Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 15:09   #2007
frantic
Zakorzenienie

Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Patrzę na Joppa, ale te odcienie są...dziwne. Wiele bardzo żółtych, zasugerujcie coś jasnego żółtawego ( jak Fawn EDM lub 0 i 1 Chartreux i Korat )
Właśnie to jest największy minus Joppa - słabiuteńki wybór jasnych odcieni. W zasadzie to tych naprawdę jasnych jak dla mnie i dla Ciebie nie ma. Ja mam próbki Lightest #2. Wymalowana nimi wyglądam na lekko opaloną. Jak najbardziej ujdzie, wyglądam w porządku, ale wolałabym podkreślać bladość cery, a z Joppa nie mogę.

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
super, czekamy na wrazenia.
Ja właśnie kliknęłam kilka próbek z Joppa- podkłady (lightest #2 sc i fc, light #1 fc i light #2 sc), pudry wykańczające simple radiance sheer i sheer, korektor Light Multi-Tasking róż Earthen Rose i cień Cherish

Zgadzam się, Rhea jest tragiczna, wywaliłam wszystko
Agnieszko, szkoda że nie kliknęłaś też podkładu z formuły simple radiance. Formuła bardzo przyjemna, jak dla mnie na równi prawie z soft coverage, która jest moim ideałem. Formuła full coverage mi akurat nie pasuje, ale może Tobie przypadnie do gustu.
frantic jest offline Zgłoś do moderatora