Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KAPELUSZ na wymianę i inne drobiazgi!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-17, 15:41   #1
bukowina
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
Smile

PANTOFLE ZARA na wymianę i inne drobiazgi!!!

Wizażanki!
Jestem tu nowa, więc nie tworzę żadnej listy zasad - liczę po prostu na wzajemną uczciwość przy pozbywaniu się kilku moich pierdółek. Oczywiście mam świadomość, że jako nowicjuszka, będę wysyłać rzeczy pierwsza.

Nie mam też żadnej wish-listy. Moje rzeczy to tylko kilka pierdółek i chciałabym dostać za nie jakieś inne pierdółki, które może wpadną mi w oko...

Rzeczy na wymianę:

1. Ekstrawagancki KAPELUSZ w fioletowo-czarną kratę, przyozdobioną subtelną, posrebrzaną krateczką. W modnym, "bawarskim" kształcie - z odwijanym rondem.

Prawie nowiusieńki, kupiony w Sukiennicach Krakowskich, ubrany raz. Zakochałam się w nim, ale po jednym założeniu okazało się, że jest jednak na mnie trochę za mały... - WYMIENIONY

2. Uroczy FUTERALIK-PORTFELIK - zupełnie nowy! Maleńki, doskonale nadaje się na drobne pieniądze, pierścionki itp. Z zewnątrz pokryty jest różową, jedwabną tkaniną w kwiatowe ornamenty i ma pozłacane zamknięcie; w środku LUSTERKO, wyłożony jest czerwonym zamszem i ma wyciągane przegródki.
Dostałam w prezencie (kupiony w sklepie indyjskim).

3. Przezabawna SPINKA DO WŁOSÓW - ZEBRA. Zakupiona w Sukiennicach Krakowskich; wykonana z modeliny, połączonej z metalowym zapięciem. Wykonana bardzo starannie. Zapięcie świetnie trzyma, nawet grubą ilość włosów.
Noszona wiele razy, jednak wciąż w stanie idealnym. Po prostu już z niej wyrosłam...

4. WŁASNORĘCZNIE wykonana SPINKA DO WŁOSÓW z MUSZELKAMI. Obszyta grubym lnem i wyszywana prawdziwymi muszelkami, przywiezionymi z Francji Wykonana bardzo solidnie- muszelki z pewnością nigdy nie odlecą, bo są przyszyte żyłką. Jednak wygląda trochę niestarannie od lewej strony (czego jednak nie widać, gdy spinkę wepnie się we włosy). Ma klamrę francuską, większą niż przeciętne spinki. Utrzyma w koku nawet najdłuższe włosy!
Ja kiedyś miałam takie - za pas Teraz jest mi już zbędna...

5. Najwyższej jakości KOREKTOR VICHY z serii Norma Derm - do maskowania wyprysków. Ma właściwości antybakteryjne. Ma formę cieniutkiego, precyzyjnego, wysuwanego sztyftu. W kolorze neutralnego beżu - jak na zdjęciu.
Zupełnie nowy!
Rozdarte tylko papierowe opakowanie - bo chciałam zobaczyć jak wygląda. Mimo to, opakowanie też dołączę. Dostałam w prezencie.

6. PANTOFLE ZARA typu balerinki - w modnym kolorze ciemnego, zgaszonego fioletu. Wykonane z wysokiej jakości zamszowej skóry. Z długimi, estetycznie wykończonymi paskami do obwiązania na kostce. NR 38!
Dostałam je jako element kostiumu do zdjęć w reklamie oragne (może mnie rozpoznacie w TV?) Mają więc, prócz wysokiej jakości, wartość sentymentalną - wymienię tylko za coś extra!
Wady: Są PRAWIE NOWE, ale chodziłam w nich 2 dni - są więc troszkę rozbite (mam dość szeroką stopę). Oprócz tego mają tu i ówdzie małe plamki z farb (chyba dostrzegalne na fotkach) - może nawet da się je doczyścić.
Wiem - żal brudzić takie śliczne, nowe butki, ale cóż - taki był scenariusz artystycznej reklamy...

Jeśli Ktoś zechce poznać szczegółowe wymiary jakiejś z rzeczy - bardzo proszę pytać!
Serdecznie zapraszam!!!

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  02.jpg
Wyświetleń: 86
Rozmiar:  48,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  03.jpg
Wyświetleń: 82
Rozmiar:  47,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  04.jpg
Wyświetleń: 52
Rozmiar:  60,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć