2009-02-06, 15:22
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Średnia i górna półka, feromony - za zapachy
Mała dokładka z 16.02.2009 
1. Preparat do demakijażu Clinique - wszystko z nim ok tylko na tubce jest krzywo nadrukowany napis (kod IA4, nieużywany, pojemność 30ml) fanusia92
2. Lakier do paznokci YR Luminelle w odcieniu 05 Mauve Captivant (pojemność 3ml, użyty 2 razy, zostało ok. 85%)
3. Błyszczyk Oriflame powiększający usta w odcieniu Pearly Nude (ok. 10%) asienkaaa
4. Smackers o zapachu ciasteczek (końcówka - dorzucę do wymianki)
Kolejna dokładka z 18.02 
1. Dwustronna kredka Oriflame (odcień chyba Bonnie&Clyde ale starł się napis) - z jednej strony jasny róż, z drugiej czarny z brokatem, jedyny minus to popękane nakrętki, ale z kredką wszystko ok
2. Cień do powiek w sztyfcie Avon w odcieniu Loving Lilac (nie jestem pewna czy nie jest już po terminie ważności, ale odcień i konsystencja się nie zmieniły, zostało ok. 1,5 cm sztyftu, oddam za drobiazg)
3. Cień do powiek Nivea Beaute w kolorze Rosy Wings - pokruszył się w pudełeczku, ale ponieważ jest szczelne, nie powinno stanowić to większego problemu
4. Krem do rąk Mary Kay z filtrem SPF4 - już gdy go dostałam bardzo specyficznie pachniał, nie jestem pewna czy nie jest przeterminowany, oddam za drobiazg
5. Peeling do rąk Mary Kay Satin Hands - nowy, nieużywany; nie jestem pewna czy chcę oddać
6. Maska do ciała Beauti Control - nowa, nieużywana; nie jestem pewna czy chcę oddać (kosztowała 35$ więc tylko za coś super)
Edytowane przez encore1fois
Czas edycji: 2009-03-21 o 23:11
|
|
|