Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzucić palenie
Wątek: Rzucić palenie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-10, 15:14   #3485
syla-78
Rozeznanie

Dot.: Rzucić palenie

Cytat:
Napisane przez Wioletta28 Pokaż wiadomość
ale ja mam jeszcze cala pake tych smierdziuchow i to juz bylaby trzecia ktora wypiernicze w polowie z nadzieja na rzucenie od jutra (a potem konczy sie joggigiem do najblizszego sklepu po kolejna..) Sylcia dasz rade od jutra??
Ja też tak z kilka razy do połowy pełnych paczek wywaliłam do kibla. Następnie wytrzymałam kilka godzin i stwierdziłam, że jednak nie jestem gotowa jeszcze i może od jutra. Wioluś, ja widzę po sobie, że coraz trudniej jest mi się zebrać. W ciągu ostatnich3 tygodni się zbierałam, a to książkę przeczytam, poobrzydzam sobie itd. Nie paliłam 1,5 miesiąca, teraz znowu palę tez 1,5 miesiąca i jest mi coraz trudniej. Na początku jak wróciłam to nie wypaliłam więcej jak pół paczki, więcej nie mogłam. Teraz znowu paka. Zastanów się i odezwij

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Syla, bardzo fajnie się jeździ -oczywiście najpierw trzeba się przyzwyczaić, b kondycja palacza jest tragiczna, ja na początku po 2-3minutach jazdy miałam taką zadyszkę, że musiałam przerywać(zwłaszcza że wtedy nałogowo paliłam), nogi uginały się podemną, no masakra po prostu.razy w tygoAle po jakimś czasie 3 dniu jeździłam po 30-40minut interwałowo-czyli raz szybko raz wolno -to daje lepsze efekty niż jazda z tą samą prędkością, w szczytach możliwości potrafiłam jechać ponad 30km/h przez kilkanaście minut. Wycisk daje nieziemski, ale jakie uczucie po ahh....... człowiek czuje w sobie tyle radości i energii
Ja swój sprzęcik kupowałam w MAKRO, bo tam najtaniej można dostać sprzęt Kettlera - wg mnie to najlepsza i bardzo solidna marka -te wszystkie orbitreki hipermarketowe są do bani, po miesiącu dużo rozpada się, skrzypi lub traci płynność a kosztują 500 - 600zł. Ja wolałam dołożyć trochę i kupić coś na lata
Mój wygląda tak:

Wiola się nie odzywa, za bardzo ją do muru przycisnęłaś z tym rzucaniem od jutra

EDIT: Wiola, Syla chce tylko żebyś była zdrowa
Super masz sprzęcisko. Kurka, przydałoby mi się takie cacko. Tak myślę, że za 2 miesiące niepalenia z mężem (8 zł na łeb dziennie przez 2 m-ce wychodzi 960 zł) styknie tyle na orbita?
Niezła jesteś, ja bym ducha wyzionęła. Masz pare dziewczno
I tak Oshinuś ma rację, syla chce, żeby Wioluś była zdrowa

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
3 dzien bez dymka ktos tez rzuca?
No ja i Wiola od jurta chyba
Gratuluję Ci

Edytowane przez syla-78
Czas edycji: 2009-02-10 o 15:15
syla-78 jest offline Zgłoś do moderatora