2009-01-06, 09:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez Milibili
Jasne że pamietam kinuś
Ja wróciłam dzis ze szpitala z wynikami badan i niestety moje złe samopoczucie nie wynika tylko z dołka psychicznego.  Nie chce sie rozpisywac o tym wszystkim bo az mi glupio bo czuje sie jak 80 letnia staruszka z taka ilościa problemów zdrowotnych  Najmniej powazna jest z tego wszystkiego anemia ale juz samo to wymaga troche zachodu. Musze koniecznie zmienic tryb zycia  pol biedy ze pomagam w pracy T. a to własna działalnosc wiec nie musze sie z zadnym szefem uzerac o wolne... Jest jeszcze problem ze studiami. Lekarz mówi, że powinnam miec indywidualny tok nauczania bo bez sensu zebym przychodzila co chwile po zwolnienia a na pewno bede miala duzo nieobecnosci w takim stanie i to tak szybko sie nie poprawi 
|
buziol ogromniasty dla Ciebie Mili 
Miluś wierzę, że dasz sobie radę, a my zawsze będziemy przy Tobie, zresztą dziewczyny już wszystko napisały
Cytat:
Napisane przez LilStar
Kinuś moja się odnalazła  tęskniłam: *
a ja wróciłam z pracy i obiadek zrobiłam-Mężuś dzisiaj jedzie do siebie 
|

moja Ty słomianko
Cytat:
Napisane przez malutka_24
dalej tam mieszkam  spokojnie uważam uważam 
|
dzisiaj mało nie zamarzłam, jak byłam rano w mieście , jak dotarłam do pracy, to aż mi kończyny swędziały, tak bidulki rozmarzały intensywnie
Cytat:
Napisane przez dzasta110
ja dziś na imprezkę się nie piszę  gdyż ledwo zipie, ale chociaż temperatura spadła do 38 stopni  właśnie wepchnęłam w siebie kanapkę, bo muszę lekarstwo wziąć  miłego imprezowania, a dzasta idzie spać 
|
Dzastuś dużo zdrówka
Cytat:
Napisane przez izazusia
Ale fajnie że moge z nim zasypiac  To cudne
|
też to uwielbiam, dlatego rano tak nie chce mi się z wyrka wstawać
miłego dnia dziewczynki życzy Wam Siostra Pelargonia , wszystkie wirusy i bakterie przeganiam na Syberię (niech wymarzną w cholerę)
|
|
|