Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-18, 21:50   #5013
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
a ty zadnego dofinansowania na mieszkanie nie bedziesz miala??110 euro? ale bez rachunkow itp.. tak?
jesli tak to sporo.. i taka lipa? niezle
dofonansowania nie dostane jak wczesniej mowilam bo mi braklo 2 tygodni pracy... coz takie zycie.... dodatki jakies moze dostaniemy jak dzidzia przyjdzie na swiat ale na to sie nie nastawiamy bo roznie bywa

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
pakusia więc do łazienki zmieszczą się 2 osoby bo Ty i synuś i weszłaś
no racja hehehe w takim razie biore to mieszkanie
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
sorki ze tak dzis Wam smutno opowiadam ale czasem jest tak fajnie a jak sie wali to wszystko ...
kochana trzymaj sie cieplutko... mam nadzieje ze wszystko sie ulozy...
tak jak pisala poiglot u kazdej z nas jest nieciekawie i nie zawsze rozowo...
gdybym brala do siebie wszystkie problemy to juz bym byla tak znerwicowana ze bym pewnie w szpitalu lezala... staram sie o tym wszystkim nie myslec i tez czasami jest mi zle... klade sie na lozku i jak pomysle o tych wszystkich problemach to rycze przez pare godzin... z praca teraz wszedzie nieciekawie, moj tz tez sie trzesie o prace, wadmo jezyk zna ale nie biegle, dogada sie ale nie tak jak irlandczyk czy anglik wiec moga go wyrzucic w kazdej chwili... za 10 dni mamy sie wyprowadzic bo ktos nowy na nasze miejsce jest a tu ani widu ani slychu mieszkania, jezdzimy codziennie i dupa... tez to stresujace bo gdzie bedziemy mieszkac jak sie nic nie znajdzie??

a co do tego lekarza to faktycznie przegial strasznie... uniosl sie duma bo nie zrobilas tego co ci kazal i nawrzeszczal na ciebie .... nie powinien, nawet jesli nie wzielas i nie wykupilas tych lekarstw to powinien ci to wytlumaczyc na spokojnie a nie krzyczec... z szyjka sie nie martw
popatrz na mnie, ja nie wiem ile moja szyjka ma cm i zyje tu sie takich rzeczy nie sprawdza a dziewczyny w terminach rodza a nawet po

nie masz sie co zadreczac... nie wziellas leku bo sie balas o dziecko, nie zrobilas tego BO CHCIALAS zeby sie cos stalo... lekarz sie zdenerwowal bo nie dalas mu zarobic na leku ktory ci przepisal... uniosl sie duma i nakrzyczal na ciebie
glowka do gory i myslec poztywnie!!!!
tak jak fionka napisala, we wszystkich zlych rzeczach sa jakies pozytywy
ja tez sobie to tak tlumacze ...
nie znalazlam mieszkania - za kilka dni znajde ladniejesze

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora