![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
http://www.inglotmalta.com/gallery.php no proszę, inglota na maltę poniosło
![]()
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mama mi kupiła dziś Wax; szukała tego polskiego, ale panie w 3 aptekach robiły tylko wielkie oczy. Tym razem mam ten dla blondynek, może mi bardziej spasuje niż ten zwykły w pudełku z brązowymi napisami. Idę wypróbować tego Waxa, zajrzę tu może jutro jak będę w pracy ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-06 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inglot na Malcie jest juz od roku chyba, na wizażu ktoś podawał link do tej strony w wątku Inglotowym. Są też opinie o Inglocie na forum Vouge bodajże ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Ale się nakręciłam na czarny liner z drobinkami
![]() ![]() A najwcześniej będę mogła ruszyć na poszukiwania w czwartek ![]() Ale tu cisza ![]() Wyspałam się w dzień, leki mnie trochę zmuliły a teraz nie mam co ze sobą zrobić ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-06 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Witam w tą mroźną noc
![]() Za chwilkę spadam, ale wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać. ice, Hosenka - widzę, że Wasze znajomości bardzo pozytywnie się rozwijają ![]() gayenko - przykro mi, że po raz kolejny zawiodłaś się na ludziach, i to na tych, wydawałoby się bliskich, ale tak, niestety bywa. W dzisiejszych czasach nie można być dobrym, bo ludzie to wykorzystają, a Ty jesteś aż za dobra ![]() ![]() ![]() lizzie - zazdroszczę zakupów, szczególnie meteorytków i aussie. Co do tych ostatnich sama muszę zmolestować siostrę, żeby mi przywiozła, jak teraz będzie przylatywać. isa - zazdroszczę tej ciszy i spokoju w pracy, u mnie ostatnio jest taki harmider, że od samego hałasu głowa puchnie. A jeszcze do tego chcą nas chyba żywcem zarmozić, także jeszcze trochę, a chyba zacznę się upominać o szkodliwe ![]() bossy - a co to za nowa praca, bo albo mam sklerozę albom nie w temacie zupełnie ![]() ************** A ja dzisiaj po lekarzach latam od rana. Jak wychodziłam przed 8 to na termometrze było -23C ![]() ![]() ![]() Zatoki mam trochę zawalone, ale niestety nie dostałam skierowania na lampy tylko kilometrową receptę, której nawet nie zrealizowałam, bo w aptece brakowało 2 leków, a potem w końcu do innej nie dotarłam. W ogóle mi się nie podoba to leczenie - antybiotyki, spray do nosa, tabletki odczulające, ze 3 kolejne składniki do inhalacji... Za dużo tego... Cena końcowa całej recepty też mi się pewnie nie spodoba, a leki mam podobnież brać co najmniej 3 tygodnie ![]() ![]() Wieczorkiem za to byłam jeszcze u okulisty, dostałam soczewki na próbę (znaczy w sumie zapłaciłam za nie tak czy siak, bo sama wizyta kosztowała, więc to jakby wliczone). Mam teraz miesiąc do namysłu czy zostaję przy okularach czy przerzucam się na soczewki. Niby w okularach mi ładnie i sama siebie w nich lubię, już bym w ogóle dokupiła ze 4 kolejne pary, bo mam fioletowe, a marzą mi się zielono-butelkowe, głęboko turkusowe, brązowe i bordowe ![]() ![]() Przyszły mi dzisiaj moje torebki z etorebki i zakochałam się w obu ![]() ![]() ![]() To by było na tyle, mykam, bo padam. Wczoraj nie chciałam iść spać z mokrą głową i włączyłam sobie jeden odcinek Prisonów na dobranoc, a że była 2 jak wyszłam spod prysznica, to usnęłam ok. 3 ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-01-06 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Poprosze o udzial w sondzie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301964
#879 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja już w pracy - od ok 20 minut ![]() ![]() Podkurowałam sie wczoraj, lepiej sie czuję - zbaczymy jak dalej w ciągu dnia to będzie.
#880 |
Zakorzenienie
|
A ja zzzzzzamarzam
![]() ![]()
#881 |
Miss Pudernica
|
Łoooo matko, jak mi się spać chce.
Idę do wyrka się uczyć, mam dzisiaj 2 zaliczenia semstru. Logiki to na pewno nie zaliczę ![]()
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
Witam w ten jakże upalny poranek
![]() ![]() ![]()
#883 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie mogłam wczoraj zasnąć do 3.00 ![]() ![]() I strasznie boli mnie głowa, nadal kaszle- a jutro do pracy, trzeba było brać do piątku zwolnienie jak dawali ![]() Aante_e ja logikę wspominam b.dobrze, to była jedna z pierwszych moich piątek w indeksie ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-07 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Dla mnie te wszystkie sylogizmy to czarna magia ![]()
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że profesor powinnien już wieki temu oddać się swojej największej pasji czyli pisaniu książek ![]() ![]() 3mam kciuki ![]()
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim. Jak mi sie spać chce
![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-01-07 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Yen mamy ten sam system motywacji
![]() A co planujesz?
#888 |
Zakorzenienie
|
![]() Planuję kupić kilka kosmetyków, które od bardzo dawna chodzą mi po głowie, a powstrzymywałam sie przed ich kupnem ze względu na cenę. Oczywiście nie kupię wszystkiego naraz, ale stopniowo, tu akurat zachowam niejaki rozsądek ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie buziaki i pozdrowienia od Gajenki, ktora 'urzadza swoja ogromna przestrzen zyciowa [26m2] i skreca szafy' cyt. by Gajenka
![]() z przerazeniem dzisiaj z TZem odkrylismy, ze przez nasza nieobecnosc w domu uschly nam wszystkie kwiatki doniczkowe ![]() ![]() a ja sama z przerazeniem odkrylam, ze dojrzalam do noszenia Lou Lou. nie smierdzi juz na mnie spalonym plastikiem ![]()
#890 |
Przyjaciółka KWC
|
Cześć.
![]() Jestem przerażona, nie mam czasu na nic, nie wysypiam się, nie dojadam, nie wchodzę prawie na wizaż (postów z dni, kiedy byłam w górach nie nadrobię już raczej na pewno), nie mam czasu iść na zakupy! ![]() Nagle ilość wolnego czasu mi się skurczyła, a tu by się do sesji pasowało pouczyć. ![]() Ale w sumie nie jest mi z tym specjalnie źle. ![]() Co do logiki, to to była moja pierwsza ndst na studiach. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Humor mi się poprawił troszkę - podpisywałam dzisiaj przedłuzenie umowy o pracę i "góra" zatwierdziła moją wyższą pensję
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Yen gratulacje
![]() ![]() A ja nie mam szczególnych planów zakupowych. Raczej takie drobiazgi: lakiery, liner, kredka, może jakąś paletkę bym sobie złożyła ![]() Aa no i zapas HC można byłoby zrobić, bo Glorii już zrobiłam ![]() ![]() Ice nauka nie zając ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-01-07 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
co tu takie pustki?
![]()
#894 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zawalona robotą, ledwo zipię już
![]() Całuski dla Gajusi ![]()
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie tak ![]() ![]() No właśnie, wszystkie gdzieś wymiotło ![]() Isa, odsapnij chwilkę ![]() A Gajuś to mam nadzieję, ze szybko się zaaklimatyzuje w nowym miejscu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Miałam dziś egzamin
![]() ![]() Jutro mam kolosa z niemca.. standaryzowany... z trzech semestrów. W piątek kolokwium jeszcze jedno ![]() A ja nie zaczęłam się uczyć ![]() coś dla isy -> http://allegro.pl/item524513226_lanc...p_uzywane.html
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-01-07 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Yen teraz mam dopiero od rana chwilę wolnego
![]() Nosku ![]() ![]() O Hypnose... ![]() ![]()
#898 | |
Zakorzenienie
|
niektórzy się edukują
![]() Cytat:
![]() z niemca jak zawsze dasz sobie ładnie radę, jestem pewna a moja skóra naprawdę szaleje ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-07 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Jej, faktycznie jakiś tu pomór dziś
![]() ![]() Przyszłam do domu z pracy i czekał na mnie neonowy tusz do kresek z Avonu, namalowałam nim na próbę kreski, ale chyba będę musiała poćwiczyć ![]() Idę jeść i oglądnąć nowy katalog Avonu ![]()
#900 |
Zakorzenienie
|
Isa, mi to przypuszczenie przyszło do głowy w pracy - że pewnie NK zamarzły
![]() Złożyłam właśnie zamówienie z Avonu - błyszczyk Natural Peck i olejek pod prysznic SSS - w sumie miałam zamówienie na 70 zł ![]() ![]() Uzyłam wczoraj pierwszy raz micela Daxa i ... jakoś mi nie podchodzi - co prawda super usunął makijaż oczu, ale szczypie, zostawia klejacą ściągającą warstwę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.