Scent Bar VII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-24, 09:41   #2011
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Scent Bar VII

Jasna cholera.

Własnie dzwonił klient, który miał dzisiaj leciać samolotem do Francji, że rozchorował sie i leciec nie może, ale ma zastepstwo. Dzwonię do cholernego biura, u ktorego wykupywana była impreza, a tam NIKT nie dobiera! No szlag by to, czy oni nie pracują w soboty? Przeciez w soboty maja wyloty, ktos powinien zostać w biurze! Jak się nie dodzwonię (a nie wygląda mi na to), będę musiała dzwonić bezpośrednio do linii i pytac o możliwość zmiany osoby na bilecie. Problem może być taki, że to nie my bezpośrednio wykupywalismy biletyy w Wizz Air, tylko to drugie biuro. Szlag by to, piękna sobota na dzień dobry!

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 11:20   #2012
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Skoro do dziewczyn, to nie odpowiadam
złośnik

Cytat:

No teraz to mnie onieśmieliłaś - "ręce" mi opadły
musisz poćwiczyć, co by nie opadało tak szybko

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Interia zeżera

juz oddała na szczęście- ale mało zawału nie dostałam

Cytat:
Śniło mi się dziś, że próbowałam sobie kontrolowane poślizgi. Gdy zaczęłam się kręcic zaparowały mi szyby, samochód nie chciał się zatrzymac, nie umiałam wyhamowac ... koszmar. Kiedy się zatrzymałam okazało się, że jestem... na jakichś krzakach.
Ześliznęłam się po śniegu i wylądowałam na dachu garażu z moim autem na kolanach
I tak sobie siedziałam i machałam nogami, trzymając seicento na kolanach. Bałam się strasznie zeskoczyc (mój typowy koszmar) Zadzwoniłam do teściowej, obiecała, że zaraz przyjadą.
W tym czasie kiedy strasznie marzłam na tym dachu, kombinując aby nie spadł mi but (byłam w balerinkach ), przyszło trzech dresiarzy i zaczęli grzebac w krzakach. Zawołałam "pomocy". Jeden uśmiechnął się do mnie, a ja zażartowałam, że nadszedł mój bohater. Wziął mnie na ręce (razem z autem ) i postawił na ziemi.
Gdy dziękowałam, usłyszałam, że jestem ich dłużniczką. W zamian za uratowanie mnie, będę musiała przechowac im trefny towar. I napakowali mi torebkę czymś .... ale nie wiem co to było.
Przyjechała teściowa. Obudziłam się

Ktoś się pokusi o interpretację?
Ten sen świadczy że skrycie marzysz o dresiarzu w Seicento, a "trefny towar" o tym że pragniesz przestać być grzeczną dziewczynką

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
Gryksiu, masz rację będę jak kameleon tym bardziej, że polonez tańczymy w białych bluzkach :/ ... 2 kreacje, 2 fryzury... będę wymiatać
Ze niby jak? a potem w kiblu wszystkie panny wdziewają kreacje?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 11:33   #2013
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

Ze niby jak? a potem w kiblu wszystkie panny wdziewają kreacje?
Chyba niestety tak no bo gdzie, jak nie w kiblu? kurka, mam nadzieję, że jednak będziemy mogły tańczyć w zwykłych kieckach...
Ja już ledwo gadam, tak mi gardło daje popalić... Tylko wyszłam i zaopatrzyłam się w kostki czerwonej herbaty... Jakaś chińska ale niech działa!

Miłego dnia wam wszystkim życzę, mimo tej podłej pogody
Stary 2009-01-24, 13:34   #2014
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ehh, ta studniówka tyle czasu pożera... Szukam jakichś fryzur i nici.. boję się, że te wymarzone grube loki mi się wyprostują po polonezie... :/
Widzisz, ja mam takie włosy, że dziś mimo tony pianki, godziny pod suszarką w grubych wałkach, rozprostowały się może w 5 minut po zdjęciu owych wałków
(Ale loków i tak nie chciałam, miały od razu zostać rozczesane, natapirowane itd, więc nie ubolewam nad samym faktem ich rozprostowania, ale w ogóle nad tym, że moje włosy po prostu nie współpracują )
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 13:39   #2015
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rano byłam na jazdach - dziś prowadziło mi się już na totalnym luzie, bez nerwów, poćwiczyłam łuk - w większości przypadków wyszedł idealnie. Do końca zostało mi 10 h. Trochę mnie martwi, że nie miałam jeszcze parkowania (tzn wszystkich wariantów) i paru innych "tricków" na placu Może ten instruktor myśli, że to już miałam z tamtym? Muszę koniecznie poruszyć tę kwestię

Posprzątałam w domku, teraz zamierzam się odmóżdżyć - pisemka kobiece typu Uroda i Elle plus koc i herbatka rumowa z cynamonem

Melk - to dziś ta sudniówka? Udanej zabawy do białego rana i połamania obcasów ( ale też nad ranem)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 13:49   #2016
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Rano byłam na jazdach - dziś prowadziło mi się już na totalnym luzie, bez nerwów, poćwiczyłam łuk - w większości przypadków wyszedł idealnie. Do końca zostało mi 10 h. Trochę mnie martwi, że nie miałam jeszcze parkowania (tzn wszystkich wariantów) i paru innych "tricków" na placu Może ten instruktor myśli, że to już miałam z tamtym? Muszę koniecznie poruszyć tę kwestię
Trzeba rozmawiać z instruktorem i mówić, co się chce robić... Ja zanim w końcu zdałam, miałam jazdy chyba z 4 różnymi instruktorami i niestety byli różni, ale jednego miałam takiego fajnego jak już później wykupowałam godziny dodatkowe, to na samym początku pytał, co chcę poćwiczyć, co mi nie wychodzi i w ogóle i super, że już dobrze Ci się jeździ - samopoczucie za kółkiem jednak jest bardzo ważne

Melk, udanej zabawy!!
Stary 2009-01-24, 13:55   #2017
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Trzeba rozmawiać z instruktorem i mówić, co się chce robić... Ja zanim w końcu zdałam, miałam jazdy chyba z 4 różnymi instruktorami i niestety byli różni, ale jednego miałam takiego fajnego jak już później wykupowałam godziny dodatkowe, to na samym początku pytał, co chcę poćwiczyć, co mi nie wychodzi i w ogóle i super, że już dobrze Ci się jeździ - samopoczucie za kółkiem jednak jest bardzo ważne

Frank Zappa

Stary 2009-01-24, 14:04   #2018
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Gryxiu widze, ze B*Men nie podpasowal?
No nie do końca - jakaś nuta mi przeszkadza

Cytat:
Gryksiu, masz rację będę jak kameleon tym bardziej, że polonez tańczymy w białych bluzkach :/ ... 2 kreacje, 2 fryzury... będę wymiatać
Szaleństwo

Cytat:
i chyba dzięki Tobie znó powrócę do czerwonej herbaty... co prawda, piłam wcześniej ekspresową, ale dziś kupię chyba tę w kostkach... faktycznie tak dobrze działa?
No ja ekspresową niestety posiadam. I resztkę liściastej Tych kostek nigdy nie używałem. A czy działa? No... to się za jakiś czas powinno okazać

Cytat:
złośnik
Czasami

Cytat:
musisz poćwiczyć, co by nie opadało tak szybko
A jakie ćwiczenia polecasz?

Cytat:
...wyszłam i zaopatrzyłam się w kostki czerwonej herbaty... Jakaś chińska ale niech działa!
No chińskie są najlepsze
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:20   #2019
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Ktoś się pokusi o interpretację?

EDIT
ło matko, taka historia i na samej górze
Ani myślę się kusić, ale powiem Ci, że uwielbiam takie postrzelone sny.
Mój ulubiony z tej serii to sen Królewny, w który budowaliśmy zestaw " Boeing 747 - zrób to sam" na miejskim skwerku.
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Jasna cholera.

Własnie dzwonił klient, który miał dzisiaj leciać samolotem do Francji, że rozchorował sie i leciec nie może, ale ma zastepstwo. Dzwonię do cholernego biura, u ktorego wykupywana była impreza, a tam NIKT nie dobiera! No szlag by to, czy oni nie pracują w soboty? Przeciez w soboty maja wyloty, ktos powinien zostać w biurze! Jak się nie dodzwonię (a nie wygląda mi na to), będę musiała dzwonić bezpośrednio do linii i pytac o możliwość zmiany osoby na bilecie. Problem może być taki, że to nie my bezpośrednio wykupywalismy biletyy w Wizz Air, tylko to drugie biuro. Szlag by to, piękna sobota na dzień dobry!
Aggie, paskudna sytuacja. Ale wierzę, że jakoś dasz radę, a potem będziesz czuła się wspaniała.
Cytat:
Ten sen świadczy że skrycie marzysz o dresiarzu w Seicento, a "trefny towar" o tym że pragniesz przestać być grzeczną dziewczynką
Nie wiem, czy na to nie jest za późno.
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Widzisz, ja mam takie włosy, że dziś mimo tony pianki, godziny pod suszarką w grubych wałkach, rozprostowały się może w 5 minut po zdjęciu owych wałków
(Ale loków i tak nie chciałam, miały od razu zostać rozczesane, natapirowane itd, więc nie ubolewam nad samym faktem ich rozprostowania, ale w ogóle nad tym, że moje włosy po prostu nie współpracują )
Melkmeisje, i tak Ci zazdroszczę. A wiesz dlaczego? Bo to świadzczy o tym, że sa grube i silne. Moje kudły to takie cienkusze, że najpierw ulożysz je jak chcesz, a potem zszaszeją, połamią się, a resztki wypadną. Dlatego nie układam.

Czy to dziś studniówka?
Jesli tak to fenomenalnej zabawy!
Cytat:
Madzik, wszyscy tu wiedzieliśmy, że okażesz się mistrzem kierownicy.
A instruktorowi powiedz, czego nie robiłaś i co chcesz robić.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:29   #2020
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Melk - to dziś ta sudniówka? Udanej zabawy do białego rana i połamania obcasów ( ale też nad ranem)
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Melkmeisje, i tak Ci zazdroszczę. A wiesz dlaczego? Bo to świadzczy o tym, że sa grube i silne. Moje kudły to takie cienkusze, że najpierw ulożysz je jak chcesz, a potem zszaszeją, połamią się, a resztki wypadną. Dlatego nie układam.

Czy to dziś studniówka?
Jesli tak to fenomenalnej zabawy!
Bardzo dziękuję
Może się później pochwalę jakimiś fotkami - z fryzury jestem koniec końców zadowolona, natomiast przez tż-ta zostałam skomplementowana, że hoho (a poświęcił się biedny i czekał prawie 3 godziny w samochodzie)
"Wyglądasz jak stara Niemka z czasów II wojny światowej"
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:35   #2021
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
przez tż-ta zostałam skomplementowana, że hoho (a poświęcił się biedny i czekał prawie 3 godziny w samochodzie)
"Wyglądasz jak stara Niemka z czasów II wojny światowej"
Urocze

Zabiłaś drania?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 14:51   #2022
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, wszyscy tu wiedzieliśmy, że okażesz się mistrzem kierownicy.
A instruktorowi powiedz, czego nie robiłaś i co chcesz robić.
Naprawdę we mnie wierzycie? Normalnieza trzymających kciuki. A chciałam to rzucić w cholerę...

Cytat:
Zabiłaś drania?

Frank Zappa

Stary 2009-01-24, 14:53   #2023
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cykam fotki flakonów, kartoników, kodów. Już drugie akumulatorki siadają. Obawiam się że będzie poślizg czasowy z założeniem wątku, co chwila w różnych zakamarkach kartoników odnajduję różne kody, każdy staram się sfotografować i opisać jaki kolor czy wybite, wytłoczone. Korki, kolory, rurki, naklejki - jak wyglądają, czy schodzi kolor napisów.
Zaczynam się obawiać ze któryś z moich flakonów okazać się może podróbką .
Jeśli mam dwa flakony, porównuje kody obu i ich wygląd.
Spisuję na kartce na razie wszystko.

Wynotowany został na razie Innocent 75ml, Innocent 15 ml, Lempicka EDP 100ml, Lempicka EDT 75ml.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 15:06   #2024
Figarro
Zakorzenienie

Farbowałam siostrze włosy i przegapiłam koniec aukcji na angielskim ebayu
Belle de Minuit poszło za 6,72 GBP
Pech

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 15:24   #2025
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
... ja wiedziałam, ze tak będzie Madziusiu

Cytat:
Zabiłaś drania?
się podłączam do pytania ...

Cytat:
Naprawdę we mnie wierzycie? Normalnieza trzymających kciuki. A chciałam to rzucić w cholerę...
Jasne, że wierzymy dobrze, że nie rzuciłaś

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Farbowałam siostrze włosy i przegapiłam koniec aukcji na angielskim ebayu
Belle de Minuit poszło za 6,72 GBP
Pech
i to paskudny

najbardziej boli, jak się sprzedają (te upatrzone i przegapione) perfumy za śmieszne pieniądze

Melk
... udanej zabawy - na pewno pięknie wyglądasz, suknia - cudo jak pamiętam

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-24 o 15:27
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 15:34   #2026
Figarro
Zakorzenienie

To nic.Trudno Polowania ciąg dalszy
Przynajmniej włosy są ładne

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 16:44   #2027
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Cykam fotki flakonów, kartoników, kodów. Już drugie akumulatorki siadają. Obawiam się że będzie poślizg czasowy z założeniem wątku, co chwila w różnych zakamarkach kartoników odnajduję różne kody, każdy staram się sfotografować i opisać jaki kolor czy wybite, wytłoczone. Korki, kolory, rurki, naklejki - jak wyglądają, czy schodzi kolor napisów.
Zaczynam się obawiać ze któryś z moich flakonów okazać się może podróbką .
Jeśli mam dwa flakony, porównuje kody obu i ich wygląd.
Spisuję na kartce na razie wszystko.

Wynotowany został na razie Innocent 75ml, Innocent 15 ml, Lempicka EDP 100ml, Lempicka EDT 75ml.
Życzę wytrwałości Świetna robota
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 18:30   #2028
ivanna
Zakorzenienie

witam na szybko tak powiem że nie zaliczyłam dziś prawa konstytucyjnego - po 1 pytaniu z ktorego nic nie wiedziałam poprostu w stresie powiedziałam na 2 kolejne tak mało że doopa. Ale zalicze w poniedziałek na dopytce. Spałam 50minut w ciągu około 40h na nogach. Siedze ucze się na egzamin jutro o 13 taaa a potem egzamin we wtorek, środe i sobote... harmonogram to chyba układał ktoś cierpiący na bezsenność.

Na uczelni ze względu na to że źle wyglądałam chyba po takiej dawce snu... dostałam kawe za darmo :P
Stary 2009-01-24, 18:49   #2029
rozwydrzona
Zadomowienie

no widzisz, Ivanko, nie ma tego złego
a tak serio to duuużo wytrwałości życzę dasz radę na bank!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 18:49   #2030
gryx82
BAN stały

Ivanno, powodzenia Ten cholerny styczeń kończy się za tydzień

Madzik, świetne wieści z frontu "L"

---

Ja mam egzamin we wtorek, jedyny w tej sesji (), ale nieco hardkorowy (historia języka z elementami gramatyki historycznej) Wszystko wszystkim, ale run się na pewno uczył nie będę

Poza tym mój chrześniak ma w ten sam wtorek operację wycięcia guza ucha środkowego - ciężki tydzień mnie czeka, ech...
Stary 2009-01-24, 18:54   #2031
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ivanno, Gryksiu - dużo sił wam życzę

Frank Zappa

Stary 2009-01-24, 19:30   #2032
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Ivanno, powodzenia Ten cholerny styczeń kończy się za tydzień

Madzik, świetne wieści z frontu "L"

---

Ja mam egzamin we wtorek, jedyny w tej sesji (), ale nieco hardkorowy (historia języka z elementami gramatyki historycznej) Wszystko wszystkim, ale run się na pewno uczył nie będę

...
Ivanko, dasz radę i obiecaj,że po egzaminach odpoczniesz. Zdrowie ważniejsze od mamony.
Madzik, wiedziałam,że tak będzie. Samochód jest przecież dla ludzi

Gryksiu, trzymam kciuki Z doświadczenia mojej siostruni wiem jaki to ból, a te runy niech sobie wsadzą w ...
Gryksiu, wstaw swoje oblicze na avka,please, jak się wstydzisz to moze byś tak za kwiatkami sobie fotkę zrobił Szczerze to na tą panią nie mogę jakoś patrzeć
Stary 2009-01-24, 20:03   #2033
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość

Na specjalne życzenie mamy mam w planach zrobić dziś poduszkowca, chciałam piernik, mama zażyczyła sobie poduszkowca. W zamian ofiaruje mi wino ze swoich zapasów. Dobry deal.
I i ja do wina na przegrychę placka skonsumuję.
Ja mam dziś zupę cebulową. Uwielbiam, ale skóra po niej tak uroczo pachnie,że prawie zabiłam pana noszącego listy.

Cytat:

W Twojej opowieści nawet zapalenie oskrzeli brzmi kusząco.
Nie gniewaj się. Wiem, że to paskudztwo i zdrowia Ci życzę szczerze i gorąco.
Ale wiesz, jaki mi się po zapaleniu oskrzeli kaloryferek cudny na brzuszku zrobił? Aż żaczynam żałować, że znika (mimo skrętnych brzuszków codziennie).
Mam już dość leżenia, mam wrażenie,że mnie łóżko w tyłek pali Kaszel mam paskudny, ale kaloryferek mi nie grozi-nie z moją ostatnią fazą na gofry i pieczenie ciast Czemu nie ciągnie mnie do surowej marchewki na przykład
Cytat:

Zdrowiej szybko
Staram się Mama dostarczyła mi jeszcze miskę białego sera z duuużą ilością czosnku. Podchodzenie do mnie na odległość bliższą niż 5 m może skończyć się trwałymi urazami na psychice
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Życzę zdrówka. Na pocieszenie powiem, że mój TŻ ma Twojego smakowitego bloga w ulubionych
A TŻ mam nadzieję,że czasem znajdzie tam coś dobrego

Cytat:
no właśnie prostych nie chcę tylko takie grube loki, coś na wzór poniższych zdjęć.... włosy mam lekko za ramiona, to może coś się uda
fryzurki świetne

Cytat:
A jakie ćwiczenia polecasz?
Najlepsze pewnie będą regularne

Cytat:
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Z doświadczenia mojej siostruni wiem jaki to ból, a te runy niech sobie wsadzą w ...
Nie wiem co Wam się w runach nie podoba Jedna z moich obrączek ma runiczny napis.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ggibu auja.jpg (13,9 KB, 8 załadowań)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:11   #2034
Zuziunia
BAN stały

Witam, kupiłam laptopa, podkład i tusz, z zakupów jestem zadowolona.

Jutro jadę do szkoły, tylko praktycznie po wpis.

Miłego wieczoru wszystkim życzę mnie napierdziela brzuch
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:12   #2035
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja mam dziś zupę cebulową. Uwielbiam, ale skóra po niej tak uroczo pachnie,że prawie zabiłam pana noszącego listy.
Ale się zgrałyśmy Też dzisiaj robiłam cebulową. Sprawdzałam na Twoim blogu - przepis jest trochę inny. Dodałam niebieski ser pleśniowy i białe wino, a grzanki podpiekłam odrębnie.
Będzie jeszcze na jutro, nie dałam rady całemu garnkowi

A co do run - nie mam nic przeciwko runom, w sumie to je znam (i mam własnoręcznie wykonane, drewniane, z wypalonymi znakami)
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:16   #2036
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:

Poza tym mój chrześniak ma w ten sam wtorek operację wycięcia guza ucha środkowego - ciężki tydzień mnie czeka, ech...
Trzymam kciuki i za chrześniaczka i za egzamin. Ja się męczę 30-tego (gramatyka kontrastywna). Na szczęście mam notatki, było tylko 8 czy 9 zajęć, więc materiału nie aż tak dużo).

Ech, 8 godzin dziś w pracy, głowa mnie lekko boli. Na szczęście udalo się załatwić zmianę biletu dla klienta, ale przez połowe dnia walczylam z takimi "nowościami", a w drugiej połowie robilam to, co sobie zaplanowałam na pierwsze cztery godziny.

Chyba sobie piwo otworzę

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-01-24, 20:18   #2037
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki i za chrześniaczka i za egzamin. Ja się męczę 30-tego (gramatyka kontrastywna). Na szczęście mam notatki, było tylko 8 czy 9 zajęć, więc materiału nie aż tak dużo).

Ech, 8 godzin dziś w pracy, głowa mnie lekko boli. Na szczęście udalo się załatwić zmianę biletu dla klienta, ale przez połowe dnia walczylam z takimi "nowościami", a w drugiej połowie robilam to, co sobie zaplanowałam na pierwsze cztery godziny.

Chyba sobie piwo otworzę
Aggie - należy ci się po ciężkim dniu

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 20:21   #2038
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Aggie - należy ci się po ciężkim dniu
Też sobie chlupnij
piwo należy się każdemu, nawet temu, kto akurat nie pracowal i byczył się w łóżku cały Boży dzień...

Stary 2009-01-24, 20:21   #2039
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Nie wiem co Wam się w runach nie podoba Jedna z moich obrączek ma runiczny napis.
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
A co do run - nie mam nic przeciwko runom, w sumie to je znam (i mam własnoręcznie wykonane, drewniane, z wypalonymi znakami)
Gryksiu, ratuj Linczują nas
Stary 2009-01-24, 20:24   #2040
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ale się zgrałyśmy Też dzisiaj robiłam cebulową. Sprawdzałam na Twoim blogu - przepis jest trochę inny. Dodałam niebieski ser pleśniowy i białe wino, a grzanki podpiekłam odrębnie.
Będzie jeszcze na jutro, nie dałam rady całemu garnkowi

Cebulową z winem też czasem robię, ale wolę taką na samym bulionie. Waniam jak jedna wielka cebula, a też zostało jeszcze na jutro.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości