia jest spora usg policzylo na 13 tydz i 2dni a to 12tydzien i 2 dni wg miesiaczki

ale sluchajcie co jest najlepsze - mielismy farta i ktos sie wypisal z badan prenatalnych dzis i idziemy dzis na 19.30 i to do swietnego lekarza
juz nie moge sie doczekac - bedzie usg 4d i gin powiedziala, ze napewno lekarz zobaczy plec - szok
a jakie dlugie masz (mialas) cykle? bo wyliczane jest dla 28 dniowych, jak krotsze to dokladnie to odchylenie.

a to jest usg 4d? czy mialo byc 3d?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 20:08   #4107
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Svinecko wierzę, że badania wyjdą ok no i z niecierpliwością czekam na wiadomość czy to chłopiec czy dziewczynka.

Dla mnie ten rok nie zaczął się zbyt dobrze wczoraj późnym wieczorem zmarł mój wujek. Stało się to w wyniku źle wykonanej operacji przepukliny przełyku oraz późniejszych dodatkowych dwóch operacji. Dziś moja chrzestna musiała stawić się w szpitalu, jutro będzie miała zabieg usunięcia torbieli na jajniku (wiem, że to w sumie nic aż tak poważnego ale w obliczu sytuacji z wujkiem wszyscy bardzo się denerwują).

Nadal jestem chora i nie mogę się na niczym skupić a dwie sesje tuż tuż jedna już w ten weekend.

Nieśmiało poprosiłabym o trzymanie kciuków w mojej sprawie, bo mam jutro podpisywać umowę o pracę po okresie próbnym i przydałaby się podwyżka.

Jestem już naprawdę zmęczona swoją sytuacją. Mieszkam z mamą i babcią i mam dosyć. Moja mama jest naprawdę super, z babci.a zdecydowanie gorzej bardzo chciałabym się wyprowadzić już na swoje ale w ogóle się na to nie zanosi.

Żeby tak strasznie nie zamulać powiem że TŻ jest moją opoką w ostatnich dniach i naprawdę nie musi nic mówić. Wystarczy że położy mi głowę na ramieniu i spojrzy mi w oczy i ja już wszystko wiem
Stary 2009-01-05, 20:42   #4108
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość

Dla mnie ten rok nie zaczął się zbyt dobrze wczoraj późnym wieczorem zmarł mój wujek. Stało się to w wyniku źle wykonanej operacji przepukliny przełyku oraz późniejszych dodatkowych dwóch operacji. Dziś moja chrzestna musiała stawić się w szpitalu, jutro będzie miała zabieg usunięcia torbieli na jajniku (wiem, że to w sumie nic aż tak poważnego ale w obliczu sytuacji z wujkiem wszyscy bardzo się denerwują).

Nadal jestem chora i nie mogę się na niczym skupić a dwie sesje tuż tuż jedna już w ten weekend.

Nieśmiało poprosiłabym o trzymanie kciuków w mojej sprawie, bo mam jutro podpisywać umowę o pracę po okresie próbnym i przydałaby się podwyżka.

Jestem już naprawdę zmęczona swoją sytuacją. Mieszkam z mamą i babcią i mam dosyć. Moja mama jest naprawdę super, z babci.a zdecydowanie gorzej bardzo chciałabym się wyprowadzić już na swoje ale w ogóle się na to nie zanosi.

Żeby tak strasznie nie zamulać powiem że TŻ jest moją opoką w ostatnich dniach i naprawdę nie musi nic mówić. Wystarczy że położy mi głowę na ramieniu i spojrzy mi w oczy i ja już wszystko wiem

Przykro mi i tzrymam
Stary 2009-01-05, 21:10   #4109
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Svinecko wierzę, że badania wyjdą ok no i z niecierpliwością czekam na wiadomość czy to chłopiec czy dziewczynka.

Przykro mi bardzo z powodu wujka

Będę jutro trzymać kciuki za pracę Na pewno się uda...

Ciekawe jak u Svinecki...
Aaaa... twin, chyba nie mam Cię na nk Jak Cię namierzyć?

Twin, pomyłka - mam Cię jednak

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-01-05 o 21:15
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 21:32   #4110
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczynki jestem, padam z nog ale jak obiecalam tak sie odzywam szybciutko bo zaraz spac ide

a wiec wszystko jest ok, glowka, srduszko - no wszystko jest cudne i piekne i wszystkie parametry sa w normie

plci nie znam bo lekarz nie chcial nas wprowadzac w blad i powiedzial ze za miesiac bedzie wiadomo
ale jak na moje oko to tam jest ptaszek.........no ale nie bede sie nastawiac bo jeszcze dokladnie nie widac

aha i mam zdjecia i filmik z calego badania sliczny ten moj bobasek

dzieki za pamiec kobitki
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości