|
Raczkowanie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
AnnSummers,BigStar-SATYNA!,Fishbone,Deichman n-roz.41:oldschool,rapstyl. .:)
nieaktualne!!założyłam nowy wątek:link w podpisie Dokładka w poscie29
dżinsowe rybaczki ,bluzka
na stronie 2
buty Jlo oraz białe roz.40
oraz 4..
kurtka zimowa Reporter,satynowa bluza,srebro...
Poniższe ciuszki wymienie na:
płaskie(lub na małym obcasie),czarne kozaczki roz41
ciemne DŁUGIE ,obcisłe bluzki z krótkim rękawem/bez rękawów
samoopalacze wyższopółkowe
wielkie ciemne okulary w stylu chanel
bolerka,krótkie kurteczki
żakiety,marynarki,kurtkę jeansową
wielką torbę czarnę-niesportową!
i inne...
1-złota bluzeczka, Ann Summers, rozmiar 36-38, 52%polyester
40%polyamide 8%lycra stan idealny,dostalam ja od kogos, ja jej nie nosilam-nie ta figura prana byla tylko raz
2-bluzka czarna siatka z czerwonym napisem "Los Angeles",kupiona w Orsayu choć możecie nie wierzyć bo metka ucięta ,rozmiar podejrzewam s/m stan bardzo dobry,kilka razy na sobie NIEAKTUALNEleci do sysuni19
3-satynowa czarna spódniczka, Atmosphere, rozmiar40, 45biodra,długosc35 i jest elastyczna, regulowana długość,z przodu dwie kieszenie ,stan bardzo dobry,nadmienie jeszcze ze wykonana jest z grubszej,rozciagliwej satyny,a nie "pizamowej"nie ma-justek
4-biała bluzka koszulowa,Orsay,rozmiar 38,troszkę elastyczna,zapinana na haftki,dłuugi rękaw NIEAKTUALNEleci do basienkiw
5-czarna bluza bawełniana oldschool,Fishbone,rozmia r L kilka razy na sobie,kilka razy w pralce,stan dobry
6-czrne/grafitowe spodnie ,włoskiej firmy LJ,rozmiar 30 ja chodze w 28/34 lub 28/32 i są na mnie dobre,biodrówki z cienkiego troszkę połyskliwego materiału imitującego dżins,na zdjęciu są trochę pogniecione bo nie chciało mi sie ich prasować:P,z tyłu dwie kieszenie bez guzików z przodu też dwie,idealne spodnie dla dziewczyn z grubszymi udami,ja uda mam akurat szczupłe,więc wole je podkreślać stan dobry NIEAKTUALNE
7-biały golfik ze sztucznej dzianinki,rozmiar około 38,w miejscu zszycia przodu z golfikiem pruje sie nitka
Edytowane przez torunskagwiazda
Czas edycji: 2006-03-13 o 14:12
Powód: wątek nieaktualny
|