2009-01-06, 17:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
Napisane przez Camila1983
Madziczko, a Ty masz wersję EDT czy EDP??
Ja mam EDP i jest na mnie tak okrótnie trwała że czułam ją na sobie po długich godzinach pracy i co wazne inni też ją na mnie czują. Aż się wierzyc nie chce ze Amour na Tobie takie ulotne 
|
Cytat:
Napisane przez princeska69
Przez Ciebie mam coraz wieksza ochote na flaszki CsP  a co do Amour, to ja akurat musze go pochwalic za trwalosc. Na mnie siedzi caly dzien i kusi kolegow lubiacych wanile  
|
Kamilo - parę stron wstecz w tym wątku żaliłam się okrutnie, że tak piękne perfumy sprawiły mi psikusa i takie na mnie nietrwałe. Gdyby nie to, flaszka byłaby już moja Pięknę są. Aaaaa i miałam wersję EDP. Może to wina mojej bardzo suchej skóry poniekąd...
Princesko - pisałam chyba kiedyś o tym, że faceci uwielbiają zapachy waniliowe, słodkie, spożywcze. Wiesz.... mamusia i te sprawy Pamiętam, jak w pracy kiedyś używałam Niny, Niny Ricci -lecieli jak muchy Nawet kumpel wysilił się na komplement, że pięknie pachnę... jak kuchnia mamy właśnie .... Po mojej minie poznał, że ostro przegiął (Nastrój "flirtowy" momentalnie mi opadł.... i wszystko inne też )
Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-01-06 o 17:38
|
|
|