Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-05, 21:41   #4951
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ja tez choruje na suknie Pronovas, maja cos w sobie, ale ostatnio princeskowate mi sie zaczely podobac
ja narazie mam odlozone 2 tys na suknie ale ogólnie nie raczej nie chciałabym przekroczyc 3tys
mysle nawet nad kupnem uzywane, jesli jakas mnie urzeknie a ktos bedzie mial do sprzedania w mojej okolicy, bo ofert jest duzo i jest szeroki wybor

witam napisz cos wiecej, ile macie latek z Narzeczonym, jak przygotowania...
Ja za swoja sukiene bede musiala zaplacic ok 3200 wlaczajacz ozdobe na szyje welon (3m) drogie sa welony jak nie wiem i halke. No i dojada jeszcze buty wiec podejrzewam ze ok 3400 mnie wyniesie wszystko jak jeszcze cos wymysle do tego wszystkiegi.

Wiecie co tak sobie wlasnie mysle nasz slubik za 8 miesiecy ale ja chyba bede musia z moim TZ juz za garniakiem chodzic bo z nimi to gorzej jak ze mna taki wybredny, byle czego nie ubierze i musi byc orginalne bo jak juz gdzies kogos wodzial w czyms podobnym to nie kupi!!!!!

Ah te chlopy

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
choć nadal dwoje/Jan Paweł II

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:05 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
6Anula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 21:46   #4952
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

moja sukienka 1790 do tego dostane rekawiczki i cos tam jeszcze gratis... kupic buty.... welon od cioci dostane.... bielizna.... jakies dodatki.... mam nadzieje ze w 2700 sie wyrobie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 21:52   #4953
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
moja sukienka 1790 do tego dostane rekawiczki i cos tam jeszcze gratis... kupic buty.... welon od cioci dostane.... bielizna.... jakies dodatki.... mam nadzieje ze w 2700 sie wyrobie

Kurcze to ja za swoja chyba przeplacilam:co nfused::confuse d:

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-05, 21:56   #4954
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
oj byly w tym salonie tez takie po 3500 ale niestety z trenem...a ta jedyna bez trenu, zreszta pierwsza wpadla mi w oko i zostala a cena... nie powiem, ze sie nie ciesze ze w miare niedroga, ale nie to zdecydowało o jej wyborze

ja lece spac, wczorajszej nocy tam mnie choroba meczyla, ze zasnelam tylko na godzinke nad ranem.... oczka mi sie zamykaja, wiec dobranoc kobitki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:01   #4955
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
to ile dalas za swoja?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:05   #4956
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
to ile dalas za swoja?
Tak licze ze wszytko wyniesie mnie ok 3400

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-05, 22:06   #4957
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj jak ktos nie umie jezdzic to lepiej niech nie wyjezdza.... masakra ile dzis samochodow na zakretach wyjechanych stało....albo na srodku ulicy.... a mowia ze to tylko mróz....
no u nas na wiadukcie na dabrowskiego od 6 do 9 stal autokar, bo sie popsul i zamiast go odcholowac to probowali go naprawiac. Nie musze chyba mowic jaki w zwiazku z tym zrobil sie korek. Spoznilam sie 30 minut na zajecia przez to...

No i jak dla nie mroz nie jest fajny. wiatr tez nie jest super, ale jesli jest w miare malo wilgotno to wiatr da sie przezyc, gorzej jak jest mroz i duuuza wolgotnosc. Wtedy wszystko sie odmrozi. U nas dzis w ciagu dnia bylo -12* a u mego TZ... -20. (roznica zaledwie 15 km). Dzis jak wracalam o 15 to myslalam, ze zamarzne na kosc, tak zimno bylo. U nie teraz jest -16 a musze z psem wyjsc. :/ W zwiazku z mrozem TZ ma wolne przez kilka najblizszych dni. Jutro ma przyjechac to z nim pogadam. Juz z nim pogadalam i powiedzialam, ze nie ma w sobie honoru za grosz (na ambicje go biore teraz ). Zdziwil sie tym bardzo. Moze w koncu zrozumie co zle robi. No i go nastraszylam, ze jak tak ma byc to ja nie wiem czy mam kiece zamawiac czy nie (zdziwil sie tym, bo sadzil, ze mam juz ja zamowiona)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 22:09   #4958
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
no u nas na wiadukcie na dabrowskiego od 6 do 9 stal autokar, bo sie popsul i zamiast go odcholowac to probowali go naprawiac. Nie musze chyba mowic jaki w zwiazku z tym zrobil sie korek. Spoznilam sie 30 minut na zajecia przez to...

