Wtajemniczenie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
poszukuje Juicy Tubes World Tour !!!
hej dziewczyny 
przyszla i pora znowu na mnie, zrobilam porzadki - moze komus sie przyda to co mi niepotrzebne 
poszukuje przede wszystkim blyszczykow Juicy Tubes, w szczegolnosci z serii World Tour 
interesuja mnie rowniez paletki trojeczki i piateczki Inglot - odpadaja kolory niebieskie 
przygarne rowniez podklady kryjace do cery tlustej/mieszanej oraz pudry w kompakcie - odcienie do ciemniejszej karnacji
Moja Lista :- Avon Face Pearls – rozowe kuleczki – uzyte kilka razy pedzlem
- L`Oreal Blush Minerals roz mineralny kolor 30 – uzyty kilka razy
- W7 Multi Colour Bronzer – tylko testowany, dostalam w prezencie
- Lancome Colour Focus – poczworne cienie miniaturki 2g – dwa fiolety, chlodny roz oraz bialy- perlowe – mam z wymianki niestety przetestowałam i nie sa to moje kolory
- Lamcone Colour Focus – poczworne cienie miniaturki 2g– miedziany, zloty, blady roz i brzoskwiniowy – perłowe – mam z wymianki niestety przetestowałam i ie sa to moje kolory
- Clinique Colour Surge Eyeshadow – cien potrojny miniaturka 9g – dwa roze i niebieski – tylko testowane na rece
- Elizabeth Arden –Autumn minipaletka 3.5g – dwa cienie, dwie szminki i roz, szminki uzywane, cienie uzyte może dwa razy a roz tylko testowany 7
- Avon Arabian Glow – Shimmer Bronzing Brick – uzyty kilka razy pedzlem
- Avon Arabian Glow – liquid lip balm Coraz Sand – użyłam kilka razy
- Oriflame – Kiss Proof Lips kolor Clover Haze – prezent od mamy, raz uzyty i nie podoba mi się
To na tyle J
Proszę zwrocic uwage na to ze mieszkam w Manchester, ale nie oczekuje wysylki priorytetowej ani poleconej.
Już wczesniej miałam watki wymiankowe Polska - Anglia i wymiana szla bezproblemowo.
Wszystkie moje produkty sa oryginalne !!!
Wsyztskie moje kosmetyki za czyste i zadbane.
przechwouje je w pudeleczku, w suchym pomieszczeniu z dala od wilgoci
Dokladka 21.01.2009
- VO5 50ml Silk Serum - wygładzające i nabłyszczające serum do wlosow– no frizz, shine on – nowiusienkie, zgubiłam jednak nakrętkę
- Clinique High Impact eyeshadow duo mini cienie 2g - Like Mink – pudełeczko rozsuwane- testowane na dloni
- Gosh –potrojne cienie w kolorach pomarańczy – ubytek jak na zdjęciu
- Max Factor lakier do paznokci kolor 214 Earth – minimalny ubytek, użyłam może dwa razy
- Glazel lakier do paznokci nr 3 ciemny perlowy roz – ubytek minimalny, raz uzyty
- Manchatan lakier do paznokci 31A blady perlowy roz – ubytek minimalny
- Sally Hansen Diamond Strength blady roz – zaznaczyłam kreseczka ubytek (Kolo diamencika)
dokladka 26.01.2009
fotki na stronie 4- L`Oreal Toughe Magique – korekto pod oczy kolor 3, zostala polowa
- Rimmel – listing finish – mineral enriched – podklad Clasic Beige – tylko testowany raz – niestety dla mnie za slabo kryjący
WYMIENIONE :
The Body Shop Brush On Shimmer and Glow – kuleczki brazujaco – nablyszcajace – uzyte kilka razy pedzlem
Clinique Full Potential Lips Plump And Shine – 3 blyszczyki w opakowaniu 2.4ml Pure Plump ubytek znikomy, Soooo Pink zostalo ok 60% , Bloom Berry ubytek znikomy
Biotherm – Glossy Shine Lip Gloss – tubeczka 5ml niebieska
Revlon A Floral Affair Sheer Polder Blush kolor Peachy Keen – uzyty kilka razy pedzlem
Ester Lauder Pure Pop Lip Gloss – kubeczki 7ml,(lekkie nieklejace się blyszczyki) Peppermint (niebieski), Fizzy Pear (zloty) oraz Pink Cupcake (rozowy) – niebieski i rozowy uzyty dwa razy może gora, zloty kilka razy ale ubytek mlutki – nie podobaja mi się bo sa zbyt „lekkie”, – wole JT czy Superbalma
Diorkiss Aqua Lemon – 18ml – kupiłam na truskawce, użyłam kilka razy, mam wiele Diorkisow i tego lubie najmniej
Lancome Colour Focus podwojne mini cienie Peep/Snap 1g – blady roz nieuzywany i ciemny fiolet – testowany na dloni
Lancome jasny rozowy blyszczyk – 7ml – każdy uzyty kilka razy ale ubytek żaden – będę wybredna
Lirene krem mus nawilzajacy – nowy, zafoliowany
L`Oreal Happyderm krem supernawilzajacy skora normalna i mieszana – nowy zafoliowany – będę wybredna bo może jednak mi się przyda
Clinique Colour Surge – poczworna paletka 2.4g – Sumer beige, apricot spice, keylime pie, beige shimmer – perłowe – kupiłam na Ebay ale nie podobaja mi się, tylko testowane kolory na rece, zużyłam paletki tusz (nie ma go na zdjęciu)
Clinique High Impact Eyeshadow – cien pojedynczy miniaturka 8g - bialy perlowy – Sugar Sugar - użyłam raz
Biotherm – Glossy Shine Lip Gloss – tubeczka 5ml czerwona , pochodzi z zestawu 5 miniaturek – testowałam na rece i kolor do mnie nie przemawia-
Lancome Juicy Tubes, tubeczka 7ml, czerwona
Bourjois Cien pojedynczy – 15 Rose Peau – blyszczacy mam z wymianki, użyłam kilka razy
Clinique Colour Surge- podwoje mini 1.2g cienie Mochaberry – pudełeczko z lusterkiem – nowe, nietknięte
Clinique Colour Surge – podwojne mini cienie 1.2g Victorian Pink (otwierane pueleczko bez lusterka) – testowane na dloni
Lancome Colour Focus cienie miniaturki 1g – Filigrie/scene – wybrobowane na rece
Lancome ciemny rozowy blyszczyk – 7ml – każdy uzyty kilka razy ale ubytek żaden – będę wybredna
Benefit Her Glossiness – kolor Didn`t hear it fro me – 3ml opakowanie – uzyty dwa razy – będę wybredna
Diorkiss Snow Cherry 258 – zuzycie jakies 10%
Rimmel – poczworne cienie 014 Bold Behaviour – ubytek minimalny
Essecne blyszczyk z serii Ibiza – pomarańczowy – uzyty może dwa razy nie wiecej
Ester Lauder Puder Brązujący Sypki – mam go z wymianki, użyłam raz, może dwa ale dla mnie zbyt ciemny
Lancome Juicy Tubes, tubeczka 7ml, uzyta kilka razy ale nie podoba się – zloto- brazowy Toffee.
Bourjois – tusz czarny – Liner Effect – uzyty mze 3 razy – niestety nie umiem się poslugowac tym aplikatorem i strasznie mnie ten tusz denerwuje – tusz jest mokry i świeży
Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2009-02-01 o 19:22
Powód: dopisek
|