Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 16:23   #1058
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
gayenko - przykro mi, że po raz kolejny zawiodłaś się na ludziach, i to na tych, wydawałoby się bliskich, ale tak, niestety bywa. W dzisiejszych czasach nie można być dobrym, bo ludzie to wykorzystają, a Ty jesteś aż za dobra Niby znamy się tylko wirtualnie i to wcale nie tak dobrze (przynajmniej my obie, bo z innymi NK jesteś dużo bliżej przecież), ale bije z Ciebie tak pozytywna energia, takie namacalne dobro, że z jednej strony się dziwię, jak można Ci coś takiego zrobić, a z drugiej strony wręcz przeciwnie. To nie dziwi, bo ludzie są podli, a może nie tyle podli, co egoistyczni i jak chcą, to potrafią wykorzystać dobro drugiego człowieka bez skrupułów, niestety :/ Ale Ty jesteś bardzo dzielną i bardzo mądrą kobietką i wierzę, że kolejny raz nie dasz się tak wyrolować. Dobrze, że przynajmniej tu, na Wizażu, masz wiele przyjaznych dusz, na które zawsze możesz liczyć Także głowa do góry, kuruj się teraz, a powolutku wszystko się ułoży, ja w to wierzę
MagJus nie wiem co napisac dziekuje..
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
[COOR=teal]
Całuski dla Gajusi
I od Gayusi tez
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

probki EDM od Hexx [] upewnily mnie w tym, ze ja chce EDMy. ze chce duzo EDMow. bardzo duzo. zbankrutuje
mowilam?
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
W takim razie czekam na potwierdzenie ze strony Gayenki,Rzyrafki bo wiem,ze Zizou i Iceflower i Ty Bossy jestescie na tak
Asienko ja chce ,ale jak przetestowalam to bylam odcieta od swiata.
:dziekuje-kwatek: prosze o wciagniecie mnie na liste.

Dziewczyny bylam na uczelni w srode tylko.W czwartek dostalam torsji w nocy,skrecalo mnie z bolu po prostu,Krecik chcial dzwonic na pogotowie..a ja na zmiane tracilam swiadomosc i odzyskiwalam.Prawdopodobn ie moj organizm ma juz dosc ilosci lekow ,ktora zabilaby konia i jedzenie byle czego tez na to wplynelo w kazdym razie juz nie mam sily na nic...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora