Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 09:42   #4988
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
no u nas na wiadukcie na dabrowskiego od 6 do 9 stal autokar, bo sie popsul i zamiast go odcholowac to probowali go naprawiac. Nie musze chyba mowic jaki w zwiazku z tym zrobil sie korek. Spoznilam sie 30 minut na zajecia przez to...

No i jak dla nie mroz nie jest fajny. wiatr tez nie jest super, ale jesli jest w miare malo wilgotno to wiatr da sie przezyc, gorzej jak jest mroz i duuuza wolgotnosc. Wtedy wszystko sie odmrozi. U nas dzis w ciagu dnia bylo -12* a u mego TZ... -20. (roznica zaledwie 15 km). Dzis jak wracalam o 15 to myslalam, ze zamarzne na kosc, tak zimno bylo. U nie teraz jest -16 a musze z psem wyjsc. :/ W zwiazku z mrozem TZ ma wolne przez kilka najblizszych dni. Jutro ma przyjechac to z nim pogadam. Juz z nim pogadalam i powiedzialam, ze nie ma w sobie honoru za grosz (na ambicje go biore teraz ). Zdziwil sie tym bardzo. Moze w koncu zrozumie co zle robi. No i go nastraszylam, ze jak tak ma byc to ja nie wiem czy mam kiece zamawiac czy nie (zdziwil sie tym, bo sadzil, ze mam juz ja zamowiona)
oj widzialam ten autobus, wracalam od lekarza, A uwierz, ze to nie jedyny taki przypdaek, po 16 czyli w szczycie ile takich stało na srodku ulicy.... i to w takich miejscach ze ciezko przejechac przez niego no masakra normalnie jacy ludzie sa bezmyslni

tak tak daj mu nauczke, ja juz swojego troche nauczylam, jak on robi mi tak ja jemu, zeby zobaczyl jak sie czlowiek czuje w takiej sytuacji.... Moze to i wredne ale inaczej to chyba sie ich nie zmieni....

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja za swoja place 3000.

MisQa, a ty swoja wypozyczasz czy kupujesz?

U nas podrozy poslubnej raczej nie bedzie. A jesli juz to chyba w polskie gory lub w jakies kraje EU, bo nam paszporty sie koncza. Moj w lipcu a slub w sierpniu, a nie oplaca mi sie wyraniac nowego przed, gdy po slubie bede musiala znow nowy wyrabiac, bo nazwisko zmienie...

kupuje co prawda to z kolekcji 2009, wiec pewnie bylabym pierwsza osoba wypozyczająca ja, ale wole kupic...pozniej mozna do nich w komis oddac te sukienke, ale ja swoja cioci sprzedam, ona ma komis, wiec odzyskam cala sumke
a dopatrzylam dzis w umowie, gratis dostaje bizuterie, rekawiczki i szal nie wiem jakie to, ale moze akurat sie przyda

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
co do zmiany nazwiska po ślubie i dokumentów. Wczoraj weszla ustawa, która w systemie ogólnokrajowym po 3 miesiącach sama unieważnia dowodzik Więc sie nie schizujcie tak tymi podróżami polubnymi
a tez o tym czytalam, co prawda paszport mam jeszcze dosc dlugo wazny, z dowodem myslalam, ze nie bede sie musiala spieszyc, bo ja to taka ciagle na pozniej odkładająca jestem

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora