Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 09:39   #1844
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Jasne że pamietam kinuś

Ja wróciłam dzis ze szpitala z wynikami badan i niestety moje złe samopoczucie nie wynika tylko z dołka psychicznego. Nie chce sie rozpisywac o tym wszystkim bo az mi glupio bo czuje sie jak 80 letnia staruszka z taka ilościa problemów zdrowotnych Najmniej powazna jest z tego wszystkiego anemia ale juz samo to wymaga troche zachodu. Musze koniecznie zmienic tryb zycia pol biedy ze pomagam w pracy T. a to własna działalnosc wiec nie musze sie z zadnym szefem uzerac o wolne... Jest jeszcze problem ze studiami. Lekarz mówi, że powinnam miec indywidualny tok nauczania bo bez sensu zebym przychodzila co chwile po zwolnienia a na pewno bede miala duzo nieobecnosci w takim stanie i to tak szybko sie nie poprawi
buziol ogromniasty dla Ciebie Mili

Miluś wierzę, że dasz sobie radę, a my zawsze będziemy przy Tobie, zresztą dziewczyny już wszystko napisały
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kinuś moja się odnalazłatęskniłam: *

a ja wróciłam z pracy i obiadek zrobiłam-Mężuś dzisiaj jedzie do siebie

moja Ty słomianko
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
dalej tam mieszkam spokojnie uważam uważam
dzisiaj mało nie zamarzłam, jak byłam rano w mieście , jak dotarłam do pracy, to aż mi kończyny swędziały, tak bidulki rozmarzały intensywnie
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ja dziś na imprezkę się nie piszę gdyż ledwo zipie, ale chociaż temperatura spadła do 38 stopni właśnie wepchnęłam w siebie kanapkę, bo muszę lekarstwo wziąć miłego imprezowania, a dzasta idzie spać
Dzastuś dużo zdrówka
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ale fajnie że moge z nim zasypiac To cudne
też to uwielbiam, dlatego rano tak nie chce mi się z wyrka wstawać

miłego dnia dziewczynki życzy Wam Siostra Pelargonia , wszystkie wirusy i bakterie przeganiam na Syberię (niech wymarzną w cholerę)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora