2009-01-06, 18:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Napisane przez strippi
Znalazłam podobną w necie i pozmieniałam ją żeby wyglądała bardziej jak moja
jak macie pytania piszcie
wklejam orginal tej sukni
i pozmieniana co przypomina bardzo moja
na gorsecie jest wyszyty wzor z koralikow
no i gorset jest tak jakby ala tunika i idzie tak jak namalowalam ta szara kreska
tutaj jest ta roza od lewej strony a u mnie jest od prawej
no i gorset tez rozpoczyna sie od prawej
caly dol jest z brokatu
Kliwia
suknia nazywa się Olivia z salonu Katrina w Lubinie
nie ma jej jeszcze na salonie bo to nowa suknia z kolekcji 2009
nawet jeszcze gorset nie byl skonczony wyszywaniem koralikow  ten do mierzenia 
|
sliczna sukienka
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
[B][COLOR=darkorchid]
ja osobiscie nie 
ale juz mi siostry TZeta powiedzialy ze bede miala napewno hmmm z tanczacym panem  a bracia TZeta mojego robia mu w tym samym dniu wieczor kawalerski 
|
ile twoj tz ma rodzenstwa bo mnie zaabsorbowalac
Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek
dołaczam sie do wątku! lepiej pózno niż wcale heheh
mój slub 06-06-2009
właśnie dziś umówiłam się na styczniowe przymiarki sukien w Białymstoku- juz nie moge sie doczekac.
Co do fotografa to znam bardzo dobrego, sama go mam nie wiem czy tu moge podawa strone internetowa wiec prosze na pv, chyba że moge bo nie wiem...?jestem swieża w tych sprawkach Pozdrawiam i się wkupuje hehehe
|
witaj
Cytat:
Napisane przez baja_86
rmam nadzieję, że przez tą chorobę nie grozi Ci bezrobocie. Kuruj się kochana 
|
no i mam zapalenie oskrzeli i l4 do poniedzialku.. dwonilam do dyrektorki niebylo jej to na reke ale sobie poradza no trudno jakos musza ja jestem chora i niebede szla po to zeby mi na plca siadlo.. szczegolnie ze to moje 1 wolne od maja jak tam pracuje... no ale niestrace pracy bo mnie tam chwala to raz dwa jeszcze z 4 nauczycieli nam brakuje i ciagle sa pryjecia wiec niepozbedzie sie mmnie bo juz nikt na mojej grupie niebedzie uczyl
wiec jakis plus jest
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
chciałabym się dołączyć do Was 
już od jakiegoś czasu was czytam i właśnie dziś się zorientowałam, że już nową część wątku otworzyłyście, więc zaległości w czytaniu nadrobię później
ślub biorę 15.08.09 czyli w moje urodziny
z tz jesteśmy razem już 4 lata. Śmieszne jest tylko to, że jeszcze nie jesteśmy zaręczeni oficjalnie, bo tz mi się nie oświadczył, ale ślub już  zaplanowany
mamy zaklepany termin w kościele, fotografa no i ja mam już sukienkę
|
witaj 
ide do lozka
|