Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:48   #1997
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Hexx dobry czlowieku

iustitia znam twoje prosty z watku bladolicych, najjasniejsze odcienie EDM nie beda za ciemne, sama uzywam ich z powodzeniem, Bialy podklad stosowany solo to przesada, chyba, ze sie starasz o role w teatrze Kabuki
Na tym watku wklejalam zdjecia najjasneijszych mineralow na mojej skorze - pierwszy post "swatche vril".

Mimo fascynacji mineralami nie porzuce tradycyjnej kolorowki, bo widze, ze mineraly to dobra alternatywa dla mnie podczas jesieni i zimy ale w lecie nie zamierzam kombinowac z filtrami, wtedy leci tylko jedwabnik hauszki, korektor i lekki puder sypki na to, nic wiecej, bez wcierania.
Stukne pozniej na priva

Mam podobne zdanie jezeli chodzi o makijaz latem,wtedy przede wszystkim stawiam na ochrone choc teraz szczegolnie zima w takich temperaturach moja skora kocha filtry

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Ja własnie zrobiłam jakieś obłędnie hurtowe zapasy podkładów, czekam na pierwsze próbki minerałów i się zastanawiam, co zrobię z podkładami jeśli stwierdzę, ze tylko minerały Ale uwaga Vril mnie pociesza- minerały latem mogą nie dać rady

Wiesz,to wszystko jest plynne i przede wszystkim sama zobaczysz czy akurat mineraly to jest wlasnie TO,poza tym cos mi sie wydaje ze mozesz byc bardzo zadowolona z "bananowca" szczegolnie latem bo ma naprawde dobry sklad i bedzie dobrze matowic

_________________________ _________________________ ____________

Oto moje nowe zdobycze
Czuje sie nasycona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010741.jpg (43,4 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010742.jpg (50,1 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010744.jpg (38,5 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010745.jpg (42,9 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010748.jpg (44,5 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010749.jpg (47,8 KB, 125 załadowań)