2009-02-07, 14:49
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
idowe ubranka na wymianę !
NIEAKTUALNE!
Witam. zapraszam do wymiany 
Nie mam dokładnie sprecyzowanej wishlisty. Z chęcią wymienię się za coś co mi wpadnie w oko 
Ciuszki przeze mnie wystawione są w rozmiarach: XS, S lub M. Ja sama nosze już teraz raczej S . Jeśli jestes zainteresowana ciuszki mogę dokładnie pomierzyć, po prostu mi napisz!
Z wizazankami z WROCŁAWIA możliwa wymianka osobista 
UWAGA! zdjęcia robione aparatem z telefonu - nie oddają uroku ciuszków Na zyczenie mogę postarać się o ładniejsze zdjęcia...
Pozdrawiam 
1. Piekny, czerwony, ciepły sweter z golfem firmy Camaieu, rozmiar z metki T3, co odpowiada polskiej 40, jednak wg mnie jest to 38 / 40; 50% wełna! stan BDB
2.Ciepły, czarny sweter z golfem Cropp Town, rozmiar z metki XS (pasuje też na S), stan BDB, przez środek piękny "warkocz"
3. Czarno-musztardowy sweterek zapinany na zamek, z kapturem; rozmiar S; miał naszywkę z numerkiem ale ją odprułam (teraz jest tylko jaśniejszy ten numerek co nawet ciekawie wygląda - śladów po odpruwaniu nie ma , myślę że można w tym miejscu naszyć jakąś aplikację i będzie super - miałam zamiar to zrobić ale jakoś nie zabrałam się w końcu za to ). założóny dosłownie 2-3 razy;
4. Czarna wizytowa koszula zapinana na haftki rozmiar 36. długi rękaw, mankiety z rozcięcięm - można podwinąć na 3/4 co daje bardzo ciekawy efekt! - w trakcie wymianki 
5. śliczna, dłuższa (long), brązowa bluzeczka z oromnym wywijanym golfem - ORSAY - rozmiar XS - mialam na sobie ze 2-3 razy dosłownie, przytylam i na mnie po prostu juz nie lezy ); rękaw 3/4. TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA COS EXTRA 
DOKŁADKA 24.02.2009
- spodenki za kolano z bardzo niskim stanem Terranowa Piękne !!! rozmiar XS 
Edytowane przez ida999
Czas edycji: 2009-02-26 o 09:04
|
|
|