Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo młoda przyszła mama ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-29, 12:47   #265
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: Bardzo młoda przyszła mama ...

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
a dlaczego im niby glupio??? czlowiek jest czlowiekiem (tylko) i jak kazdemu zdarzaja sie chwile zapomnienia....wszyscy wiemy ile jest metod anty...kiedy mniej lub wiecej jest czas na dziecko...jak mozna je usunac...jakich warunkow potrzebuje by prawidlowo sie rozwijac...jestesmy swiadomi tego tamtego...ale nijak to sie ma do zycia i realiow...
te dziewczyny ktorym jest glupio powinny byc dumne ze odwazyly sie podjac takie decyzje....a rodzice??? zapewne kochaj wnuki i pomagaja im bo taka kolej rzeczy...czy to nienaturalne ze rodzice dbaja o swoje dzieci??? nawet jak i one maja potostwo??m

racja bo przeciez zyjemy w stadach czy ta potrzeba i presja samowystarczalnosci to przypadkiem nie Presja Otoczenia i tego ze fajnie sie ocenia patrzac na cos z boku....
zycie potrafi zaskakiwac...choc czasem wydaje nam sie ze wszytsko mamy poukladane i zaplanowane
a skąd wiesz że patrze na to z boku?? nie patrze. sama też jestem w dośc trudnej sytuacji na własne życzenie. i tak życie potrafi zaskoczyć każdego. i mnie też zaskoczyło. i oceniam tak samo według miary...
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując