2009-01-14, 21:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez tancerka212
u mnie 26 czy 27 to minimum.... dalej będę młoda, zdobędę doświadczenie zawodowe, postaram się o własne mieszkanie, zdobędę niezalezność i pensję pozwalającą na godziwe zapewnienie życia dziecku, a w wieku 30 lat pomślę o kolejnym bejbiusiu  też mam instynkt macierzyński ale też twardo stąpam po ziemi... mam 22 lata czyli jestem starsza od Jozi a nie mogę powiedzieć otwarcie moim rodzicom i reszcie ludzi-jestem gotowa na dziecko! bo by mnie wyśmiali... ja sama siebie też.
|
Tak... życzę Ci tego! Mówisz, jakbyś nigdy nie pracowała, ale chyba tak jest, z resztą kilka innych z Was też. Cóż życzę Wam, by było Wam tak kolorowo i prosto i poukładane.
Juzi życie, jej sprawa, Wy karmić, przewijać i wychowywać jej bliźniaków, czy 5-raczków nie będziecie, więc nierozumiem skąd to oburzenie. Przecież nie napisała, że będzie chodzić po zasiłki i żyć na garnku państwa. I skąd te przekonanie, że nie wiedzą co robią, nie będą mieli warunków i możliwości na utrzymanie się nawet z 1 pensji. Skoro mówi, że dadzą sobie radę, to może wie co mówi. To, że niektóre z Was mają inną wizję życia, to nieoznacza, że jak ktoś ma inne zdanie, to jest źle. Weźcie pod uwagę, ze teraz macie swoje wyobrażenie przyszłości, ale los jest przewrotny.
Yhhh! jak ja nielubię, kiedy ktoś komuś do portfela zagąda!
Dziękuję za odp w sprawie umów.
Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-01-14 o 21:50
|
|
|