No i jak dla nie mroz nie jest fajny. wiatr tez nie jest super, ale jesli jest w miare malo wilgotno to wiatr da sie przezyc, gorzej jak jest mroz i duuuza wolgotnosc. Wtedy wszystko sie odmrozi. U nas dzis w ciagu dnia bylo -12* a u mego TZ... -20. (roznica zaledwie 15 km). Dzis jak wracalam o 15 to myslalam, ze zamarzne na kosc, tak zimno bylo. U nie teraz jest -16 a musze z psem wyjsc. :/ W zwiazku z mrozem TZ ma wolne przez kilka najblizszych dni. Jutro ma przyjechac to z nim pogadam. Juz z nim pogadalam i powiedzialam, ze nie ma w sobie honoru za grosz (na ambicje go biore teraz ). Zdziwil sie tym bardzo. Moze w koncu zrozumie co zle robi. No i go nastraszylam, ze jak tak ma byc to ja nie wiem czy mam kiece zamawiac czy nie (zdziwil sie tym, bo sadzil, ze mam juz ja zamowiona)
Hehe dobre ja tez musze mojego tak zaczac podchodzic

Aha pewnie poruszalyscie juz ten temacik ale jestem tu od wczoraj i jeszcze nie nadrobilam zaleglosci wiec pytam Gdzie na podroz poslubna?????

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-05, 22:19   #4959
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja za swoja place 3000.

MisQa, a ty swoja wypozyczasz czy kupujesz?

U nas podrozy poslubnej raczej nie bedzie. A jesli juz to chyba w polskie gory lub w jakies kraje EU, bo nam paszporty sie koncza. Moj w lipcu a slub w sierpniu, a nie oplaca mi sie wyraniac nowego przed, gdy po slubie bede musiala znow nowy wyrabiac, bo nazwisko zmienie...

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-05, 22:20   #4960
6Anula9
Raczkowanie

Oki ja zmykam bo jutro znow do pracy

Dobrej nocy zycze wszystkim PM i nie zapisac za duzo bo znowu problem z nadrobieniem bede miala :P

Dobranoc

Cytat:
Ja za swoja place 3000.

U nas podrozy poslubnej raczej nie bedzie. A jesli juz to chyba w polskie gory lub w jakies kraje EU, bo nam paszporty sie koncza. Moj w lipcu a slub w sierpniu, a nie oplaca mi sie wyraniac nowego przed, gdy po slubie bede musiala znow nowy wyrabiac, bo nazwisko zmienie...
Ja na Malediwy chce!!!! Od nowego roczku ciezko pracuje, moze sie uda

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,

Czas edycji: 2009-01-06 o 12:05 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
Stary 2009-01-05, 22:24   #4961
agnusek22
Wtajemniczenie

Ja właśnie wróciłam z tańców i padam Właśnie dostałam zdjęcia z sylwestra i wygladalismy bosko Wszyscy byliśmy poprzebierani ;D A ja z Tżtem, to byliśmy parą wybuchową. Ja - króliczek, Tż - Joker ;D

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:30   #4962
jaga_2001
Zakorzenienie

6Anula9, moglabys nie pisac posta pod postem? Jak napiszesz jednego a chcesz cos napisac to edytuj stary i dopisz to co mialas dopisac. Przez to watek bedzie bardziej czytelny

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-05, 22:36   #4963
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za swoja place 3000.

ja mam ten sam problem paszport ważny do bodajże września a slub w pazdzierniku,a teraz jestem studentka wiec nie wiem czy wyrabiac nowy, moze potem nanosza jakies poprawki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:38   #4964
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ja mam ten sam problem paszport ważny do bodajże września a slub w pazdzierniku,a teraz jestem studentka wiec nie wiem czy wyrabiac nowy, moze potem nanosza jakies poprawki
Witam w klubie też jestem w kropce i nie wiem co robić

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2009-01-05, 22:40   #4965
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Gadułki moje kochane, przyznajcie sie ile planujecie wydać na suknie ślubna, bo ja tak własnie się zastanawiam. w sumie przeznaczyłam 5 tys na wszystko, ale moja mama suszy mi głowę, że to duzo za dużo, aczkolwiek suknie mam upatrzoną ale nie znam jeszcze ceny...suknia z salonu madonna - pronovias. Zmieniłam zdanie i zrezygnowałam z Linea Raffaelli. Przynzjacie się a wy jaka kaze zaplanowałyści?
moja kosztuje 1980 do tego welon do ziemi gratis, taki odpinany, 2 czesciowy..
bolerko 370 zl no i buty z 200 zl, to tak 2600 wychodzi plus bielizna itp

Cytat:
Napisane przez betmi Pokaż wiadomość
Witam
nasza data ślubu to 08.08.2009r....
witaj z nami

ja mam 22 w październiku, tzt 22 w maju, tydzien po slubie ;] tzn 3 maja

ostatnio nawet sie spytal,. czy nie jestesmy za mlodzi na slub... bo strasznie czesto sie klocimy ....ja jestem strasznie nerwowa, on tez.... wybucham, pozniej placze, a na koncu sie przepraszamy ehhh

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witam w klubie też jestem w kropce i nie wiem co robić
dziewczyny! ja wlasnie teraz wyrabiam paszport poniewaz

- jesli jestescie studentkami i macie podbite legitki to placicie 50% ( u mnie tak jest i place 70 zl a nie 140)

- jesli w tym samym roku zmienicie nazwisko, np po powrocie z podrozy bo np. nie chcecie wyrabiac paszportu przed podroza zaraz bo boicie sie, ze nie zdazycie, to placicie tylko 14 zl, w przyszlym roku bedziie to ok 70 zl kosztowalo.

Czas edycji: 2009-01-06 o 12:06 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:47   #4966
jaga_2001
Zakorzenienie

hmmm, to widze, ze bede musiala sie tym zainteresowac. I to juz teraz, bo na paszport czeka sie 6 miesiecy...

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-05, 22:58   #4967
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewczyny! ja wlasnie teraz wyrabiam paszport poniewaz

- jesli jestescie studentkami i macie podbite legitki to placicie 50% ( u mnie tak jest i place 70 zl a nie 140)

- jesli w tym samym roku zmienicie nazwisko, np po powrocie z podrozy bo np. nie chcecie wyrabiac paszportu przed podroza zaraz bo boicie sie, ze nie zdazycie, to placicie tylko 14 zl, w przyszlym roku bedziie to ok 70 zl kosztowalo.
A jeśli wyrobię teraz paszport póki jestem studentką, a po powrocie z podróży i po weselu będę chciała zmienić w nim nazwisko, to doplacam te 14 zł? Bo sie zgubiłam albo jest już za późno

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2009-01-05, 23:05   #4968
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Strippi-tym szefom odbija chyba wiesz. Jakaś epidemia zwalniania ludzi czy co Trzymaj się i mam nadzieję,że szybko znajdziesz pracę!
0by kochana bo dostane fiola normalnie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
tylko ze podobno 15 min jest studenckie a nie profesorskie....kiedyś nam profesor strzelil wykład o tym, ze my się mozemy spóźniać 15 min ale lepiej, żeby w ogóle się nie spóźniać, a profesor to ma prawo i 45 się spóźnić a student ma siedziec i czekać
uuuu no to niezle

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

wczoraj coś mnie naszło... i nawet oświadczyłam TŻ, że chciałabym za rok mieć dziecko odpowiedział: no to będziemy mieć. Ale myślę, że się zdziwił- zreszta sama się tym zdziwiłam....
Martucha, kiedy ślubujecie?
my planujemy na swieta bozego narodzenia 'abym byla w 1 miesiacu juz

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Dzięki, kolokwium nawet nie było takie złe jutro następne Trzymam kciuki żeby się odezwali do Ciebie. A wogóle co tam u małej?, dawno sie nie odzywała.
u malej oki
jest juz na swoim super mieszkanko
bylismy na parapetowie z tż-tem u nich
musze jej powiedziec zeby sie odezwala do was hihi

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
my też kupiliśmy, po świetach. ) Polonaise Polish Wódka
no i super

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Emilia211 mnie zaprosiła i jestem
Ślubujemy 12.09.2009r.
Ja mam 21 lat, TŻ 24, w sierpniu tego roku, bo obydwoje z sierpnia jestesmy.
Wesele na 140 ludzi, alkohol juz mamy "Wyborową" alkohol na weselny barek również, kucharke, orkiestre, kamerzyste i fotografa i strojenie sali. Teraz przed nami wizyta u ksiedza i zrobienie wszystkich potrzebnych nauk.... Eh....
Co do sukni narazie rozpoczynam odchudzanie więc nie ma mowy o kupnie
Pozdrawiam

witaj z nami
Stary 2009-01-05, 23:11   #4969
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Nie pamiętam świata bez "Mody na sukces"
oj ja też

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

wiesz, że ja też
moda na sukces gora

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witajcie! Znowu mnie tu chwile nie było! Wciagneły mnie te przedswiateczne przygotowania, potem swiateczne lenistwo, potem przygotowania przedsylwestrowe, potem odpoczynek po i tak zeszło. A;e chciałam złożyć wszystkim Panna Młodym 2009 najlepsze zyczenia noworoczne! To bedzoe nasz rok!!!!!!!!!!!
Miałam zamiar przeczytac co naskrobałyście ale tego jest 50 stron więc dałam sobie spokój.
Przez ten czas roznieśliśmy aż 2 zaproszenia do naszych kuzynek, które przyjechały na swieta z zagranicy. zaproszenia robimy sami i bardzo fajne wg nas nam wyszły - Tz ma mi przysłać ich zdjęcia to się pochwalę. O boniu a kiedy rozniesiemy reszte !

Nie wiem czy pamietacie ale mam juz suknie wklejałam zdjecia ale strasznie małe jakies wyszły. Teraz nauczyłam sie je odchudzać więc moge sie pochwalić. mam nadzieje ze to odchudzanie mi dobrze wyszło. Teraz powinno być lepiej widać - więc czekam na opinie.
boska suknia kochana

Cytat:
Witam
witaj z nami

kochane a ja dzis zaszlam z mama do salonu sukni slubnej kolo mojego domu
i zobaczylam jedna cudna suknie z nowej kolekcji kosztuje 1790zł
jutro ide mierzyc !! jupiii w koncu
Stary 2009-01-05, 23:15   #4970
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, to widze, ze bede musiala sie tym zainteresowac. I to juz teraz, bo na paszport czeka sie 6 miesiecy...
u mnie max 3 msc

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
A jeśli wyrobię teraz paszport póki jestem studentką, a po powrocie z podróży i po weselu będę chciała zmienić w nim nazwisko, to doplacam te 14 zł?
dokladnie tak, bo za zmiane nazwiska placi sie dokladnie teraz nie pamietam ok 70, 80 zl, a jesli jeszczer w tym samym roku zmienisz nazwisko w paszporcie to placisz chyba 10% ceny, czyli u mnie 14 zl

strippi no to pieknie, nareszcie jestes coraz blizej od wymarzonej sukni slubnej

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-01-05 o 23:17
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 23:19   #4971
domi7ks
Zakorzenienie

A oni wtedy w tym nowo wyrobionym paszporcie dopisuja nazwisko czy jak?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 00:16   #4972
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje bardzo

Co myslicie o takich zaproszeniach?

A a czy wieke jakie teraz ceny za kamere sa?? Macie jakies namiary w malopolsce???
bardzo ladne i eleganckie zaproszenia
z jakiej to stronki? printko?

my za swojego kamerzyste placimy 2tys
namiary podam na priv

Cytat:
Witam
witamy
powiedz cos wiecej o sobie
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 05:41   #4973
kliwia
Zakorzenienie

co do zmiany nazwiska po ślubie i dokumentów. Wczoraj weszla ustawa, która w systemie ogólnokrajowym po 3 miesiącach sama unieważnia dowodzik Więc sie nie schizujcie tak tymi podróżami polubnymi
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 08:51   #4974
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczynki Coś malutko ostatnio nas na forum Zima w pełni

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 08:57   #4975
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 09:03   #4976
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam
dziewczynki pomóżcie może któraś z was ma taką pracę chodzi mi o jakąś firmę jaką kolwiek: Dokładniej analiza SWOT, podstawy prawne, ilkość pracowników zatrudnionych no kurcze wszystko. Dla mnie jest to problem bo wolnego nie mogę sobie wziąć żeby takie dane zdobyć, zresztą nie każda firma chce takie informacje udzielać. Bardzo bardzo was proszę może któraż z was już pisała taką pracę potrzebna mi była na 15 grudnia no ale niestety nie miałam możliwośći wyjść z pracy wcześniej i napisania, no a moje kochane koleżanki z którymi miałam to zrobić wykiwały mnie i napisały z inną dziewczyną z grupy no i zostałam sama bez pracy. Jeśli któraś z was mogłaby mi pomóc to bardzo proszę na priv
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 09:04   #4977
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Rosette , a jak przygotowania do ślubu ? Skąd jesteś w ogóle?

Stary 2009-01-06, 09:04   #4978
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Witam Was moje Gwiazdki!!!!
Ale zimno... a ja muszę iść na zakupy...
Betmi witaj
Na razie mam trochę wolnego w związku z tą zmianą miejsca pracy i dziś gotuję obiad itd... JESTEM PANIĄ DOMU
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 09:09   #4979
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej!

Ja dzis pojawiam się i znikam, bo muszę popracować.

Tak swoją drogą, to wiele dziewczyn się ostatnio nie odzywa: Popscene, Scio, Sas (która stresowała sie jazdą do Polski przed świetami i od tego czasu nic nie napisała) Kasiaher też ostatnio rzadziej zagląda...a najbardziej martwi mnie cc_chanel vel euphoria. Pamiętam, ze byla u nas na początku grudnia, potem założyła wątek na Intymnie i przestała się udzielać. Chciałam sprawdzić kiedy ostatnio była na wizażu, ale na obu kontach, przy oststniej wizycie na napisane N/D...ktoś wie co to znaczy???

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2009-01-06, 09:12   #4980
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Witam Was moje Gwiazdki!!!!
Ale zimno... a ja muszę iść na zakupy...
Betmi witaj
Na razie mam trochę wolnego w związku z tą zmianą miejsca pracy i dziś gotuję obiad itd... JESTEM PANIĄ DOMU

cześć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości