WĄTEK NIEAKTUALNY !
Witam

Zależy mi na w miarę sprawnym pozbyciu się tych kosmetyków... nie będę jednak ich wymieniała na siłę i wymienie je tylko na rzeczy potzrebne mi...

TWARZ
PIELĘGNACJA TWARZY
- ZIAJA BIOBALANS – krem matujący do cery mieszanej i tłustej – zostało ok. połowy
- ZIAJA TIN TIN – peeling antybakteryjny w żelu – uzyty 2x
- ZIAJA BIOBALANS – tonik – zostało ok. 30 ml na wyprobowanie
- ZIAJA BIOBALANS – żel do mycia twarzy z kompleksem AHA – zostało 50-70 ml
- ZIAJA BIOBALANS – krem normalizujący przeciw zmarszczkon (na noc) – zostało ok. połowy
- NIVEA VISAGE SUMMER BEAUTY – do cery jasnej i normalnej – nowy, jeszcze zapakowany J
- NIVEA VISAGE YOUNG - kremowy żel-peeling - uzyty 1x
- NIVEA VISAGE YOUNG - krem nawilżąjący - ten zwykły na dzień - uzyty kilka razy
- resztkę toniku
PODKŁADY I PUDRY
- PODKŁAD TRUE MATCH LOREAL, użyty 4x (niestety kolorek jest za ciemny) kolor C2 -> WYMIENIĘ TYLKO NA INNY PODKŁAD DOBREJ FIRMY <- CHETNIE REVLON COLOR STAY W KOLORKU BARDZO JASNY <- NAJLEPIEJ NASTĘNYM PO PORCELANOWYM
- PUDER DREAM MAT POWDER MAYBELLINE, UŻYTY KILKA RAZY (ubytek znikomy - malutkie wgłebienie) - niestety kolor za ciemny dla mnie - 04 vanila rose/beige rose
KOLORÓWKA
- paletka cieni - nie użyta ani razu - niestety nie moje kolorki - z jakiejś gazetki...
- kolagenowe błyszczyki PEREE RENE - oba użyte kilka razy - kolory od lewej 03, 04