Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Lumiere:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-07, 22:54   #146
frantic
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)

Cytat:
Napisane przez golabek Pokaż wiadomość
Frantic mam bardzo podobną cerę do ciebie Mieszana strefa świecąca a na polikach naczynka.Naczynka to chyba jedyna różnica VV wezmę obowiązkowo Waham się czy w ogóle brać FF.Próbowałaś ją może? Najgorsze jest to że ja sama nadal nie wiem czy jestem zimna czy beżowa.W joppie passuje mi medium1 a w edm nie znalazłam jeszcze ideału.Waham się z których wersji brać próbki.
Nie mam formuły FF, czekam dopiero na próbki, te co mam dostałam od Rozwielitki. Wzięłam ją, żeby się przekonać na własnej skórze jak na mnie działa, ale podobno jest cięższa niż VV a krycie ma podobne, więc możliwe że z niej ostatecznie zrezygnuję.
Używam teraz odcienia Fairly Light Beige i całkiem fajnie w nim wyglądam mimo, że powinnam mieć odcienie ciepłe/żółte. Próbki, które do mnie lecą są w odcieniach golden i warm, ale powiem Ci, że gdyby tych rodzin kolorów nie było, to z powodzeniem zostałabym przy beige. Wydaje mi się, że ona dość uniwersalna jest. Dlatego też bym Ci radziła wziąć głównie z beige i ewentualnie jedną sztukę z neutral. W ogóle bym natomiast zrezygnowała z cool, bo jeżeli masz widoczne naczynka, to podkład w różowym tonie mógłby je uwidaczniać (chyba).
frantic jest offline Zgłoś do moderatora