|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Ja niby nie planowalam, ale koleżanki coś przebąkiwały ostatnio, że musi być ![]() DZIEWCZYNY- PROŚBY O DOPISANIE DO KALENDARZA WYSYŁAJCIE NA PRIVA!!! Dziękuję ![]() Cytat:
Dzięki, dziękuję również motley i gold-fish ![]() A ja tak wymarzłam na dworze, że tyłka i stopy nie czuję- byliśmy w mieście załatwić parę spraw, w tym zamknęłam moje konto w PKO bo mnie wkurzyli strasznie. Wyobraźcie sobie, że przerobili mi konto studenckie na zwykłe, gdzie co miesiąc zdzierali ze mnie 7 zł za obsługę a szczyt osiągnęli jak mi zabrali 10 zł za korzystanie z karty!!! ![]() ![]() ![]() ![]() No i niestety- miałam postanowienie, by od dziś nie jeść fast foodów i słodyczy, a pożarłam kebab i pasztecik grzybowy z Flerynki ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
jupik może zrób sobie link w podpisie z naszym kalendarzem slubnym
![]() wtedy kazda z nas bedzie mogla sprawdzic czy jest, itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Domi7ks, to chyba niepotrzebne, kalendarz jest na początku wątku, więc jak kogoś jeszcze nie ma i wejdzie na wątek to od razu go zobaczy!
![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
strippi no ale jaki producent model? znajdziemy w sieci fotki
![]() kasiaher http://www.allegro.pl/item521550084_...odniejsze.html jupik chyba nie gratulowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak macie pytania piszcie wklejam orginal tej sukni i pozmieniana co przypomina bardzo moja na gorsecie jest wyszyty wzor z koralikow no i gorset jest tak jakby ala tunika i idzie tak jak namalowalam ta szara kreska tutaj jest ta roza od lewej strony a u mnie jest od prawej no i gorset tez rozpoczyna sie od prawej caly dol jest z brokatu Kliwia suknia nazywa się Olivia z salonu Katrina w Lubinie nie ma jej jeszcze na salonie bo to nowa suknia z kolekcji 2009 nawet jeszcze gorset nie byl skonczony wyszywaniem koralikow ![]() ![]() Nic nie piszecie... chyba wam się nie podoba
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 10:59 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
strippi superancka ta suknia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no mi się strasznie spodobała
zwłaszcza, że dół jest taki księżniczkowy pięknie się mieni... i gdyby ten gorset co wydłuża sylwetkę byłaby princesskowa ale dzięki takiemu kształtowi gorsetu to szczuplej wyglądam
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ooooooooooooooooo matkości!!!!!!!!!!!! Już 4 strony nowego wątku zapisane
![]() ![]() ![]() Gaduły ![]() Witam wszystkich w nowym wąteczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka jest bardzo ładna
![]() ![]() Zapłon mam mega, bo esej piszę ![]()
#100 | |||
Zakorzenienie
|
WITAJCIE KOBIETKI TE STARE I NOWE W NASTEPNEJ CZESCI
![]() Cytat:
![]() ja osobiscie nie ![]() ale juz mi siostry TZeta powiedzialy ze bede miala napewno hmmm z tanczacym panem ![]() ![]() witam ![]() Cytat:
![]() na weselu u siostry mojego TZeta byla Finlandia , pozniej bylo gadanie , ze jedna z najdrozszych wodek mieli ![]() ![]() to jak my mamy ponad 200 osob + poprawiny to ile my butelek musimy kupic ![]() jak to sie wogole liczy? ![]() Cytat:
![]() tylko tego czegos na buzie sobie nie dawaj ![]() ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-01-06 o 17:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
dołaczam sie do wątku! lepiej pózno niż wcale heheh
mój slub 06-06-2009 właśnie dziś umówiłam się na styczniowe przymiarki sukien w Białymstoku- juz nie moge sie doczekac. Co do fotografa to znam bardzo dobrego, sama go mam nie wiem czy tu moge podawa strone internetowa wiec prosze na pv, chyba że moge bo nie wiem...?jestem swieża w tych sprawkach Pozdrawiam i się wkupuje hehehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam witam ![]() a stronke fotografa jasne ze mozesz podac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, że takie są ceny:/ wydatki ślubne mnie przerażają a ja jak na złośc pracy nie mogę znaleźć :/
Stripii czyli strój już masz ![]() Jupik: osdielowego za 300 nie biorę w ogóle pod uwagę ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-01-06 o 17:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
strippi bardzo fajna sukienka
![]() a dzisiaj moje autko zamarzło na amen i powiedziało, że nigdzie nie jedzie ![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie widzialam w wiadomosciach ... ze ladnie Polske zima zaatakowala ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki nadążyć za Wami to prawie nie możliwe... dawno mnie nie było. Wiec w szale pracy i miliona zajęć wpadłam się przywitac w Nowym Roku.
![]() strippi sukienka jest piekna! My własnie zbieramy sie do zaproszeń... ale przyznam szczerze ze przygotowania troche mnie znudziły juz, tym bardziej ze wiem ze najwiekszy kociol bedzie przez ostatnie 2 miesiace... |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() strippi piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
link do fotografa: www.anetalewon.com ja osobiście uwielbiam taką fotografię. Nie lubie pozowanych sztucznych zdjęc, a ta Pani na tym nie przystaje. wiem że juz teraz jezdzi po Polsce z usługą a na pewno była w Warszawie tylko ciekawe jak z terminami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was w nowym wąteczku. Świetna nazwa, wręcz idealna
![]() Strippi, kochana, śliczna suknia, gratuluję wyboru! W tym samym salonie przymierzałam suknie z bratową. Bratowa tam kupiła swoją ![]() Jupiku, gratuluję nowej pracy, widzisz a tak się martwiłaś. Nywy Rok Ci sprzyja ![]() Misqa, Tobie też gratuluję ostatecznego wyboru sukni. Wybór bardzo dobry, dekolt very sexy ![]() Kaska87, kupowałam swoją demetrios za 999zł w Lisa Ferrera we Wrocku. To było tak, że znalazłam tą promocję na ich oficjalnej stronie internetowej i napisałam maila do salonu i spytałam, czy mają ten model w przecenie jak na stronie. Oni odpisali, że mają, więc się umówiłam na mierzenie. Jakbyś chciała mierzyć inne modele, to też jakoś musisz wcześniej im napisać, właściwie to nie wiem dlaczego, skąd one te suknie wyciągają, że trzeba wcześniej im zapowiedzieć. W ogóle dziwne dla mnie było w tym salonie to, że tam sukien niebyło wystawionych, no może 2 dla dekoracji i jakaś na witrynie. Ogólnie myślałam, że panie będą coś doradzać, czy się dopytywać o szczegóły, ale gdzie tam...Jakoś tak stała i nic nie gadała, nic nie doradziła, nie powiedziała, czy mi pasuje czy nie. Może dlatego, że kosztowała 999zł a nie 4 tysiace. Dobrze, że byłam z mamą. Jak Cię interesuje ten konkretny model, to napisz im maila i się zapytaj ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-01-06 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniejsze umawianie się na mierzenie to rozumiem - żeby nie przyszło w tym samym czasie multum babek i jeszcze by się pobiły, która pierwsza do mierzenia ![]() Na salonie 1 suknia - reszta na zapleczu. Z katalogu wybierasz co chcesz mierzyć. No i co najgorsze -zero jakiejkolwiek porady ![]() ![]() I nie spodobało mi się to, że nie wykonywali żadnych przeróbek sukni - nawet głupie dorobienie ramiczek/szelki... Ale plus za to, że można cykać fotki ![]()
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
ok 350szt Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
No trochę tego czytania było....
![]() Na początku witam wszystkie nowe PM2009 betmi, kasienkakg, agatkaL, kotek Mamrotek ![]() eseska masz śliczną suknię, podobają mi sie takie zwiewne spódnice Emilia u nas też jest często tak, że zaprosza się księdza na wesele, z tym, że przychodzi tylko na obiad, zje coś, zatańczy kawałek z młodą i idzie sobie. Mieszkam w małym miasteczku i tu jest właśnie taki zwyczaj. W sumie nie mam nic przeciwko, mamy normalnego księdza ![]() domi7ks nasz kamerzysta też za 800 zł, ale to akurat w moich okolicach normalna cena. Wszystko zależy od lokalizacji n.ik.a ja jeszcze nie mam sukienki więc nie wiem ile za nią dam, ale chciałabym ze wszystkim zmieścić się w 2 tys. Raczej będę wypożyczać, boję sie, że gdy kupię to jej nie sprzedam w dobrej cenie i będę musiała opuszczać co chwilę z ceny, aż nie znajdzie się klientka, a wypożyć mogę nówkę, na mnie szytą za 60 % jej wartości i juz mnie nic nie interesuje. jupik gratuluje pracy, super wiadomość ![]() ![]() misQa śliczną suknie zamówiłaś, a ten dekold powala, ja osobiście zazdroszcze, bo takiego nigdy mieć chyba nie będę, no cóż natura nie dała mi dużych... oczu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam dziś fryzjera na ślub, na godz. 8, czyli zaraz po otwarciu salonu. Chciałam na 9, ale potem jak sobie pomyślałam, że gdy dotrę na miejsce może być mały poślizg, bo np. nie zdążą kogoś przede mną uczesać i będę musiała czekać. Potem zacznę panikować, że nie zdążę i będzie cyrk, a tak ze spokojem będę pierwsza czesana i się wyrobię. Tym bardziej, że przed mszą chcemy plener zrobić, więc szybko muszę się ze wszystkim uwinąć. Kolejna rzecz z głowy ![]() ![]() ![]() Najpierw muszę suknię wybrać i zdecydować czy chcę welon. "Na salony" się kopnę po sesji, czyli pod koniec miesiąca, oj doczekać się już nie mogę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
ja równiez witam!
u nas liczą 0,5l na główkę |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
chciałabym się dołączyć do Was
![]() już od jakiegoś czasu was czytam i właśnie dziś się zorientowałam, że już nową część wątku otworzyłyście, więc zaległości w czytaniu nadrobię później ślub biorę 15.08.09 czyli w moje urodziny ![]() z tz jesteśmy razem już 4 lata. Śmieszne jest tylko to, że jeszcze nie jesteśmy zaręczeni oficjalnie, bo tz mi się nie oświadczył, ale ślub już ![]() mamy zaklepany termin w kościele, fotografa no i ja mam już sukienkę |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego tez odradzam decydowanie sie na suknie wypatrzona w necie bo rzeczywistosc moze byc zupelnie inna - jak są fajne babki w salonie to nawet sie nie spostrzeżecie jak bedziecie stały w Tej-i-Żadnej-Innej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam swoją sukienkę na necie. umówiłam się z dziewczyną która ja sprzedawała, że jak nie będzie dobra to jej odeślę na swój koszt a ona mi odda kasę i po sprawie, będę szukać dalej. Suknia przyszła trochę za duża, ale tak mi się podoba, że nie będę jej odsyłać tylko trochę zwężę.
Tak więc czasami można coś fajnego wypatrzeć i zwyczajnie się dogadac ze sprzedającym |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
az tyle?
![]() ![]() a u nas bedzie duzo mlodych wiec pewne alkohol pojdzie szybko ![]() Cytat:
![]() kotekMamrotek - swietnie zdjecia !! ile za nia placicie? Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-01-06 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
kotek mamrotek dla mnie to większość z tych fotek w linku co podalas, jest pozowana, PM w dziwnych pozach i z dziwnymi akcesoriami
![]() Ale mimo to fotki całkiem przyjemne. ![]() jupik u mnie w salonie LF suknie wszytskie są schowane w szafie szklanej, na klucz ![]() A trzeba im powiedzieć wcześniej żeby wiedzialy co je czeka z wyciąganiem tych sukien i tachaniem przez połowę salonu ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-06 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szcesciara i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.