Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-05, 11:24   #2786
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ja muszę mojego uczyć zostawiać napiwki
Bo często w tych samych restauracjach jemy, a wiem że obsługa ma niesamowite zdolności do zapamiętywania gości, którzy napiwku nie zostawili A moje słońce nie nabrało takiego zwyczaju, ja zawsze staram się zostawić ok. 10%

No chyba że jesteśmy niezadowoleni z obsługi - w Krakowie jest taka restauracja hamerykańska, Jeff's, kelnerki poubierane w szorty wielkości majtek I już któryś raz z kolei nas obsłużyły tak, że miałach ochotę wstać i wyjść, jak Boga kocham niech się to powtórzy raz jeszcze to pogadam z menadżerem - im się wydaje że napiwek się należy za pokazanie kawałka tyłka, a nie za obsługę Przez 20 minut ignore, pozniej obsluga z mina 'musicie mi przeszkadzac?', praktycznie rzucenie jedzenia na stół... Jestem przeczulona na tym punkcie
Ellianno, ten wątek dedykuję Tobie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post10831403
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora