Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-14, 10:56   #3443
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam okropny dzień(13. piątek w końcu), bo wyszłam z uczelni o 19, uciekł mi bus spod G.Krakowskiej a na następnego czekałam 1,5 h w tej śnieżycy Poszłam na chwilę do galerii się zagrzać, ale jak zobaczyłam, ze jakiś bus podjeżdża to poleciałam z powrotem na przystanek. Byłam w domu przed 22

Nie poszalałam wczoraj na zakupach, kupiłam tylko szampon koloryzujący Palette(chciałam kupić to "coś" pt. L`Oreal Casting Creme Gloss bez amoniaku, ale czytałam tu na Wizażu, że to niby szampon a na opakowniu pisze tak, że wynika z tego, że to jest farba! W ogóle byłam zła, bo większość farb do włosów nie ma oznaczenia czy są np. zmywalne do iluśtam myć czy trwałe i bądź tu człowieku mądry ).
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Isa, Casting jest do 28 myć, sama mam go właśnie na głowie lubię go bo jest zmywalny.
A moim zdaniem Casting to zło. Klasyczny Casting kiedyś mi się wcale nie zmył i musiałam czekać, aż mi włosy odrosną, żeby pozbyć się koloru. To w dodatku była wiśnia i nic na niej nie łapało, żaden naturalny odcień, nawet jak już nieco zblakła. A Casting Creme Gloss miał strasznie przekłamany kolor, byłam ruda. I wcale też nie zmywał się po 20-kilku myciach.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Przeciez ty masz cycuszki! nie oszukuj!
Nom, przez lupę coś tam widać.

Ale zima! Przedwczoraj jeszcze było zielono, a teraz jest kompletnie biało! Po poręczy na tarasie widzę, że musiało spać z pół metra śniegu.

Jak ja dzisiaj gdziekolwiek wyjdę to nie wiem.

Mam od kilku dni dzień paszteta, czuję się strasznie nieatrakcyjna. I nie mam w czym chodzić. I chyba dopadła mnie przykra przypadłość w postaci kompleksów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora