2009-01-24, 11:20
|
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Napisane przez gryx82
Skoro do dziewczyn, to nie odpowiadam 
|
złośnik 
Cytat:
Napisane przez gryx82
No teraz to mnie onieśmieliłaś - "ręce" mi opadły 
|
musisz poćwiczyć , co by nie opadało tak szybko 
Cytat:
Napisane przez Yola
Interia zeżera  
|
juz oddała na szczęście- ale mało zawału nie dostałam 
Cytat:
Śniło mi się dziś, że próbowałam sobie kontrolowane poślizgi. Gdy zaczęłam się kręcic zaparowały mi szyby, samochód nie chciał się zatrzymac, nie umiałam wyhamowac ... koszmar. Kiedy się zatrzymałam okazało się, że jestem... na jakichś krzakach. 
Ześliznęłam się po śniegu i wylądowałam na dachu garażu z moim autem na kolanach 
I tak sobie siedziałam i machałam nogami, trzymając seicento na kolanach. Bałam się strasznie zeskoczyc (mój typowy koszmar) Zadzwoniłam do teściowej, obiecała, że zaraz przyjadą.
W tym czasie kiedy strasznie marzłam na tym dachu, kombinując aby nie spadł mi but (byłam w balerinkach ), przyszło trzech dresiarzy i zaczęli grzebac w krzakach. Zawołałam "pomocy". Jeden uśmiechnął się do mnie, a ja zażartowałam, że nadszedł mój bohater. Wziął mnie na ręce (razem z autem ) i postawił na ziemi.
Gdy dziękowałam, usłyszałam, że jestem ich dłużniczką. W zamian za uratowanie mnie, będę musiała przechowac im trefny towar. I napakowali mi torebkę czymś .... ale nie wiem co to było.
Przyjechała teściowa. Obudziłam się   
Ktoś się pokusi o interpretację? 
|
Ten sen świadczy że skrycie marzysz o dresiarzu w Seicento, a "trefny towar" o tym że pragniesz przestać być grzeczną dziewczynką 
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona
Gryksiu, masz rację  będę jak kameleon  tym bardziej, że polonez tańczymy w białych bluzkach :/ ... 2 kreacje, 2 fryzury... będę wymiatać 
|
Ze niby jak? a potem w kiblu wszystkie panny wdziewają kreacje?
|
|
|