Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-18, 21:43   #595
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
twin hehe a co ma moj powiedziec? za miesiac konczy 34
Ważne jak on się czuje a nie to ile ma w metryce

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
TŻ się kończy wreszcie uczyć do obrony (no, nazywając to nauką chyba trochę przesadzam ) Mam nadzieję że na dyplomie będzie miał co najmniej 4 Edit:

Omg A mój TŻ z kolei jest w Twoim wieku i czasem się ze mną droczy że dłużej będzie piękny i młody Ale jest bardziej odpowiedzialny, dojrzalszy etc od mogego ex, starszego ode mnie o 3 lata. A to mój pierwszy młodszy facet, zawsze wydawało mi się że młodsi nie są dla mnie
Ja zawsze chciałam starszego i trafiłam na 11 miesięcy starszego ale mój jak się poznaliśmy zachowywał się dojrzale... nie to co koledzy z klasy, którzy mieli po 16 a zachowywali się jakby mieli 12 lat. Między innymi dlatego mój TŻ mnie tak oczarował

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Zaro a ja już jestem zaręczona od czerwca i niby chcemy ślub w 2010 ok.sierpnia, września, ale jeszcze nic nie załatwiamy
Mam nadzieję, że z jednym się wyrobimy, bo zegar biologiczny tyka
My zaręczyliśmy się w marcu 2008 a w październiku postanowiliśmy wziąć ślub w 2009. Salę zamówiliśmy na koniec października a termin w kościele w listopadzie. Tylko, ze mamy łatwiej bo nasz dzień to niedziela ale jak się chce to się da

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
zaro oj udalo udalo - zwlaszcza dzisiaj w nocy a raczej nad ranem i to nie raz znalezlismy ten czas hehehe
to super