Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 10:37   #1504
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Witamy

zirqsy
witam nową mamusię z maleństwem

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
malutka_24 - no to macie fajny przypływ gotóweczki, właśnie szkoda że becikowe dostaje się tak późno, bo pewnie nie jednemu by się wcześnie bardzo przydało. A dzidzia się rusza, więc troszkę mi ulżyło, ale stracha takiego miałam że brak słów
na szczęście będziemy mieli jakieś pieniążki

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
ale co zrobić w kwietniu mój Tż wróci na stałe oby ten czas szybko minął
zobaczysz, że do kwietnia czas bardzo szybko Wam minie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Jak na razie wypinały się tylko z prawej, ale nie potrafię rozpoznać który to bąbelek.

Własnie wrociłam od lekarza... na 99% bedą dziewczynki (także chyba się pospieszyłyście z tymi gratulacjami dwa tygodnie temu )
no to gratuluję dziewczynek

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Oto co kupłam do tej pory, ale brakuje mi takich komplecikow typu spioszki plus kaftanik i pajacykow dlatego jak tylko poznam plec poszaleje troszke.
Ciuszki sa przewznie w rozmiarze 62 i kilka 56
zakochałam się w pierwszym zdjęciu

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
tak patrzylam na poczekalnie i marcowko-kwietniowki juz watek rozpakowywania miaja O BOZE!!!!!! A MY NASTEPNE JESTESMY !!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Witam wszystkie bardzo gorąco w ten całkiem nie zimny poranek Muszę się komuś poskarżyć więc padło na Was . U mnie w pracy ludzie chyba powariowali, zachowują się tak jak ja bym nie była w ciąży tylko ze stali. Z dnia na dzień przybywa mi obowiązków. Z dotychczasowymi miałam problem żeby się wyrobić a teraz to ja już nie daje rady. Cały czas ktoś coś mi dorzuca bo o czymś sobie przypomni, a że młoda jestem to wszyscy wychodzą z założenia, że sobie poradzę. Ale przecież ja nie jestem już tak wydajna jak przed ciążą... Myślałam, że jak się dowiedzą to przystopują ale jest zupełnie na odwrót Terminy się piętrzą a ja mam nie oddane publikacje, doniesienia, nie pokończone badania i już na prawdę wszystkiego dość .
A mój lekarz jest do 16 lutego na urlopie więc nawet pójść i wyżebrać zwolnienia nie mogę....

.... eh musiałam się pożalić, teraz mi trochę lepiej... więc biegnę do roboty
a może trzeba im przypomnieć tak jasno i dobitnie, że ty jesteś w ciąży

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
CO TO BĘDZIE JAK SIĘ TE DZIDZIAKI ZJAWIĄ NA ŚWIECIE?
zbankrutujemy- hihihiihii
mój mąż czasami mówi na maluszka taki mały worek bez dna

Wczoraj byliśmy na zakupach i w Carrefourze są fajne wyprzedaże na dziale dziecięcym Kupiliśmy kilka rzeczy i są naprawdę fajne, a wydaliśmy tylko 40 zł. Wklejam zdjęcia
Kochane my idziemy dzisiaj na usg połówkowe proszę trzymać za nas grzecznie kciuki Ale najpierw wstąpimy do jednego sklepu z wózkami trochę pooglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S8301379.jpg (58,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S8301380.jpg (60,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S8301381.jpg (59,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S8301382.jpg (56,5 KB, 12 załadowań)
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora