![]() |
#421 | |
Marudziara
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
Oj Podbijam i także Proszęęęęęęę Bardzo o takie opisiki ![]() ![]()
![]() |
#422 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Właśnie..
![]() ![]()
''Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. '' Edytowane przez suOdkiCarMeL Czas edycji: 2009-01-24 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mhm . . ja mam kilka takich ogólnych na wyjście ... ;P Więc nie wiem , czy .. aby na pewno się przydadzą , ale dodam. . ;-) _________________________ __________ Nie Ma Mnie.! Myślami Gdzieś.. ![]() A Ciałem Z Nimi - > MiaSto.^ Dzisiaj miasto należy do Nas. . ! ![]() Generalnie To Mnie Nie Ma.^ Szlajam Się Tu I Tam_.Z Nimi. ![]() ...mln ludzi ,a ja gdzieś wśród nich.! (; [_kom_] x-* bdp.? hym. <3 ;* _________________________ _____________ ..nie no , nie wiem . . ;pp
''Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. '' Edytowane przez suOdkiCarMeL Czas edycji: 2009-01-24 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
a może jakieś takie optymistyczne ? o życiuu . i że wgl takie . ; PP
coś,że cieszę sie życiem . ; )) np . ' hardoce w sercu , w bani meksyk .' Coffi - fajnnee < 3. ! thx. ; ** ps . ja niestety pomóc nie moge bo jakos weny nie mam . ; ( Przepraszam. aa ii BardzOo proszę o takie opisy. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
paulqa94 , mandragona
![]() Chowam spojrzenia do kieszeni cytrynowej sukienki. a ten już na gadu zagościł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Mój jesteś już i tak Ciebie zjem!
W każdym jest tęsknot tyle, smutnych serc, słów niecierpliwych... Ona umarła potem z miłości, z owej tęsknoty i samotności... ![]() Nie mam nic, czego ty nie możesz mieć... Życie ze mną to przejażdżka do piekła... Przepraszam Cię, za miłość mą... Dziś na Twój widok mówię same `oh i `ah Zbyt mało wiesz, byś znać mnie mógł... Znów na Twój widok gnę się wpoł - aż boli brzuch. Dziś na 100 pytań swych odpowiedź jedną znasz, że prawda o mnie niesie ból. Kochanie mnie to pewny ból. Więc jeśli chcesz mi pomóc, to daj mi święty spokój. Wszystko się wymyka i traci sens. A może to mój błąd, że żyję wśród pustych ścian To co mi daje świat, tak żyć nie zechciałby nikt. Nie mam nic, bo nie pragnę więcej niż mi dawać chcesz. Nie mam nic i dlatego rzucasz mnie, ciskasz mnie w kąt, jak starą rzecz. ======================== Może coś się przyda ![]()
![]() |
#428 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
* Koleś.! daj sobie spokoj ! * To nie Twoje nogi na te progi ![]() kurcze no nie wiem ;p Cytat:
` z Czubkami ;D ale fajnie jest ![]() `z Najlepszymi %% ![]() ` bo miasto nocą jest najlepsze ;D jeah fajnie ![]() ![]() ` wolnee .! ah... spanie do 12 ;D kocham to ;p `wreszcie wolne ;D `laaba .! ![]() jest taka sytuacja koleguje sie ze znajomymi ale tylko na imprezach : sylwester , urodizny kuzynki dyskoteki itp b. chciałabym być w tym towarzystwie bo to naprawdę zaje ludzie ![]() ![]() prosze ;* jakies tajmencize ale ktore daja do myslenia ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny Kochane!
![]() ![]() Tez mam taka prośbę... więc tak... on ma dziewczynę, ale obiecał z nią zerwać, ale coś mi się wydaje że ze mną w kulki leci, bo cały czas z nią jest. I mówi mi że coś do mnie czuje, że chciałby być ze mną, ale jednocześnie cały czas jest z tamtą. czuję się oszukana... macie cos odpowiedniego w sensie ze 'my nie dzieli sie na trzy'? jesteście boskie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam, kiedy słowo "kochanie" będzie tylko do mnie. Ja i ona? Chłopcze, taka gra jest niedozwolona!
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś ode mnie: 'Odnajdziesz odpowiedź na sercu dnie 'Za późno wstałeś a do tego poniedziałek 'Bo ja chce Ciebie mieć i już ![]() 'Bullshit... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Kolejny hit z telenoweli w stylu ona i on. I chyba nie wiesz, że telewizja kłamie - nie wszystko możesz mieć. Moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego. kiedy składasz obietnice później je łamiesz, nienawidzę. Jedno słowo, kilka chwil, kochasz mnie? powiedz mi... Niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie. nie obiecuj jeśli nie potrafisz dotrzymać słowa.. Nie mam siły na zabawę w cośtam . Cytat:
ehh zaszczyt. ![]() ![]() feeerie ;d idziemy na sanki? snieżne szaleństwo. śpiem do 12. nie budzić, w razie pożaru wynieść razem z łóżkiem. ![]() wreszcie odpocząć można od tego wszystkiego. /feerie ![]() książki w kąt, wyciągam łyżwy/narty/sanki. niech się czas zatrzyma . - ferie. cośś nie bardzo ale się starałam ![]() Cytat:
To nic że pada.. we mnie świeci słońce. Życie jest jak pudełko czekoladek, i w pewnym sensie za to właśnie je kocham. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
paulqa94 dziękować!
szczególnie za te dwa: Moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego. nie obiecuj jeśli nie potrafisz dotrzymać słowa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
Proszę bardzo!
![]() Do pomocy zwarta i gotowa. ![]() _______ A teraz Kochane ja mam prośbę. O jakieś cytaty z piosenek zespołu COMA. Tematyka dowolna. Dla przykładu: " Walka na ziemi i w niebie przeciwko sobie samemu o siebie " " Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe " Mam nadzieję, że pomożecie. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
BAN stały
|
A macie jakieś neutralne.?
Ani o smutku, ani o szczęściu. ? Cytat:
` Kolejne nie udane Love story. Moja specjalność. ` Nie umiesz wprost, nie kochać mnie. ` Może to nie nam, pisana jest taka miłość, aż po życia kres. ` W miłości jest miejsce dla dwojga. Więc co u diabła ona tu robi.? Przepraszam, chyba nie pomogłam. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-01-25 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym mogła być tą, której powiesz choć raz: teraz wiem, czuję że to jest to! ================ Tylko te dwa mi przyszły do głowy.
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Dziewczynnyy .
a Może jakieś opisyy o tym ze jestem na dyskotece szkolnej i tam będzie mój były.. i że sie dobrze bawie a jak będziemy tańczyĆ wolnego.. to między nami się polepszy ? noo i że mam nadzeje ze będziemy razem . ! aa.. i proźbaa pilna bo w wtorek jest discoo . ; ] bardzO Proszzzę . ;* aa.. i przepraszam ze takie proźby non stop.. ale narazie nie mam weny.. a dziewczyny które maja takie sytuacje.. to poprostu nie zdołam wymyśleĆ ani poszukaĆ opisuu . B. Prooosz . |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zatańcz ze mną. Chociaż jeden jedyny raz. Zatańczmy. Zmieńmy bieg zdarzeń... Przetańczyć z Tobą chcę całą noc. I nie opuszczę Cię już na krok. Czekam jak we śnie, abyś w tańcu objął mnie. Wszystkim na złość, przetańczmy tę noc... _____ Tylko tyle. Mam nadzieję, że się przydadzą. No i dobrej zabawy! ![]() Prośba! A teraz Kochane ja mam prośbę. O jakieś cytaty z piosenek zespołu COMA. Tematyka dowolna. Dla przykładu: " Walka na ziemi i w niebie przeciwko sobie samemu o siebie " " Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe " Mam nadzieję, że pomożecie. Z góry dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
^'My jednorożce współczesnej epoki, w kościele ze złudzeń '
^'Jaka zabawa . Jaki tu spokój, Równowaga.' ^'Spadam Pomiędzy zdania W niedorzeczności Bez wachania .' ^'Jest łagodny i beztroski' ^'Ma zielone kocie oczy' ^'Dobre niebo kiedy wszyscy śpią Pochlipuje modlitwami niestrudzonych ust' ^'Nieodległa w snach' ^'Nie zasną zmęczeni słońcem stalowej równiny' ^'O tym spacerze w lesie, który się odbyć nie zdążył' ^'Troski nie gryzą nie gniotą' ^'Przepełnieni sobą wzajemnie, pod stopami mamy świat ' ^'Kolejny taniec w cyrku zdarzeń' ^'Zapętleni w treści bez znaczenia' ^'Z Tobą nie dotykam już chodnika' Cytaty z piosenek zespołu Coma dla Tingeling ![]() Może coś sobie wybierzesz ![]()
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10649864] Prośba! A teraz Kochane ja mam prośbę. O jakieś cytaty z piosenek zespołu COMA. Tematyka dowolna. Dla przykładu: " Walka na ziemi i w niebie przeciwko sobie samemu o siebie " " Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe " Mam nadzieję, że pomożecie. Z góry dziękuję ![]() ' Pokonam trudy mozoły, czy będzie gorzej czy lepiej <Anioły> ' Nie próbuj do mnie dzwonić nie próbuj szukać drogi... <Wrony> ' Uciekaj skoro świt bo potem będzie wstyd <Uciekaj moje serce> ' Spadam pomiędzy zdania w niedorzeczności bez wahania <Spadam> może coś wybierzesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Twoje ramiona mocno wtulona Jedne taniec-tysiące myśli.Jedna piosenka-szansa dla nas wielka!
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mamooo ja wariat! ;P Dzieeń dobry! Kocham Cię! ![]() Szaleństwo jest źródłem rozkoszy znanym tylko szaleńcom ![]() Jaako kochać to księcia, jak kraść to miliony :P szaleństwo i rozpusta. iśc prostą drogą po kolorowych zakrętach ![]() jak się nie ma co się pragnie to się kradnie co popadnie ![]() zbyt pozytywna dlatego zakazana ![]() szaał dzikich ciaał ? ![]() niekoniecznie o życiu ale w miarę optymistyczne ![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10649864]
A teraz Kochane ja mam prośbę. O jakieś cytaty z piosenek zespołu COMA. Tematyka dowolna. Dla przykładu: " Walka na ziemi i w niebie przeciwko sobie samemu o siebie " " Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe " Mam nadzieję, że pomożecie. Z góry dziękuję ![]() niezliczona ilość najjaśniejszych barw. pokój bez widoków na przyszłość. myśli mają kształt ryb, co mieszkają wśród fal. a wokół mnie jak nigdy moc i sens. w miejscu gdzie stoję, ginie kształt. chwila wytchnienia mimo spraw. świat jakby skulił się we mgle. próbując nabrać nowych sił. w niedorzeczności bezpiecznie trwać. porcja ciepłych złudzeń przenika do serc. ciąży na mnie zła siła, zasypiam gdzie dorwie mnie sen. pierwszy znak jakby z wnętrza wydobył się chmur. wiem jak rade dać bez wiary. nadmiar siły do życia. przerost woli istnienia. przestrzeń pełna zachwytu. niech ponurość barw nie zadusi spraw, dzięki którym świat jest coś wart. nie do wiary, jak łatwo zgubić sens. nie zamierzam Cię truć pigułkami ze słów. Ulice zwieszone niezdarnie z tym chodnikiem kostropatym w dole. musi minąć kilka dni zanim zduszę w sobie wstyd. jeśli nie będę umiał powstrzymać się od śmiechu. O szacunek trzeba umieć dbać . może coś wybierzesz. ![]() ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Hej ;* . . dziękuje : bananowalaska , paulqa94 ... za opisy ;* Są świetne, a Was dziewczyny po prostu podziwiam! ![]() ..macie nieziemski talent i potraficie trafić w sedno! ![]() I..ja znów z taką prośbą bo .. : 1. Pokłóciłam się z "przyjaciółką" ... nie odzywamy się już od dłuższego czasu , bo minęło od kłótni jakoś 3 tygodnie.. ![]() ![]() ![]() ![]() 2. I moja druga prośba ... prosiłabym o opisy , że w moim życiu wszystko znów nabiera kolorów [ mimo tej sytuacji powyżej ] . Poznałam wspaniałych ludzi.. a także odnowiłam "stare znajomości" i jesteś szczęśliwa.. ![]() Opisy nie muszą być polskie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
''Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. '' Edytowane przez suOdkiCarMeL Czas edycji: 2009-01-25 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję opisu o tym, że przez jedna dziewczyne która jest moja ee "przyjaciółką" wszystkie inne z klasy sie na mnie obraziły bo wymysliła sobie, że kręcę z jakimś chłopakiem, co jest nieprawdą. Takie niedosłowne.
z góry dzięki;*
#447 |
Zakorzenienie
|
Czy macie jakieś opisy o tym... hmmm że taki jakiś spokój mnie ogarnął i wszystko mi obojętne?
#448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo widzisz.. do szczescia mi nie jestes potrzebna Dzieki Wam Zycie ma kolory tęczy Cytat:
plotki jaka jest ich moc? XXI wiek a pierd olą non stop! ponawiam moja prosbe!!! koleguje sie ze znajomymi ale tylko na imprezach : sylwester , urodizny kuzynki dyskoteki itp b. chciałabym być w tym towarzystwie bo to naprawdę zaje ludzie ![]() ![]() prosze ;* jakies tajmencize ale ktore daja do myslenia ![]()
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Koleżanka od szklaneczki? Nie dziękuję. 'Nie chcę być na telefon, chcę być zawsze i wszędzie! 'Bo z Wami mi najlepiej! hmm nie wiem czy pomogłam, ale może Ci się przyda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a macie jakie stakie wesołe o tym że załozyłam aparat na zęby? cos w stylu: "od dzis wesoła aparatka"
![]() Edytowane przez paulinciax07 Czas edycji: 2009-01-25 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.