Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MAC, Dior, Inglot, Revlon, rozswietlacze...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 15:24   #2
ananke_2
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
Dot.: MAC, Dior, Inglot, Revlon, rozswietlacze...

Gratisy (dorzuce do wymianek):
2 soczewki miesieczne firmy Focus moc -4.50, srednica 14.0 (wazne do 1/2010
2 soczewki Night&Day Ciba Vision moc -5.25, srednica 13.8 (wazne do 03/2012)
1 soczewka Night&Day Ciba Vision moc -6.75, srednica 13.8 (wazna do 01/2012)
Grzebyk do rzes/szczoteczka do brwi
Drewniany naszyjnik Earth and Surf (zostal ten z wisiorkiem, drugiego nie ma)
Probka podkladu MaxFactor Miracle Touch, kolor Golden 75

Zapachy:
Oriflame – Nomadic Him EDT, w kartoniku, testowana, ubytek na zdjeciu

Makijaz - twarz:
Borghese – Cura Naturale Time Defying Makeup Ivorio 01– podklad w plynie, bardzo jasny, dla porcelanowej cery, ubytek ok 20% (nie wiem jaka data waznosci, podklad kupilam rok temu na Truskawie)
Borghese – Cura Naturale Dual Effetto Powder Makeup Ivorio 01 – podklad w kompakcie, bardzo jasny, dla porcelanowej cery (nie wiem jaka data waznosci, kupilam w polowie zeszlego roku na Truskawie) – NOWY, NIE UZYWANY
Oriflame – Aquasurge Foundation Porcelain – podklad w plynie, najjasniejszy odcien (wazny do 11/09) – NOWY, NIEOTWIERANY
Lancome – Star Bronzer – puder brazujacy “bambus” – kod MC347I – minimalne zuzycie
Gosh – X-Ceptional Wear – podklad, kolor Porcelain – uzyty kilkakrotnie, ciezko ocenic zuzycie, kupiony latem 2008
NYX – podklad – kolor Pale – najjasniejszy, ekstremalnie jasny, neutralny, kupiony w grudniu 2008, testowany 2 razy
The Body Shop – rozswietlacz Blushing Daisies – mam jakos ponad rok, zuzycie na zdjeciu
Clinique – roz Smoldering Plum – kod K47 – miniaturka, uzywany, zuzycie na zdjeciu, minimalne
Golden Rose – puder prasowany kolor 03 – bardzo jasny chlodny odcien, testowany
Estee Lauder – rozswietlacz Platinum Illuminator – kod A36, mam jakos rok, zuzycie na zdjeciu
Dermacol – kolor 217, testowany, prawie caly
Oriflame – Visions Starlet Luminizer – rozswietlacz w plynie, NIEUZYWANY
L’Oreal – podklad True Match, wersja amerykanska – kolor W1 – bardzo jasny zoltawy, uzyty 2 razy, kupiony 1,5 mies. temu

Makijaz – oczy:
Oriflame – Giordani Gold kredka do oczu z gabeczka czarna (wazna do 09/11) – NOWA, NIEUZYWANA
Oriflame – Giordani Gold cien do powiek Soft Harmony – kolor miedziany – wazny do 07/10 – NOWY, NIEUZYWANY
Revlon – cienie Colorstay poczworne – Sterling Rose – kod 07205, maja ponad rok, zuzycie na zdjeciu
IsaDora – paleta cieni sypkich mineralnych – 37 Rose&Quartz – kod 078021 – kupione w listopadzie 2008, raz testowane
Dior – cien pojedynczy 555 Flirty Brown – kod 7J03, kupiony w maju 2008, testowany
Ardell – Brow Defining Powder – cien do brwi, kolor Taupe, sredni braz – kupiony rok temu, NIEOTWIERANY
MAC – paint pot Rubenesque – kod A48 (ciezko dojrzec, bo jest wytloczony na folii), kupiony pod koniec grudnia 2008, testowany, zuzycie minimalne, pudelko niestety wyrzucilam, chetnie wymienie na paint pot Bare Study, Painterly, Groundwork, Constructivist lub Quite Natural
Smashbox – cien pojedynczy Flat Screen – kod FG7, mam go jakos rok, raz testowany
APC – cien sypki – kolor 30, miedziano-brazowy – mam z wymianki
Inglot – wklady do palet okragle, cienie o nowej formule: 376 mat, 378 mat, 372 mat, 111 AMC shine, maja troche pozdzierane naklejki, bo byly na nich nalejone magnesiki, zeby dalo sie je wlozyc do palety MAC, kupowane zima 2008, zuzycie minimalne, najchetniej wymienie na inne wklady Inglota
Bourjois – cien Pastel Lumiere – kolor Brun Baobab - testowany, maluje ok
Bourjois – cien – kolor Blanc Diaphane 90 – uzyty kilka razy, ubytek niewidoczny
Pout – paleta do makijazu – 4 perlowe cienie, roz w kremie i 3 blyszczyki – mam ja ponad rok, roz i blyszczyki pachna ok, zuzycie na zdjeciu

Makijaz – pedzle:
Boots 17 – pedzel do brazera
Oriflame – pedzel do pudru – NOWY, NIEUZYWANY

Makijaz – usta:
Estee Lauder – pomadka z kolekcji Tom’a Forda, kolor Azuree Nude (nie moge sie dopatrzec kodu, ale to kolekcja chyba z lata 2006) – testowana 2 razy
Estee Lauder – pomadka z kolekcji Tom’a Forda, kolor St.Tropez Nude (nie moge sie dopatrzec kodu, ale to kolekcja chyba z lata 2006) – testowana 2 razy
NYX – Mega Shine Lipgloss – kolor Desert – raz testowany, kupiony w grudniu 2008

Lakiery:
Bourjois – lakier So Laque – 13 Rose Lounge – bladorozowy, uzywany, konsystencja w porzadku
Essence – lakier z limitowanki Sweet Temptation – kolor 01 Devil’s Flavour – chyba nawet nie otwieralam
Maybelline – lakier Forever Strong – kolor 286 Pink Whisper – uzywany, konsystencja ok
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0251.jpg
Wyświetleń: 33
Rozmiar:  63,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0252.jpg
Wyświetleń: 21
Rozmiar:  30,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0250.jpg
Wyświetleń: 88
Rozmiar:  56,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0254.jpg