Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Pielęgnacja, kolorówka, perfumy - C. Klein Revlon Dermacol Ziaja Joanna Avon Essence
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-06, 17:13   #2
iustitia
Zadomowienie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy - C. Klein Revlon Dermacol Ziaja Joanna Avon E

Dodaję próbki!dostałam je prawdopodobnie jakiś czas temu, ale to czyste perfumy, dlatego nie poinno nic się z nimi dziać.

Perfumy:
Avon - Crystal Aura - 4 sztuki z kartonikami, fioleczki (takie malutkie) w oryginalnej folii. + piąta sztuka otwarta, bez folii, z niewielkim ubytkiem.
Avon - Today Tomorrow Always HEART - folia się lekko zdarła, ale nieotwierane.
Avon - Today Tomorrow ALWAYS - trochę ponad 1/3
Avon, Today TOMORROW always - została połowa
Givenchy - Amarige Mariage - w saszetce.
Thierry Mugin - Alien, z większej fiolki zostało może 10%, wystarczy, żeby kilka dni się posmarować i spróbować zapachu. (z atomizerkiem)

Podkłady:
Clinique, supermoisture makeup, 09 vanilla 1,5 ml
Astor Mattitude, 003, 1,5 ml
Dax Cashmere mousse make-up, mus-podkład korygujący, 02 naturalny beż, 15 ml

Szminki AVON miniaturki Ultra Color Rich:
Cozy Mauve

Inne:
Clear - szampon przeciwłupieżowy, 10 ml.
L'oreal Revitalift - Double lifting, saszetka podwójna
Avon, Planet SPA - Eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy Gorące piaski Arizony.
Perfecta SPA - balsam do ciała masło kakaowe i aktywna soja, 10 ml
Ziaja Intima, ziołowy płyn do higieny intymnej szałwia lekarska.
Collistar, Crio-gel anticellulite, 8 ml

Chętnie powymieniam się próbkami (raczej brak preferencji, proszę kusić), a także przy wymianie jeśli któraś sobie jakiejś zażyczy chętnie dorzucę

BIŻUTERIA
Zdjęcie 1. - komplet branzoletka i naszyjnik z onyksu. Naturalne kamienie, więc nie są jednolite kolorystycznie, ale tego nie widać prawie. Branzoletka na gumce, zawieszka na rzemieniu, regulowana długość 60 - 30 cm. Dostałam na święta ale nie noszę.

Zdjęcie 2. w kolejności:
2) Kolczyki z Nocą Kairu - przepiękne kamienie, nienoszone, zatyczki prawdopodobnie nieoryginalne (mam wieczny bałagan w nich )
3) Kolczyki również z Nocą Kairy, śliczne.
4) Kolczyki z ? (zapomniałam nazwy kamienia ). Problem jest z nimi taki, że kiedyś oderwał mi się łańcuszek od prawego kolczyka i wszystko się rozsypało, nie ma tych malutkich perełek między sześcianami, trzeba też docisnąć łączenie łańcuszka i zapięciem.

Zdjęcie 3.

7) Kolczyki z jakiegoś metalu, bez zapięć.
9) Kolczyki kulki różowe w paski, nienoszone, nie miały zapięć.
10) też na zdjęciu nr 4 - kolczyki srebrne, mają wybitą próbę, nie wiem, z jakim kamieniem, pewnie cyrkonia
11) też na zdjęciu nr 5 - małe sztyfty z niebieskimi okrągłymi kryształkami, bez zapięcia, nienoszone

Biżuterii nie oddam łatwo, tylko za coś super z kosmetyków, ciuchów, mazideł, minerałów czy innej biżuterii kimatycznej bardzo

Dokładka!

Dorzucam zestaw fig Sloggy, nowe i nieużywane oczywiście, to był prezent a absolutnie nie moje kolory Rozmiar L, wyglądają na biodrówki, szerokość gumki u góry bez rozciągania 35 cm x 2.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC02202.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  43,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC02205.jpg
Wyświetleń: 44
Rozmiar:  54,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC02209.jpg
Wyświetleń: 28
Rozmiar:  60,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC02213.jpg