2009-01-28, 15:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga
U mnie problem z pamiecią jest straszny, ciągle zapominam co chciałam powiedzieć, dyktuje dzieciarni temat po 4x i nadal pytam czy mają temat.. a pozatym myle imiona w klasie w której jestem wychowawcą!!!!! A nowych dzieciaków poprostu nie sposób mi się nauczyć..
UMMMM frytki ja też dopadłam frykasy ale z keczupem, potem zapiekanka potem całe opakowanie toffiifi potem biszkopty z bita czekoladą, i tak dalej... na śledzie narazie mnie nie ciągnie za to uwielbiam kanapeczki z sałatką i białą rzodkwią...
A jeżeli chodzi o leki to ja sobie kupiłam taki pojemniczek z plastkiku z przegrudkami na poszczególne dni ( nawet są opisane) i w każddą przedziałkę wkładam sobie leki żeby o nich nie zapomnieć albo żeby ich nie zdublować ;-)))
|
Też się przymierzam do kupna takiego cudeńka, ale jak ostatnio pytałam w aptece to mieli tylko taki z dniami tygodnia. To mnie nie urządza. Potrzebuję jeszcze 4 przegródek na każdy dzień, bo łykam leki i witaminy 4 razy dziennie. Z moim roztrzepaniem ciągle każdy lek wychodzi o innej porze
|
|
|