Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzyści 2009 cz. III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:29   #3576
suspense
Zadomowienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Trochę mnie tu nie było, ale mogę się jeszcze wbić..?

Jestem chora, siedzę w domu i tak sobie pomyślałam co tam u Was słychać.
Miałam gorący okres i musiałam sobie wszystko jakoś poukładać.

Widzę że studniówka tematem numer jeden Ja mam 17. Z transportem nie powinnam mieć problemów, bo tata się zaoferował, a jak nie to taksówka może jakieś 20złotych wyjdzie to jeszcze nie tragedia..

Co do pończoch to miałam raz na wesele i kupowałam taki rozmiar jak rajstop

Co do fryzury, ja chyba tylko wyprostuję moje kudełki. Miałam u TŻa na studniówce kok i średnio mi się podobało, wyglądałam staro.. Będzie skromnie, bo sukienka też taka jest, ale tak lubię

siema siema miło Cie widziec

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
U nas "tylko" 19,1 było, jak wychodziłam rano. Podkoszulka, gacie na wacie (czyt. legginsy), kilka par skarpetek, golfy i swetry... I na to płaszcz jeszcze
Zaraz kładę się spać, bo w nocy spałam jedynie jakieś 4,5h, w dodatku ciągle się budziłam... Dziękować szkole ;] No, ale deklarację dziś zmieniłam, więc jest już spokój.
Branoc.

a co zmieniałaś w deklaracji ?

u mnie teraz jest -11, nie wiem jak wczesniej

ej dziewczeta a nie ma moze któraś z was jakiejs pracy na wos z tego co sie dzialo na swiecie teraz? wielki kryzys, konflikt w gruzji itp.
bo ja musze zrobic prezentacje w powerpoincie, i wczoraj siedziałam 4godziny nad tym i próbowałam zrobic o konflikcie w gruzji, ale dupa. przez 4 godziny nie zrobiłam własciwie nic ale facet powiedział,że niekoniecznie musimy o tym konflikcie wiec jesli mamy cos podobnego to tez mozemy... tylko ze ja nie mam nic podobnego nawet pomysłu na nic podobnego nie mam...
suspense jest offline Zgłoś do moderatora