2009-01-25, 21:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
Napisane przez suOdkiCarMeL
Hej ;* . . dziękuje : bananowalaska , paulqa94 ... za opisy ;*
Są świetne, a Was dziewczyny po prostu podziwiam!  ! : *
..macie nieziemski talent i potraficie trafić w sedno!
I..ja znów z taką prośbą bo .. :
1. Pokłóciłam się z "przyjaciółką" ... nie odzywamy się już od dłuższego czasu , bo minęło od kłótni jakoś 3 tygodnie..  ..i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie ta sytuacja się zmieni. Mimo to.. u mnie zmieniło się wiele rzeczy  oczywiście wszystko na pozytywną stronę!  . . i mogłabym prosić jakieś takie opisy.. o charakterze pozytywnym .. które dadzą jej do zrozumienia , że bez niej też potrafię funkcjonować , że są ze mnę wspaniali ludzie na których mogę liczyć zawsze .. ?
;*
|
` a jednak mozna zyc bez powietrza
bo widzisz.. do szczescia mi nie jestes potrzebna
Dzieki Wam Zycie ma kolory tęczy
Cytat:
Napisane przez diabeleksweet
Potrzebuję opisu o tym, że przez jedna dziewczyne która jest moja ee "przyjaciółką" wszystkie inne z klasy sie na mnie obraziły bo wymysliła sobie, że kręcę z jakimś chłopakiem, co jest nieprawdą. Takie niedosłowne.
z góry dzięki;*
|
plotki jaka jest ich moc?
XXI wiek a pierd olą non stop!
ponawiam moja prosbe!!!
koleguje sie ze znajomymi ale tylko na imprezach : sylwester , urodizny kuzynki dyskoteki itp
b. chciałabym być w tym towarzystwie bo to naprawdę zaje ludzie mozna z nimi pogadac i % chodzi mi o opisy ze chcialabym wychodzic z nimi wieczorkiem na miasto.. bo narazie jestem ich kolezanką od szklanki.. a to wkurzajace.. ;( ;|
prosze ;* jakies tajmencize ale ktore daja do myslenia
|
|