![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
No u mnie rano było -19 stopni
![]() ![]() Fajnie, zwolnili nas z 2 ostatnich lekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Jestem chora, siedzę w domu i tak sobie pomyślałam co tam u Was słychać. Miałam gorący okres i musiałam sobie wszystko jakoś poukładać. Widzę że studniówka tematem numer jeden ![]() Co do pończoch to miałam raz na wesele i kupowałam taki rozmiar jak rajstop ![]() Co do fryzury, ja chyba tylko wyprostuję moje kudełki. Miałam u TŻa na studniówce kok i średnio mi się podobało, wyglądałam staro.. ![]() ![]()
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Heej.
Cytat:
![]() Teraz po powrocie ze szkoły rozgrzewam się herbatą i gorącym kubkiem. Dzieki Bogu, ze mam do szkoły 5 min. drogi, bo chyba bym zamarzła... Wiosnyyyy! ![]() Dzisiaj przede mną jeszcze kosciół, a potem zasiadam do powtórki z polskiego i już nigdzie się nie ruszam. I muszę się w koncu wziąć poważnie za naukę, bo stan mojej wiedzy z historii... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
U nas "tylko" 19,1 było, jak wychodziłam rano. Podkoszulka, gacie na wacie (czyt. legginsy), kilka par skarpetek, golfy i swetry... I na to płaszcz jeszcze
![]() Zaraz kładę się spać, bo w nocy spałam jedynie jakieś 4,5h, w dodatku ciągle się budziłam... Dziękować szkole ;] No, ale deklarację dziś zmieniłam, więc jest już spokój. Branoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam sprawe.. polonistka wybrala mnie do zadania z "Granicy", ktore polega na tym, ze z kolezanka bede oskarzycielka Justyny Bogotowny i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
siema siema ![]() ![]() Cytat:
a co zmieniałaś w deklaracji ? ![]() u mnie teraz jest -11, nie wiem jak wczesniej ![]() ej dziewczeta a nie ma moze któraś z was jakiejs pracy na wos z tego co sie dzialo na swiecie teraz? wielki kryzys, konflikt w gruzji itp. bo ja musze zrobic prezentacje w powerpoincie, i wczoraj siedziałam 4godziny nad tym i próbowałam zrobic o konflikcie w gruzji, ale dupa. przez 4 godziny nie zrobiłam własciwie nic ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- problem z ropą - Gazprom kontra Ukraina - konflikt w strefie Gazy - fala mrozów (to też ważne zjawisko) - kryzys finansowy na świecie - Słowacja w strefie euro Tyle mi przyszło do głowy, moze coś ci podpasuje. ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-06 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zadomowienie
|
Dziewczy pomóżcie
wysiadło mi gg ale nie wiem dlaczego ![]() wróciłam do domu, włączyłam kompa i wyświetla mi się, że hasło do serwera jest nieprawidłowe. A oczywiście było prawidłowe- codziennie go wpisywałam. Chciałam przypomnienie ale e-mail też jest nieprawidłowy! Odinstalowałam i teraz nie mogę ponownie zainstalować :/
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-06 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Hej a ja juz po studniówce. Przyznam ze troche spanikowalam jak wrocilam od fryzjera ale efekt końcowy juz nie byl taki zly. Bawilam sie dobrze, ale zawsze moglo być lepiej. Mam takie odciski ze jeszcze dziś nie moge chodzic normalnie.
![]() ![]() ehh a teraz mnie nauka czeka... ide do książek ![]()
![]() |
#3580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jest taka możlwość, to lepiej założyć nowe konto i oszczędzić sobie nerwów. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o 16 mam jazdę w tą piękną pogodę ![]() i kupiłam stanik na studniówkę. nie za ładny, nie za dobry, ale ja już nie miałam siły na niego i wzięłam najlepszy z możliwych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak to możliwe, że ja - osoba, która kocha ponad 30-stopniowe upały - urodziła się w takim zimnym klimacie? To chyba jakaś pomyłka!!! Ja powinnam żyć w ciepłych krajach.
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mi dzisiaj też coś szwankowało. Na wszystkich wiadomościach, jakie odebrałam nie było nadawcy ![]() ![]() Cały czas w szkole gadamy o studniówce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Jak ja nienawidzę mojej szkoły!
![]() ![]() Okazało się, że wszystkie matury próbne piszemy po lekcjach.Bo nie można "tracić czasu" ![]() ![]()
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby nie to, ze stęskniłam się za śniegiem, tobym się z Tobą wybrała do jakichś ciepłych krajów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o rekolekcje to u mnie w szkole zawsze są one trzy dni przed wolnym świątecznym. Czyli wygląda na to, że w kwietniu będziemy tylko tydzień chodzić do szkoły ![]() ![]()
![]() |
#3588 |
Zadomowienie
|
my zaczynamy o 9 a po maturach mamy NORMALNE LEKCJE. BO KAZDA GODZINA JEST WAŻNA!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Dobre i to. My mamy np. po siedem lekcji a potem jeszcze matura (a to też 2-3 godziny). Marzę, żeby te 2 tygodnie się jak najszybciej skończyły!
![]() |
#3590 | |||
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle mam jakąś chwilę zwątpienia, czy nie zmienić historii na podstawę albo coś..
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-01-06 o 15:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() xCarmen zdjęcie zdjęcie ![]() ja mam maturę z polskiego i angielskiego o 8:00! ![]() a z biologii o 12:00 super po prostu! ;/ co do lekcji to chyba nie ma ![]() dzisiaj muszę zakuwać na sprawdzian z geografii..
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-06 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamierzamy zmiażdżyć pedagoga szkolnego za to ![]()
![]() |
#3593 |
Zadomowienie
|
tylko nie mogę go zainstalować własnie..
![]()
#3594 |
Konto usunięte
|
Ja nie mam lekcji
![]() Matura i mogę robić co dusza zapragnie ![]() Uff Tak obliczyłam to pozostało mi praktycznie 6 dni normalnej nauki i ferie ![]() No ale piękne widzę te ferie.. pisanie pracy maturalnej ![]() Powodzenia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam matury z Operonu i początkowo mieliśmy mieć potem lekcje, ale wstawili się za nami niektórzy nauczyciele i mogliśmy iść do domu. Po mojemu te lekcje to bezsensu, każdy jest po tych 2-3 godzinach tak zmęczony, że marzy tylko o własnym łóżku..
![]()
![]() |
#3596 |
Pani Buka
|
no dokładnie -.- a tu jeszcze siedzieć i myśleć trzeba... hm, we wtorek może sobie daruję :p
#3597 |
Zakorzenienie
|
gaia szkoda, że odinstalowalaś, bo mi samo wróciło już do normy.
co do próbnych, to u mnie nie wiadomo jeszcze co i jak ![]() ![]() ![]() ![]() mój instruktor wreszcie się postarał. porozpisywał mi jazdy na czas ferii tak, że prawdopodobnie tuż po nich będę mogła iść zapisać się na egzamin. jeśli by tak było, to zdawałabym w połowie/końcu marca pewnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | ||
Wtajemniczenie
|
I ja się dołanczam do tych, którzy za feriami najdłużej muszą czekać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale naprawdę przesada. Jak mam od rana to nawet chce mi sie isć na tą maturę - osobiście wolę coś pisać niż siedzieć na nudnej lekcji ![]() ![]() Ziiimno dzisiaj, oj zimno :P Ale w szkole mamy tak nagrzane, że gorąco ![]() A ja zamiast powtarzać do matury, siedzę na wizażu. Normalka ![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
My w piatek polski na 9 i po nie ma lekcji.
Na sali z nami siedza- nasz informatyk i anglistka(ale taka co nas nie uczy) I klase nam podzieli na pol,15 i 14 osob i piszemy w 2 klasach(w tamtej siedzi chemik co nas kiedys uczyl i jeszcze ktos)
![]() |
#3600 |
maszyna, nie człowiek
|
A ja jestem padnięta. Nie mam zielonego pojęcia co i kiedy pisze z angielskiego, bo tak nam namieszała podjąc daty sprawdzianów. Jutro infa (już to widzę
![]() ![]() ![]() Poza tym musze zaliczyć fizykę na czwórkę i rosyjski na piątkę. W piątek. To bedzie cięzki tydzień. Aaah! I historia w czwartek, a ja ofiara losu, nie mam pytań ;| Pewnie da nam inne niz w innych klasach. Gaia, pięknie tańczyliscie poloneza ![]() ![]() ![]() ![]() Wstałam dziś z koszmarnym humorem ale jakos mi się poprawił mimo paru osób ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.