|
|
#571 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cape, pamiętaj że bez Ciebie ten wątek też nie byłby najlepszy na świecie... i postaraj się wpadać częściej, napisać chociaż ze 3 zdania co u Ciebie
Oby, oby Jak czytam stare części wątku to często zastanawiam się co ze "starymi" dziewczynami które się tu już nie pokazują.Cytat:
Chociaz z drugiej strony czasem bardzo ciezko sie bylo uczyc na egzamin kiedy trzeba bylo chodzic na zajecia i zdawac kolokwia na zaliczenia... W sesji przynajmniej siedzi sie w domu i jest troche czasu na nauke. Powodzenia Kasiu, chwal się wynikami na bieżąco ![]() Cytat:
Cytat:
Byłam 2x w życiu w Egipcie (pierwszy raz jako dziewczynka 14 letnia na 2 tygodnie, drugi raz 2 czy 3 lata temu na tydzień) i mój organizm szczęśliwie nie poznał co to zemsta faraona ![]() Ale jesteś To jak pokazać dziecku cukierka a potem go zjeść Mów o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) ale mam nadzieję że nie będzie potrzebny.A co do Twojego szefa to widać że dziwny jakiś z niego gość... No i zapewne nie umie się przyznać do błedu, stąd puszczenie oczka to chyba dla niego sposób na powiedzenie "przepraszam". Twin, tez bym chciała mieć dwójkę przed 30 ale jako że rocznikowo juz 25, to obawiam się że z jednym nie zdążę Ale zobaczymy... ![]() Pzs, życzę Ci więcej zrozumienia i dogadania się z TŻ.. Masz strasznie dużo na głowie, powinien przynajmniej docenić to że piszesz jego pracę. Wszystkim uczącym się dziewczynom (Kasi, Twin, Pzs, Poemi i wszystkim o których zapomniałam albo nie wiem) dużo sił, samozaparcia, zapału, chęci do nauki, no i żeby szybko wchodziło do głowy
|
|
|
#572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zara: dotarło do mnie, że ty z krakowa przecież. co to za koszula w bennetonie? Szukam własnie..za ile? Stokrotka: najlepszego!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
egzamin poszedł według mnie bardzo dobrze, zobaczymy za 2 tygodnie przy wpisir. Kolejny ciężki tydzień przede mną, nauka historii Hiszpanii i napisanie ostatniego rozdziału mojej pracy. Poza tym jutro spotkanie z doradcą z Open Finance ciekawe czego ciekawego się dowiemy z TŻ aż się boję
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za egzaminy i za spotkanie z doradcą
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzałam sobie na chwilę
![]() moje wesele było jednodniowe,wiec dzisiaj z moim juz meżem odpoczywamy ![]() Dziękuję za wszytskie zyczenia Narazie te 4 zdjecia ,a pozniej bedzie wiecej
|
|
|
|
#577 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześc z racji tego,że mnie cape na szarym końcu wymieniła znowu jak na spowiedzi obiecuje poprawę
Bardzo zgrzeszyłam,że się nie pojawiłam..![]() Cytat:
Nie jesteś cyborgiem tylko człowiekiem i musisz miec trochę czasu dla siebieCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kalex pojawia się na "Kielocywm watku A stara jak świat w tym wątku jestem min ja ![]() tez bym chciała dzieciaczka do 30, ale widze,że natura broni i moja sytuacja zawodowa ![]() Rowniez trzymam kciuki za wszystkie egzmainy. Przyznaje się 0 chcę wrócić na studia ![]() Cytat:
Stracie się o kredyt? Cytat:
Musi Cie nieźle grzać.Ślicznie wyszłas z takim usmiechem na buzi A mi juz leci 5 miesiac małzenstwa |
||||||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko najlepszego
Zara
|
#579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A druga sprawa, to nieodpowiedziaalność.To był bardzo ryzykowny wyjazd ![]() Cytat:
nie wiem czy zdążę jedno urodzić, bo narazie się nie zapowiada ![]() Cytat:
Może znajdziesz czasem trochę czasu żeby coś naskrobać ![]() Cytat:
![]() Twój szef, to kawał drania
|
||||
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka: jak ładnie!
Ale szkoda, że nie ma zbliżeń buziek..celowo takie fotki?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Stokrotko wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
Gratulacje!Niestety Dziewczyny nie mam na nic czasu:/ S E S J A ! ! ! A raczej tydzień przed sesją. We wtorek poprawa zaliczenia z historii!!! Pozdrawiam
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenko witaj w Polsce
![]() Stokrotko fajnie,że zabawa się udała. Bardzo ładne zdjęcia |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko widać radość na Waszych twarzach (choc tylko na 1 zdjęciu widać Wasze twarze
)na jakie studia?
|
#584 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczyny
nie nadrabialam Was bo nie mialam czasu w ogole poza tym maly prawie caly weekend blokowal mi kompa stokrotko gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piekne fotkico tam u Was? przeoczylam cos?
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
narazie mam tylko tego typu fotki ,jak bede inne to tez wrzuce
![]() zmykam do łózka
|
|
|
|
#586 | |||
|
Rozeznanie
|
Wiesz, jakoś wydaje mi się że 24 a 25 to spora różnica Może przez to że to już ta magiczna "ćwiarteczka" ![]() Cytat:
Jesli masz ochotę zajrzeć do benettona to najlepiej w pasażu 13 na rynku, zostało jeszcze bardzo dużo rzeczy. A chyba od najbliższego czwartku jest - 75%, więc naprawdę warto zajrzeć.Cytat:
A może damy radę Chociaż z tym jednym Kiedyś marzył mi się taki "idealny" ślub, zaplanowany 2 lata wczesniej żeby była wolna wymarzona data, sala, etc. Obecnie szczęśliwie zupełnie mi przeszło Co może przyspieszy plany slubne, jak już się zaręczymy oczywiście, co może przyspieszy też plany dzieciowe ![]() Cytat:
W takim razie tez powodzenia w nauce i powodzenia we wtorek Madziu, witaj w Polsce Pzs, powodzenia jutro na spotkaniu z doradcą, oby miał dla Was bardzo dobre wiadomości ![]() Stokrotko, jeszcze raz najlepsze życzenia dla Ciebie i już Twojego Męża!
|
|
|
#587 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja chcialam dwojke dzieci przed 30 i beda
|
|
#588 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie z problemow, rzecz jasna tylko z formy przekazu.A propos, to zapomnialam o pozdrowionkach dla Natj i Mekintoszka ![]() No ja mysle Cytat:
![]() Ale czytalam codziennie, zza krzaka, a potem robilo sie pozno i nic nie zdazylam naskrobac. Teraz pelna mobilizacja. Stokrotko, slicznie wygladalas . A maz nie byl zestresowany nieco ?
|
||
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#590 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
cape milo, ze w koncu do nas wrocilas
![]() twin hehe a co ma moj powiedziec? za miesiac konczy 34
|
|
#591 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Się nie ma co zawstydzać i dziękować, fakty są jakie są A już jak czytasz codziennie to wręcz niegrzecznie jest się nie przywitac ![]() Cześć Sviniecko, jak samopoczucie i humorek? I jak z TŻ po weekendzie? Udało Wam się znaleźć troszkę czasu dla siebie? TŻ się kończy wreszcie uczyć do obrony (no, nazywając to nauką chyba trochę przesadzam ) Mam nadzieję że na dyplomie będzie miał co najmniej 4 ![]() Edit: Cytat:
A mój TŻ z kolei jest w Twoim wieku i czasem się ze mną droczy że dłużej będzie piękny i młody Ale jest bardziej odpowiedzialny, dojrzalszy etc od mogego ex, starszego ode mnie o 3 lata. A to mój pierwszy młodszy facet, zawsze wydawało mi się że młodsi nie są dla mnie
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-18 o 21:38 |
||
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czerwca i niby chcemy ślub w 2010 ok.sierpnia, września, ale jeszcze nic nie załatwiamy Mam nadzieję, że z jednym się wyrobimy, bo zegar biologiczny tyka ![]() Ale fajnie Moja siostra też sobie tak zaplanowała i urodziła drugie dziecko 6 miesięcy przed 30-tymi urodzinami (urodziny ma na koniec roku )
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja sie nawet nie odezwe slowkiem ile moj konczy, bo byscie z krzesel pospadaly ![]() W dzisiejszych czasach to nie wiek sie liczy a samopoczucie o! Svinecko, widze, ze humorek lepszy! |
|
|
|
|
#594 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zaro oj udalo udalo - zwlaszcza dzisiaj w nocy
|
|
#595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ważne jak on się czuje a nie to ile ma w metryce
![]() Cytat:
ale mój jak się poznaliśmy zachowywał się dojrzale... nie to co koledzy z klasy, którzy mieli po 16 a zachowywali się jakby mieli 12 lat. Między innymi dlatego mój TŻ mnie tak oczarował Cytat:
ale jak się chce to się da![]() Cytat:
|
|
#596 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Tak trzymac!
|
|||
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A długo jesteście ze sobą?My niedługo mamy pierwszą rocznicę Myślę że jak wszystko dobrze pójdzie to zaręczymy się w tym roku.. A ślub też chcielibyśmy już w 2010, tyle że pewnie będzie jednak problem z załatwieniem tego tak na szybko. Ale co tam ![]() Kapturku, ja wiem o ile jest od Ciebie starszy Twoj TŻ (czytam ten stary Wymarzony pierścionek i niedawno to napisałaś ale z kolei nie wiem ile Ty masz lat ![]() Sviniecko, no to naprawdę fajnie że się udało Chyba oboje wreszcie się zrelaksowaliście, co? Nic tak nie rozuźnia jak troszeczkę miłości ![]() Twin, no właśnie, na to liczę że jak się chce to się uda zaplanować ślub rok do przodu, a nie dwa. Bez sensu tyle czekać
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że się da. Ja się bardzo cieszę, ze TŻ mnie namówił na 2009
|
|
#599 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nom zobaczymy jak to bedzie dalej
|
|
#600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaraz zbieram sie, bo rano do szkoly .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Jak czytam stare części wątku to często zastanawiam się co ze "starymi" dziewczynami które się tu już nie pokazują.
Mów o co chodzi 
.

za egzaminy i za spotkanie z doradcą
?
. Przypuszczał, że ukradłam te puszki
Kalex pojawia się na "Kielocywm watku

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)