|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Odśnieżanie auta to jeden z powodów dla któych nienawidzę zimy! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też pija tylko mleczko, ale daję mu zimne i chyba przywykł, bo nie protestuje, natomiast moi teście przebili sami siebie. Oni w ogóle kochają koty, zawsze w domu mieli conajmniej dwa, kiedyś wyjechaliśmy na weekend, na jedną noc i oni przychodzili do nas dać Mańkowi jeść i pomiziać. Podrzewali mu w mikrofali saszetki, bo się martwili żeby kotek za zimnego nie jadł ![]() Jeah, będę miała orgię mineralną ![]() Cytat:
![]() Ja mam Turnaround Instant Facial i też sobie chwalę, a to by ładnie do kompletu pasowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tego na noc nie próbowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() A kysz od Orange! zerknij sobie na abonamenty, są najdroższe na rynku ![]() Dziś postanowiłam policzyć ubranka Adasia, bo niepokojąco przestały się mieścić w wyznaczonym miescu w szafie. Ten dzieciak będzie miał niedługo więcej niż my dwoje razem wzięci...ale jak widze takie słodkie maleńswa to nie mogę się powstrzymać ![]() Jutro w ciągu dnia wezmę się do obfocenia pielęgnacji, może starczy mi też weny na kolorówkę... Edit-Rzyrafko, ja w tym pomarańczowym z zielonymi drobinkami ![]() Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-13 o 19:33 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to fakt, one od razu wiedza, ze zbroily ![]() TZ zawsze odprowadza auto do garazu, ale ja jestem za leniwa na to. no i mam za swoje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3423 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze,ze jestes zadowolona bo taki byl plan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem,ze na rynku sa bardziej kuszace oferty ale to chyba tez kwestia osobistych sentymentow ![]() Yen,zabij mnie ale nie przegladalam skladow Himalayi-sa gdzies jakos w calosci wrzucone? Nie szukalam zbyt intensywnie bo zle sie czulam i nie siedzialam zbytnio na necie ale postaram sie zerknac jutro na KWC. Cytat:
![]()
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
zgrzeszylam, a nie powinnam byla. 15ml Gucci II. ale te noskowe elfy juz dluuuuugo chodza mi po glowie
![]()
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spłodziłam rano następnego mejkapa ![]() piękności ![]()
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że moje odczucia do GII są zupełnie inne ![]() TŻ zaprasza na kinowych Włatców jutro i tak się zastanawiam co przetestować po drodze w perfumerii ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3429 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na zakupach i nawet nie kupiłam nic kosmetycznego. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
dzięks
![]() przy okazji zmuszę chłopa do psiknięcia się Hypnose meskimi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3431 |
Przyjaciółka KWC
|
A zniszczyli mi kilka par butów, albo robią wszystko na odwal się.
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie uwierzycie, ale u mnie są takie zaspy, że jak jutro muszę jechać na wpis tak chyba nie wyjadę z domu ![]() ![]() Wczoraj miałam okropny dzień(13. piątek w końcu), bo wyszłam z uczelni o 19, uciekł mi bus spod G.Krakowskiej a na następnego czekałam 1,5 h w tej śnieżycy ![]() ![]() Nie poszalałam wczoraj na zakupach, kupiłam tylko szampon koloryzujący Palette(chciałam kupić to "coś" pt. L`Oreal Casting Creme Gloss bez amoniaku, ale czytałam tu na Wizażu, że to niby szampon a na opakowniu pisze tak, że wynika z tego, że to jest farba! ![]() ![]() Zajrzałam też szybko do H&M i wypatrzyłam trochę ładnej biżuterii ![]() ![]() Ufff....kończę moje wywody, dziś mają być wyniki z egzaminu z zeszłej niedzieli, więc czekam ![]()
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaaka zima u mnie ![]() Ja przesiaduję w pracy, bo muszę dokończyć parę spraw a potem szybciorem do domu i jadę do mojego chrześniaczka na urodzinki ![]() A jutro do Mojego Rafiego ![]() Isa wysrzegaj się Palette! Ostrzegam cię, zrobisz sobie wielką krzywdę ja po tej firmie rok leczyłam się z wypadywania włosów ![]()
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Isa, Casting jest do 28 myć, sama mam go właśnie na głowie ![]() Kiedyś popełniłam błąd i położyłam na włosy szampon koloryzacyjny Palette... Niestety trwały jak farba więc widać było odrosty ![]()
#3435 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie mnie
![]() ![]() Z tym Castingiem zgłupiałam, bo oglądałam opakowanie z każdej strony i nie widziałam nigdzie informacji czy to w końcu jest kosmetyk zmywalny czy nie ![]()
#3436 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojeej Maniek ma caly fanklub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja jestem w Rybniku ![]() ![]() Po poludniu jade do siakiegos centrum handlowego,to moze przy okazji pojedziemy do kina na cos ![]()
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Gajuszku chyba do K-wic nie pojadę, Rafi przyjedzie tutaj
![]() Jaak mnie boli brzuch, dostałam okres ![]()
#3438 |
Zakorzenienie
|
Ojeju jeju a wiesz o ktorej?
![]() ![]() ![]() Ojoj ![]() ![]() ![]() ![]()
#3439 |
Zakorzenienie
|
Isa, Palette strasznie niszczą włosy, ja co prawda nie farbuję, ale słyszałam już wiele takich opinii, i od fryzjerek, i od użytkowniczek
![]() Dziś zabieram się za zużywanie ostatniego żelu pod prysznic z zapasów ![]() Aha, wciąż jestem zakochana w minerałkach ![]() ![]()
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Madzia przejrzałam na KWC opinie o Palette i są straszne
![]() Niby nie przepłaciłam, bo kosztowała jakieś 12-13 zł, ale waham się czy farbować się nią dziś wieczór czy lepiej nie. Mogłam była tego Castinga wziąć ![]() EDIT: Postanowiłam, że jak jutro pojadę po wpis na uczelnię to ubłagam jakoś tatę żebyśmy skoczyli do SP i kupię Castinga. Wolę lepiej nie ryzykować dziś z tą Palette.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-14 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej
![]() ![]() ![]()
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę jeszcze od dawna o zakupie suszarki z chłodnym nawiewem i jonizatorem czy jak to się tam nazywa żeby się włosy nie elektryzowały. Bo ja jak mam umyte i wysychają potem same to są w o wiele gorszym stanie niż jak je suszarką potraktuję, nie wiem czemu ![]() A w tym tygodniu muszę, po prostu MUSZĘ iść wreszcie do fryzjerki, bo wyglądam z tymi suchymi końcami jakby piorun w miotłę strzelił ![]()
![]() |
#3443 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nom, przez lupę coś tam widać. ![]() Ale zima! Przedwczoraj jeszcze było zielono, a teraz jest kompletnie biało! Po poręczy na tarasie widzę, że musiało spać z pół metra śniegu. ![]() Jak ja dzisiaj gdziekolwiek wyjdę to nie wiem. Mam od kilku dni dzień paszteta, czuję się strasznie nieatrakcyjna. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja nie moge zamowic mineralkow a chcialam sobie zamowic taki maly zestaw probek ![]() ![]() Ja wogole ostatnio stwierdzilam ze musze poszukac swoich faworytow i zwlaszcza na kosmteykach do twarzy nie bede oszczedzac.Do wlosow kusza mnie matrixy i ultra doux ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam opcje najlepszej temperatury dla wlosow -takiej letniej i jonizacje.Wlosy sa gladkie ,blyszczace ,takie lejace i wogole fajne ![]() ![]() Ice kochana! jestes JEDYNA osoba jaka znam ktora po wichurze snieznej ,bez kaptura i parasola dalej wyglada jak milon dolarow a na zdjeciach wychodzi jak modelka.Masz zachwycajace wlosy ,jestes sliczna ,delikatna ,kobieca i masz w sobei taka delikatnosc i kruchosc ktorej ci zazdroszcze ![]() ![]() A przy tym jestes sympatyczna ,madra i masz cudne poczucie humoru.I umiesz tak ladnie chodzic na szpilkach ![]() Prosze mi sie tu nei dolowac ,bo nie wolno! ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-14 o 10:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
ice
![]() Jesteś śliczna przecież ![]() Co do Castinga to mi raczej farby L`Oreala służą, kolor zawsze wychodził mi ładny a używałam przez ostatni rok kilku. Mam nadzieję, że i na nim się nie zawiodę. Gajuś no właśnie dobra suszarka to też podstawa. Ja mam Philipsa od 2-3 lat, ale ona jest kiepska ![]() Ja nie potrafię też za bardzo zrezygnować z suszarki, bo moje włosy wymagają jednocześnie modelowania a jak wyschną same to nijak ich potem nie mogę ułożyć. Powinnam jeszcze być bardziej systematyczna w stosowaniu odżywek i masek, ale jak już umyję te kłaki to potem nie chce mi się nic nakładać, czekać chwilę i potem znów zmywać... ![]()
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
![]() 2 dni temu cyknęłam sobie zdjęcia w minerałkach, na których pięknie widać, jaki efekt mogę dać minerały ![]() A wczoraj w minerałach rozkochałam swoją ciocię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Isa, a czym modelujesz te włosy ?
![]() |
#3447 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszca że rano muszę być w pracy na jakieś 1,5 godziny ![]() Ja też tęsknię, ale nie martw się w marcu będę w Katowicach częściej ![]() Cytat:
Ja polecam Schwazkopf natural & easy, ładne odcienie mają i nie niszczy włosów i są tanie ok 15 zł ![]() Cytat:
![]() Nie nawidzę już tych zimowych butów, kurtek, płaszczy i wogóle czuję się taka fuj ![]() No tak mam poprostu .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie ich umyći nie nałożyć odżywki ![]()
![]() |
#3448 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do farbki- wydaje mi się, ze szybko schodzi- mam ją ledwie tydzień a z mycia na mycie coraz mniej tych refleksów orzechowych ![]() ![]() Na Czesławaaaa iiiidź jak ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A idąc po uliocy pocieszam się, że są większe pasztety niż ja (wiem że to nieładnie bardzo ale cóż ![]() Aha, jeszcze wklej sobei jakiś makijażyk na MM- poczucie wartości skacze po czytaniu komplementów ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3449 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też farby L'oreala służyły zawsze, ale Casting to inna bajka. Zupełnie inaczej działa na włosy, inaczej wychodzi kolor. ![]() Cytat:
![]() Aga wrócę na fitness, tylko zdam poprawki. Ale tam tez jak idę i widzę siebie wychudzoną w tym wielkim lustrze, to aż mi słabo.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-02-14 o 10:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja modeluję tylko suszarką i szczotką, nie nakładam żadnych specyfików(tzn. tylko spray Gliss kur żebym mogła rozczesać włosy jak są wilgotne) ![]() Cytat:
![]() Spróbuję się poprawić z odżywkami i maskami, bo mam kilka zużytych do połowy i trzebaby je wykończyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Casting nie ma amoniaku, więc pewnie dlatego inaczej te odcienie wychodzą. Znalazłam jeden ładny odcień ciemnego blondu, jaśniejszy o ton od moich naturalnych włosów, więc nawet jeśli wyjdzie ciemniej to nie będzie tragedii. EDIT: O to ten odcień: http://www.kosmetykionline.pl/produc...Blond-700.html
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-14 o 11:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.