Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 14:08   #1441
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
ciekawe jak anulce anulce się dzieciaki wypinają. pewnie jak się na siebie poobrażają, to jeden tyłek z jednej strony a drugi z drugiej....

:rot fl:

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:25   #1442
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

moja Majka tez najbardziej szaleje wieczorem, choc w ciagu dnia tez daje o sobie znac, ale bez szalenstw kupilam troszke ciuszkow, jak znajde chwilke wkleje fotki wieczorkiem lub jutro

ja narazie nie puchne, mam nadzieje ze tak juz zostanie

objadlam sie dzis krokietami i wlasnie mnie rozrywa;/

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:28   #1443
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

A moje maleństwo jak na razie nic nie wypina, czasem mam nierówny brzuch, jak się usadowi po którejś ze stron, ale żadnych wybrzuszeń typu rączka czy nóżka jeszcze nie widziałam. Czasem tylko, kilka razy na dzień kopie, tak jakbym miała w brzuchu wielkie serducho i wtedy brzuch mi podskakuje, albo tak się przesuwa jak wielka gąsienica. Wczoraj pokazałam tż, gapił się na mój brzuch z taką miną.
I wczoraj przeglądał ze mną allegro w poszukiwaniu wózka, łóżeczka i pościeli, mamy opcję coneco toledo lub V4 na wózek, łóżeczko tak max. do 300 zł z materacem i pościel Darland 11-el. za 200 zł. Jęczał, że cała jego roczna premia na to pójdzie, bratowa mu powiedziała, że mógł o tym myśleć zanim zrobiła nie teraz.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 14:45   #1444
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

A ja siedze sobie w pracy i plotkujemy zaległe tematy z koleżankami. Ogólnie sobie siedzę i nic nie robię, tak pracować mogę cały czas, i jeszcze za taki light mi płacą, hmmmm.... maluszek kopnie od czasu do czasu, daje znać o swoim istnieniu. Mąż mi przywiózł do pracy obiadek: rybkę z ziemniaczkami i buraczkami mniammmm.

Małgosia - ja odpukać nie mam jeszcze takich dolegliwości, ale wiem że mojej mamie strasznie puchły nogi, i nie tylko woda się zatrzymywała w organiźmie.

Kathi75 - no to jakoś musisz uczcić ta studnióweczkę, toaścik koktailem albo soczkiem Ja tez odliczam jeszcze 3,5 miesiąca a całkiem niedawno zaczynałyśmy z ciążami 7,8 tygodniowymi wszystkie a tu już tak pięknie.

gosikk_s - no jest troskliwy, mam nadzieję że dzieciątku nic sie nie stało, i dalej będzie pięknie mamie brykał w brzuszku. Kurcze rczej nie jest możliwe żebyś przytyła tyle w te kilkanaście godzinek. Ale rzecywiście trzeba z jadłospisu wyeliminować sól. A ryż z jabłusziem, to pyszność jak się go dobrze zrobi.

malutka_24 - no to macie fajny przypływ gotóweczki, właśnie szkoda że becikowe dostaje się tak późno, bo pewnie nie jednemu by się wcześnie bardzo przydało. A dzidzia się rusza, więc troszkę mi ulżyło, ale stracha takiego miałam że brak słów.

blondynkapoznan - nooo to dobrze że sukienka NAWET Ci się podoba, a skoro masz wizję przerobienia jej później to dobrze, bo chociaz wykorzystasz ją w przyszłości. Ja ogólnie też nie żałuję na dzidzię, ale wydaje mi się że nie musi być wszystko najdroższe, i ja tak do tego tematu podchodzę.

nicola2002 - no ja tez tak pomyślałam że ma pewną amortyzację ten mój maluszek ale czekałam na pierwszy ruch po tym upadku. Moja mama podobno też miała dość groźny upadek ale urodzłam się zdrowym diabełkiem.

zirqsy - ja również witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum .

katrin1 - już się otrząsnęłam po tym upadku, teraz grzecznie siedzę na dupci w pracy i nic nie robię. Ja też jestem tego zdania że nie ma co szaleć z zakupami za takie kosmiczne kwoty, mimo że może i mnie stać, a prawdą jest że te drogie wózki za 3000zł. mają swoje odpowiedniki nawet za 100zł tylko firma inna.

anulka anulka - Ty i tak jesteś i będziesz do końca jedyna w swoim rodzaju na naszym forum, bo masz w swoim brzuszku az dwie wspaniałe istotki, które coraz częściej Cię zaczepiają. A boisz się troszkę jak to będzie przy 2 maluszków? podczas karmienia, ubierania itd.?

pakusia86 - mój synus też jakos urządził się po prawej stronie lub na środeczku grasuje.
Stary 2009-01-20, 14:51   #1445
gosikk_s
Zakorzenienie

Łeee a mój młody tylko pulsuje, nie wypina mi się już. Tez chcę żeby się na mnie wypiął

Pakusia, to ja w tej sytuacji też chcę w Irlandii rodzić A gina chyba jednak zmienię, niedobrze mi się robi na myśl że miałabym go oglądać kolejny raz

Katrin, zawsze czytałam że usg niby nie jest szkodliwe dla płodu ale kto wie, może za jakiś czas zmienią zdanie... W tej chwili myślę nad zmianą gina, jeśli zacznę szukać nowego to raczej faktycznie zrezygnuję z 4d. Bo poptrzebny mi taki który na pierwszej wizycie zgodzi się na cc, muszę pytać na chama

DORIS, mam właśnie zamiar zmienić gina, nie wytrzymam z tym moim. Tylko gdzie mam znaleźć takiego który na pierwszej wizycie zgodzi się na cesarkę? Na 4d w tej sytuacji chyba jednak nie pójdę ale wybierałam się na rondo Paderewskiego, innego adresu nie znam. To ich stronka http://www.usg.kielce.pl/Oferta/USG/USG.html poczytaj sobie. No widzisz, czyli czujesz ruchy, ja też tylko pulsowania odczuwam

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:13   #1446
rumiankowa
Zadomowienie

poczytałam wszystko, ale już nie wiem co miałam którejś napisać
Cytat:
Takie USG 3d/4d jest płatne? Aile kosztuje?
Zastanawiam się czy się nie wybrać, bo ja mam robione tylko takie zwykłe....
Czy ktos z Was nie idzie na takie USG?
Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Ja nie idę bo po co, najwazniejsze badania mam robione na bieżąco. Chyba nie potrzebuję wyprzedzać czasu. Dzidziuśki zobaczymy jak się urodzą.
ja też nie idę

zirqsy - witaj
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:28   #1447
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

mi narazie minal szal zakupow ale wiekszosc potrzebnych rzeczy mam upatrzone
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 15:32   #1448
Bercia2000
Zadomowienie

No hej kochane
dziś czuje się już troszke lepiej ale potrwa to pewnie jeszcze kilka dni zanim się przyzwyczaję bo wczoraj to naprawdę jakaś głupawka mnie wzieła nie mogłam sie uspokoić jeszcze jak synek wieczorem zaczął płakać za tata to serce mi się kroiło

ale co zrobić w kwietniu mój Tż wróci na stałe oby ten czas szybko minął

jutro ide na badania hbs , morf.+płytki ,mocz i niestety będe piła glukoze feeeeeeeeeee straszne to jest ale czego się dla maluszka nie robi
oby cukier wyszedł dobrze bo moja gin na ostatniej wizycie objechała mnie że za dużo przytyłam to było 2.5kg !!! przez miesiąć ale w sumie mam 5 kg na plusie to chyba nie tak zle

Wy tak ładnie odpisujecie każdej z osobna ja nie mam cierpliwosci i pewnie zarazbym coś pomieszała

jak juz sie otrzasne troche to wkleje foty moich zakupów dla maluszka na razie nie mam głowy do tego

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:40   #1449
esti1984
Wtajemniczenie

kochane ja też muszę się szykować u mnie studniówka za 20 dni

blondynka za późno na 3d/4d? Ja byłam w 12 tc, 22 tc, i idę w 32tc. Nie robię 4d jako dodatek tylko w całej ciąży po prostu 3 x usg 4D
Mam radochę jak widzę zachowania mojej córci jakie minki strzela jak ostatnio byłam to spała. Więc lekarz spokojnie ją zmierzył, określił płeć a po chwili zjadłam cukierka i wszyscy w śmiech bo córcia zaczyna ziewać, przeciągać się i stroić minki
fajnie że planujesz później też założyć tą suknię

anulka to musi być niesamowite ruchy dwójki szkrabów. Ciekawe czy ruszają się i kopią oboje z taką sama intensywnością? Czy jedno bardziej?

zirqsy
witaj

Małgosiu u mnie też takie usg płatne 200-250 zł

katrin
napisałaś że masz 10 dni do porodu chyba o 100 Ci chodziło

gosik
kochana nie martw się jeszcze tym że gin nie chce Ci dać skierowania na cc. TŻ-ta babcia "wszechwiedząca" bo tyle telewizji ogląda i czyta gazet mówiła że mają wprowadzić cesarkę i znieczulenie zoo na życzenie za darmo nie mam sprawdzonej tej informacji ale jeśli nad tym myślą to może zdążą wprowadzić do maja?

nicola nie wiem ile kosztuje lekarz bo u nas z tego co wiem na życzenie biorą położną bo ona zajmuje się całą robotą a lekarz tylko zszywa. Tak przynajmniej jest u nas a położna coś około 1500 zł. całe szczęście moja bliska znajoma jest położną w szpitalu w którym rodziłam i będę rodzić

moja mała też często tak się wypina że z jednej strony mam wielką gulę ale nie pomyślałam żeby to uwiecznić na zdjęciu muszę to zrobić

Bercia jeszcze troszkę i będziecie wszyscy razempokazuj fotki

a ja rano w końcu nasmażyłam tych naleśników i z córcią się objadłyśmy mamy jeszcze kto chce niech wpada swoją drogą czasem tak myślę że szkoda że nie mieszkamy blisko siebie mogłybyśmy wpadać na kawkę i ploty
no i zrobiłam pyszną zapiekankę tzn mam nadzieję że pyszną bo jeszcze nie włożyłam do piekarnika bo czekam na TŻ-ta a On mi pisze na gg że będzie później (około 19.00) a ja mam taką ochotę na nią chyba schowam ją bo nie mogę tak obojętnie przechodzić obok

a gdzie poiglot się podziewa?

i ciekawe jak sashka się czuje?
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 15:48   #1450
rumiankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
jutro ide na badania hbs , morf.+płytki ,mocz i niestety będe piła glukoze feeeeeeeeeee straszne to jest ale czego się dla maluszka nie robi
witaj w klubie, ja jutro też glukoza (50g), morfologia i mocz

esti, ja niby mam do Ciebie najbliżej, ale to nadal 100 km

edit: u mnie jeszcze 15 dni do studniówki, zacznę się przygotowywać

Edytowane przez rumiankowa
Czas edycji: 2009-01-20 o 15:53
Stary 2009-01-20, 15:51   #1451
Bercia2000
Zadomowienie

Ale numer zobaczcie niedługo i mi stuknie 100

http://babystrology.com/tickers/baby...babycount=1%22

no nie jak to szybko leci szok

zobaczcie jakie ładne i nie drogie

http://www.allegro.pl/item528784890_...50_wzorow.html

aha i wklejałam kiedyś pościel moich marzeń hihiihihih teraz ta mi sie podoba
ślimaki w błękicie
krateczka błekitna

http://www.allegro.pl/item524057722_..._90_x_120.html

tylko nie wiem czy wybrać rozmiar 90x120 czy 100x135
ale chyba tą większą bo wtedy kocyk wejdzie bez problemu

esti

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 16:03   #1452
Mell_xx
Wtajemniczenie

Poiglot sliczny brzuszek taki zgrabniutki i ta Twoja karnacja...
Ogladam te wszystkie ciuszki i nie moge wytrzymac z zakupem ale niecale jeszcze dwa tygodnie do badania połówkowego...

Oczywiscie kupiłam wczesniej kilka ciuszkow czyli lody juz przełamałam, jakos przed swietami...kupowalam prezenty i weszlam do H&M i przepadlam jeszcze bylo troszke przecen... nie chcialam sama podejmowac decyzji wiec zadzwonilam do TZa, akurat nie odebral i ze wzgledu na to ze spedzilam w tym sklepie juz duzo czasu podjelam szybka decyzje i zakupilam kilka rzeczy, za moment jak TZ oddzwonil ciuszki mialam juz w torbie.
jednak podobaly mu sie bardzo i sam juz biegal po sklepach.
Kupil nawet typowa chlopieca kurteczne - pilotke bo nie mogl sie opanowac, mimo ze nie znamy płci... haha on wierzy ze to synek, no zobaczymy czy kurteczka sie przyda...

Pozniej wkleję zdjecia..
Stary 2009-01-20, 16:49   #1453
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
ciekawe jak anulce anulce się dzieciaki wypinają. pewnie jak się na siebie poobrażają, to jeden tyłek z jednej strony a drugi z drugiej....
Jak na razie wypinały się tylko z prawej, ale nie potrafię rozpoznać który to bąbelek.

Własnie wrociłam od lekarza... na 99% bedą dziewczynki (także chyba się pospieszyłyście z tymi gratulacjami dwa tygodnie temu )

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:58   #1454
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Jak na razie wypinały się tylko z prawej, ale nie potrafię rozpoznać który to bąbelek.

Własnie wrociłam od lekarza... na 99% bedą dziewczynki (także chyba się pospieszyłyście z tymi gratulacjami dwa tygodnie temu )
Anulka - ale super, choć pewnie nie raz się jeszcze zmieni (oby nie).

Za kilkanaście lat bedą się kłócić o chłopaków, ciuchy pożyczać, kosmetyki podbierać... SUPER!

Po raz kolejny: GRATULACJE!

Wy o wypadkach, a ja upadłam na schodach jak wracałam z pracy. Całe szczęście na kolana i nadgarstki. Mały chyba śpi, ale jak zjem obiad to bedę ruchów wyczekiwać....
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 16:59   #1455
Bercia2000
Zadomowienie

anulka
no to gratuluje nono dwie księżniczki
twój TŻ będzie miał wesoło 3 kobietki w domu

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-20, 17:06   #1456
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
anulka anulka - Ty i tak jesteś i będziesz do końca jedyna w swoim rodzaju na naszym forum, bo masz w swoim brzuszku az dwie wspaniałe istotki, które coraz częściej Cię zaczepiają. A boisz się troszkę jak to będzie przy 2 maluszków? podczas karmienia, ubierania itd.?
Jakoś się nie boję, myślę, ze damy sobie rade Będę miała niezły sprawdzian z macierzynstwa.
Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
anulka to musi być niesamowite ruchy dwójki szkrabów. Ciekawe czy ruszają się i kopią oboje z taką sama intensywnością? Czy jedno bardziej?
Raczej ruchy czuje tak samo intensywne. Dzisiaj lekarz powiedział ze powinnam czuc ruchy bardziej niz kobieta w moim tc z jednym dzieckiem, a ja mu na to ze nigdy nie bylam w ciazy z jednym dzieckiem wiec nie wiem jak to jest i czy ja czuje ruchy mocniej i czesciej.
Cytat:
Napisane przez Bercia2000
anulka
no to gratuluje nono dwie księżniczki
twój TŻ będzie miał wesoło 3 kobietki w domu
3 kobietki i suczka haha

Edytowane przez anulka anulka
Czas edycji: 2009-01-20 o 17:08
anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 18:14   #1457
Mell_xx
Wtajemniczenie

Oto co kupłam do tej pory, ale brakuje mi takich komplecikow typu spioszki plus kaftanik i pajacykow dlatego jak tylko poznam plec poszaleje troszke.
Ciuszki sa przewznie w rozmiarze 62 i kilka 56
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 549.jpg (102,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 664.jpg (61,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2009-01-20, 18:17   #1458
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Oto co kupłam do tej pory, ale brakuje mi takich komplecikow typu spioszki plus kaftanik i pajacykow dlatego jak tylko poznam plec poszaleje troszke.
Ciuszki sa przewznie w rozmiarze 62 i kilka 56

OMG to przebranko renifera normalnie MASAKRA esktra... komplecik krowki tez

Stary 2009-01-20, 18:23   #1459
malwa1234
Raczkowanie

Zirqsy witam cie ja i moj syneczek fajnie ze dołaczyłas
Anulka gratuluje coreczek
Małgosiu ja zrezygnowałam z takiego badania co ma byc to bedzie!Ja chce zyc z przekonaniem ze nosze zdrowe i sliczne dzieciatko a jak jest naprawde to dowiem sie jak sie urodzi.Kiedys nie było zadnego usg i kobiety nawet płci nie znały i było dobrze takze takie 3,4 d moge sobie podarowac bo i tak mam wyrzuty ze co miesiac daje sie przeswietlac a to moze szkodzic dzidzi niby lekarze mowia ze nie ale nigdy nie wiadomo do konca co jest dobre a co złe
Stary 2009-01-20, 19:07   #1460
kokoin
Raczkowanie

Witam was brzuszolki
Nie było mnie raptem trzy dni a wy anskrobałyście tyle że z ledwością ogarniam to wszystko. Net mi padła a w pracy sajgon że czasu nie ma w "stołek popierdzieć" .

W niedzielkę byliśmy z mężem oglądać wózki łóżeczka pościele i tego typu rzeczy. Zachorowałam na taki jeden wózek, ale koleżanka mówi że szkoda kasy lepiej odkupić od kogoś (sama ma do sprzedania), wklejam linka

http://allegro.pl/item528994361_jedy...ko_jumper.html

no to teraz nadrobię zaległości i was troszke poczytam
kokoin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:28   #1461
rumiankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kokoin Pokaż wiadomość
W niedzielkę byliśmy z mężem oglądać wózki łóżeczka pościele i tego typu rzeczy. Zachorowałam na taki jeden wózek, ale koleżanka mówi że szkoda kasy lepiej odkupić od kogoś (sama ma do sprzedania), wklejam linka

http://allegro.pl/item528994361_jedy...ko_jumper.html
kokoin, ten wózek na stronie producenta dodatkowo z gondolką kosztuje o 83 zł drożej więc jestem zdania, że zdecydowanie lepiej kupić nowy od producenta
a wiem, bo sama niedawno wklejałam linka, nawet do tego samego koloru
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=142

ps. chyba że swoim linkiem robisz reklamę koleżance...

Edytowane przez rumiankowa
Czas edycji: 2009-01-20 o 19:30
Stary 2009-01-20, 19:58   #1462
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
kokoin, ten wózek na stronie producenta dodatkowo z gondolką kosztuje o 83 zł drożej więc jestem zdania, że zdecydowanie lepiej kupić nowy od producenta
a wiem, bo sama niedawno wklejałam linka, nawet do tego samego koloru
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=142

ps. chyba że swoim linkiem robisz reklamę koleżance...

no wlasnie a tak sie zastanawiam.... gdzie ja ten wozek widzialam

jsli to rzeczywiscie to link tej znajomej to lepiej sobie odpuscic bo cena nie powala jak na wozek uzywany.... lepiej dolozyc te 100 zl i miec nowy dodatkowo tak jak mowi rumiankowa z gondolka

Stary 2009-01-20, 20:36   #1463
gosiaczekdm
Raczkowanie

czesc dziewczeta-mamusie. dlugo mnie nie bylo, ale praca dom i szczerze mowiac srednio chce mi sie siedziec przed komputerem.

ja bylam na 3d/4d na badaniu polowkowym. zaplacilismy ok. 300zl. i gdyby nie to ze tatus ogl podgladnac synka to drugi raz bym nie poszla. zreszta tz mowil ze na zwyklym usg wiecej widzial niz na 3d. ale bylismy, pieniadze wydalismy i pamiatke mamy (dvd)

tez podoba mi sie tako jumper, ale zrezygnowalam z roznych rozstawien kol, poniewaz mieszkam w miescie w bloku i nie obejdzie sie bez podjazdow. w ciagu tego miesiaca (a wlasciwie 3tyg) odkad szukam "idealnego " wozka, zmienilam zdanie juz kilka krotnie. obecnie jestem na etapie ze nie kupie wozka z gondola tylko z nosidlem. zobaczymy ile razy jeszcze zmienie swoj typ.
aha szwagierka ma xlandera xa, bardzo go poleca. (dla mnie za drogi: ok1700zl)

jutro ide na wizyte do gin. moje badania sa przy dolnej granicy normy. zobaczymy co powie.

dajcie znac jak po badaniu glukozy z obciazeniem. szwagierka mi mowila ze podobno mozna dodac do niej cytryne i jest znosne. jak bede szla na to badanie to usze sie dowiedziec.

i jeszcze jedno. poczatkiem lutego ide na kontrole do innej gin, do takiej ktora pracuje w szpitalu gdzie chce rodzic. ciekawe jaka bedzie.

pozdrawiam
gosiaczekdm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:51   #1464
sashka20
Rozeznanie

Dobry wieczor mamuski

Jestem juz. Czuje sie duzo lepiej. Kaszel minal, katar mi troszeczke zostal. Jutro wstaje z lozka Nie ma co. Dosyc mam tego wylegiwania.

No wiec tak. Nadrobilam zaleglosci, ale i tak polowe zapomnialam. Wiec nie bardzo wiem co i komu odpisac.

Witam nowa mamuske Zirqsy
Berciu zobaczysz do kwietnia szybciutko sie zleci I bedziesz sie mogla dowoli naciezyc Tztem. Nie smutaj sie.
Malgosiu ja nie ide na usg 3/4d, bo u mnie w miescie zaden lekarz nie dysponuje takim sprzetem. Musialabym pojechac do trojmiasta.
Anulka gratuluje Bedziesz miala maly babiniec w domku, ale super. Tylko twoj tzcik bedzie biedny ojojj
Esti milo ze sie martwilasZnalazlam Cie na NK. Zaprosilam Cie. Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko.
Blondynko to super ze wszystko z synkiem w porzadku
Kathi to Ty juz studniowke masz???? OMG Ja wtedy mam za tydzien
Aha...Masz slicznie zdjecia z baseniku. Ogladalam na NK.
Pakusia ja wykonuje cwiczenia miesni Kegla. To sa chyba takie same jakie Ty wykonujesz.

No i wiecej juz nie pamietam. Wybaczcie.

Pisalyscie cos o kopniakach dzidziolkow...
Moj dzidzius to od 3 dni szaleje na maksa. Normalnie caly brzuszek mi sie rusza i faluje. Moj Tz wczoraj wieczorem mial taki wyraz twarzy jak to widzial Najlepsze bylo to jak, TZ przylozyl twarz do brzusia i dzidzia go kopnela Normalnie byl uhahany ze hej. A dzis dzidziol "cos" wypiol. Ale niewiem co??? czy dupcie czy glowke Mialam taka twarda i duza gulke z prawej strony. Smiesznie to wygladalo. Ach... jak ja uwielbiam jak moja dzidzia tak szaleje. Chodze wtedy caly dzien z bananem na buzi

Pisalyscie tez o puchnieciu.
Mi tak jakos od 18-19 tygodnia puchna nozki. Ale tylko wtedy gdy za duzo chodze. A tak to nie. Rece mi nie puchna. Obraczke i pierscionki sciagam bez problemu.

Aha i mam problem z wozkiem dla dzidziusia. Mam juz w sumie wybrany. Ale moj Tz.... on ma inny typ. I niewiem co z tym fantem zrobic.

To jest moj typ
http://www.allegro.pl/item531737066_...1kg_wys_0.html

A to typ Tzta
http://www.allegro.pl/item531351835_...i_fotelik.html

W sumie ten leviroo mi sie podoba, ale jestem zdecydowana juz na tego Jumpera. Bardziej mi odpowiada. I ma kola pompowane, bo ten leviroo ma piankowe.
Wezcie mi laseczki pomozcie. Ktory byscie wybraly???? Tak szczerze.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:56   #1465
rumiankowa
Zadomowienie

Sashka, dobrze że już się lepiej czujesz
co do wózka to ja nie pomogę, bo chwilowo jestem zdecydowana na jumpera do tego stopnia, że nie rozpatruję innych opcji
Stary 2009-01-20, 20:58   #1466
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

widze ze Jumper rzadzi
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:01   #1467
pakusia86
Zakorzenienie

sashka20 dobrze ze wracasz do siebie nie wiem jakie sa te cwiczenia co ty wykonujesz, ale jak mowisz ze podobne to wierze
co do wozeczkow to ja tez jestem za tako jumper ale chyba na stronce rumiankowej kosztuje mniej?? kurcze musze looknac czym sie roznia... swoja droga leviroo tez ladny

bercia shaska ma racje zleci do tego kwietnia szybciutko... a ty jeszcze zdarzysz ponarzekac na swojego tz'cika :P

tak patrzylam na poczekalnie i marcowko-kwietniowki juz watek rozpakowywania miaja O BOZE!!!!!! A MY NASTEPNE JESTESMY !!!!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 21:01   #1468
SoNeRa
Zakorzenienie

anulka anulka - to widzę, że rosną dziewuszki dla moich kawalerówteż jestem przyszłą mamcią bliźniąt jeśli chcesz możemy się wymienić numerami gg na priv i poplotkować o naszym odmiennym stanie

Pozdrawiam wszystkie mamy z tego wątku
Stary 2009-01-20, 21:03   #1469
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
Sashka, dobrze że już się lepiej czujesz
co do wózka to ja nie pomogę, bo chwilowo jestem zdecydowana na jumpera do tego stopnia, że nie rozpatruję innych opcji

Kurcze... ja tez jestem zdecydowana na Jumpera. I myslalam, ze nie bede miala problemu z Tztem. A tu takie jaja Moj Tz twierdzi, ze ten Jumper ma za male kolka przednie, i ze ogolnie mu sie nie podoba. Mam nadzieje, ze go jakos przekonam za tego Jumpera Bo chce go kupic i koniec.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:11   #1470
rumiankowa
Zadomowienie

pakusia, ten który wrzuciłam jest tańszy, bo bez fotelika. fotelik kosztuje dodatkowo 160 zł, więc w sumie wózek 3w1 kosztuje 1.120 zł, ten z allegro z dostawą jest raptem 40 zł droższy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości