2009-01-06, 09:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
oj widzialam ten autobus, wracalam od lekarza, A uwierz, ze to nie jedyny taki przypdaek, po 16 czyli w szczycie ile takich stało na srodku ulicy.... i to w takich miejscach ze ciezko przejechac przez niego no masakra normalnie jacy ludzie sa bezmyslni
tak tak daj mu nauczke, ja juz swojego troche nauczylam, jak on robi mi tak ja jemu, zeby zobaczyl jak sie czlowiek czuje w takiej sytuacji.... Moze to i wredne ale inaczej to chyba sie ich nie zmieni....![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kupuje co prawda to z kolekcji 2009, wiec pewnie bylabym pierwsza osoba wypozyczająca ja, ale wole kupic...pozniej mozna do nich w komis oddac te sukienke, ale ja swoja cioci sprzedam, ona ma komis, wiec odzyskam cala sumke 
a dopatrzylam dzis w umowie, gratis dostaje bizuterie, rekawiczki i szal nie wiem jakie to, ale moze akurat sie przyda 
Cytat:
Napisane przez kliwia
co do zmiany nazwiska po ślubie i dokumentów. Wczoraj weszla ustawa, która w systemie ogólnokrajowym po 3 miesiącach sama unieważnia dowodzik  Więc sie nie schizujcie tak tymi podróżami polubnymi ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
a tez o tym czytalam, co prawda paszport mam jeszcze dosc dlugo wazny, z dowodem myslalam, ze nie bede sie musiala spieszyc, bo ja to taka ciagle na pozniej odkładająca jestem
|
|
|