2009-02-24, 00:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
Napisane przez froggie
Negila mi sie pomysł z glanami podoba.
Taki fajny plener zrobić w klimacie np gotyckim mmmmm
Tak, lepiej nic nie mówić.
Mojego chcą na ślub ogolić z włosów i zarostu.
bo kto to widział zeby pan młody miał długie włosy ;/
Po Naszym trupie! 
|
Cytat:
Napisane przez maria28
froggie, co ja mam powiedzieć...mój TŻ sam chciał włosy ściąć i ściął, a ja się staram od miesiąca do tego przyzwyczaić i nie mogę 
|
Ja uwielbiam jak mężczyźni mają długie włosy Mój TŻ jak zaczeliśmy być ze sobą to zapuścił włosy.... jak ja kochałam te jego loczki ale w 2005r ściął bo stwierdził, że do pracy nie może tak chodzić do tej pory mi czasem żal. Szkoda, że włosy zapuszcza sie tak długo.
Co do sesji... to glany koniecznie Ja mam bordowe i niebieskie a jak nie glany to na pewno kolorowe tampki i czerwone balony z helem 
Cytat:
Napisane przez martucha
kochane pomóżcie...w środę chce iśc do fryzjerki pogadac o fryzurze ślubnej i umówić się na próbną i chciałam isc z jakimś zdjęciem żeby ona dokładnie wiedziala o co mi chodzi......macie może jakies zdjęcia fryzur ślubnych, takich z rozpuszczonymi wlosami, lekko pokręconymi, z upięciem delikatnym nad uchem..bo nic znaleźć ładnego nie mogę 
|
Ja też chcę mieć rozpuszczone i pokręcone włosy, a nie wiem gdzie iśc do fryzjera 
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
Zamieszczam fotki, musiałam buzie wymazać bo takie miny sroiłam że szok  dopiero na zdjęciach zobaczyłam 
Wybralam 4 w których sie czułam dobrze , jedna z nich to faworytka  która wg was mi pasuje najbardziej 
|
2 suknia ładna ale jednak ten dekolt ... i 3 przez to ją pobiła
|