2009-02-10, 21:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
Napisane przez ch0c0
ślicznie proszę o oceną mojego R
I śn . 2 kromki razowca z serkiem light , 1 plasterek szynki z indyka , 2 plasterki pomidora, 2 paski papryki i 1 kromka razowca z serkiem light i dzemem niskosłodzonym truskawkowym wywal te lighty, zamiast tego posmaruj chleb np twarozkiem domowym czy twarogiem, bo bardzo malo bialka w tym posilku. Szynki powinno byc wiecej, tak ze 100gr
II śn . kiwi , pomarańcz --> niby wiem, że owocki to nie posiłek, ale już i tak blisko do obiadu było .. yyy... ok
o . spaghetti pełnoziarniste szpinakowe , mniam ! białko?
p . jogurt naturalny zmieszany z dzemem trusawkowym niesłodzonym (inny niz ten ze sniadania) , 3 kawałeczki ananasa brak białka
jakieś 30 min po tym : 2 żytnie kromki posmarowane ziołowym serkiem i 2 plastry pomidora brak białka...
k . 1 jajko ugotowane , łyżeczka majonezu light , troche papryki , 3 łyżeczki tuńczyka + krompka razowca tu ok, jesli wiecej niz 2 h przed snem
kurcze starałam się, ale jednak coś mi nie pasuje hehe .. podpowiedzcie dziewczyny co poprawić ? 
|
ojj kiepsko. proponuje poczytac watki podwieszone albo poprzegladac -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561 w poszukiwaniu jadłospisów redukcyjnych.
|
|