Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 12:16   #4831
Telka10
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Nie zaglądać tu parę dni i człowiek ma do nadrobienia kilka stron czytania:P
Udało mi się wreszcie wyciągnąć mojego Wredolca i zamówiliśmy orkiestrę
Jeszcze fotograf, kościół i dam Mu spokój na jakiś czas:P
PS. Dziewczyny kiedy zamawiałyście termin w kościele???
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 12:25   #4832
Edytkaoch
Raczkowanie

GG do Edytkaoch

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Nie zaglądać tu parę dni i człowiek ma do nadrobienia kilka stron czytania:P
Udało mi się wreszcie wyciągnąć mojego Wredolca i zamówiliśmy orkiestrę
Jeszcze fotograf, kościół i dam Mu spokój na jakiś czas:P
PS. Dziewczyny kiedy zamawiałyście termin w kościele???
Witam ja zamawiałam w sierpniu 2008 a slub mam 06.06.09 i juz tylko byla 18 godz wolna
Edytkaoch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 12:27   #4833
Telka10
Zakorzenienie

No ładnie...u mnie parafia gigant...więc chyba nie ma co zwlekać:P i trzeba zamawiać niedługo...

PS. Czy któraś z Was miała wesele w Katarzynce??? Albo była na takowym?? Ciekawa jestem jak to wygląda....

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2009-02-23 o 12:29
Stary 2009-02-23, 12:34   #4834
chanel77
Raczkowanie

dziewczyny mam nietypowe pytanie - czy jak podpisalismy odwiadczenia w USC, ale jeszcze nie odebralismy zaswiadczenia do slubu konkordatowego, to moge jeszcze zmienic wybrane dla siebie nazwisko?
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 12:51   #4835
Edytkaoch
Raczkowanie

GG do Edytkaoch

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie ile srednio placicie za fotografa i kamerzyste bo ja nie wiedzialam ze to jest taki drogie?
Stary 2009-02-23, 13:18   #4836
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
No ładnie...u mnie parafia gigant...więc chyba nie ma co zwlekać:P i trzeba zamawiać niedługo...

PS. Czy któraś z Was miała wesele w Katarzynce??? Albo była na takowym?? Ciekawa jestem jak to wygląda....
Kilka stron wcześniej są zdjęcia tej sali więc możesz sobie zobaczyć...

Cytat:
Napisane przez Edytkaoch Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie ile srednio placicie za fotografa i kamerzyste bo ja nie wiedzialam ze to jest taki drogie?
Za foto 2000 a kamerzysta 1800
Stary 2009-02-23, 13:18   #4837
edytka27101982
Rozeznanie

DMB to takie święto, jednej takiej "sekty" 22 lutego to dzień urodzin założyciela tej sekty, wymyślił On, że głupio, że tylko on dostaje tysiące kartek z życzeniami i złotymi myślami w ten dzień i stwierdził ze w ten dzień będzie Dzień Myśli Braterskiej i każdy "członek sekty" innym członkom sekty będzie wysyłał kartki i życzenia, podziękowania i będzie miło wszystkim.

Cytat:
Witam ja zamawiałam w sierpniu 2008 a slub mam 06.06.09 i juz tylko byla 18 godz wolna
Cytat:
cześć Edytka ,
a gdzie masz ślub i wesele?
fotograf 1100zł
kamerzysty nie mamy

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 13:20   #4838
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
fotograf 2000zł, a kamerzysta 1250zł (dodam, że ceny są z czerwca 2008r. więc dawno i nieważne już ) teraz są całkiem inne - oczywiście większe ceny
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 13:35   #4839
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc jestem tu nowa i mam pytanko szukam dobrego fotografa, kamerzysty i fryzjera moze któras z Was ma kogos sprawdzonego? Prosze o pomoc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

A to moja sukienkat ylko bedzie w kolorze ecri
Proszę o opinie jak narazie bardzo mi sie podoba ale do slubu jeszcze troszke czasu zostalo i boje sie ze przestanie mi sie podobac

Ikonki załączonych zdjęć
Witaj, Napisz coś więcej, pochwal się: gdzie wesele, kiedy czy duże? itp I na jakich usługach Ci zależy? W miare tańszych? Czy jestes w stanie np na fotogtafa wydac troche więcej? Radze Ci przeszukac wątek (na górze jest wyszukiwarka) jest on skarbnica wiedz
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 13:39   #4840
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Kamerzysta 1250zl, fotograf 1800zl (od przygotowań po plener), drugi fotograf (sam plener) - 1800/2500zl
Stary 2009-02-23, 13:43   #4841
Edytkaoch
Raczkowanie

GG do Edytkaoch

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Witaj, Napisz coś więcej, pochwal się: gdzie wesele, kiedy czy duże? itp I na jakich usługach Ci zależy? W miare tańszych? Czy jestes w stanie np na fotogtafa wydac troche więcej? Radze Ci przeszukac wątek (na górze jest wyszukiwarka) jest on skarbnica wiedz
Wesele nad jeziorem Białym na 130 osób 6 czerwcai mam tylko sukienke tzn zamowiona ale szyta bedzie dopiero w maju, orkiestre i sale I duzo rzeczy mi brakuje jeszcze zalezy mi na fotografie i kamerzyscie a i jeszcze fryzjera nie mam.
Stary 2009-02-23, 14:03   #4842
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele nad jeziorem Białym na 130 osób 6 czerwcai mam tylko sukienke tzn zamowiona ale szyta bedzie dopiero w maju, orkiestre i sale I duzo rzeczy mi brakuje jeszcze zalezy mi na fotografie i kamerzyscie a i jeszcze fryzjera nie mam.
Spokojnie Trzeba brać telefon do rączki i trochę podzwonić. Sala i orkiestra jest a to najważniejsze Sukienka też będzie przed ślubem:P Tu jest parę namiarów na kamerzystę i fotografa Trzymaj się dzielnie
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=97 32
Stary 2009-02-23, 14:22   #4843
Edytkaoch
Raczkowanie

GG do Edytkaoch

Cytat:
Spokojnie Trzeba brać telefon do rączki i trochę podzwonić. Sala i orkiestra jest a to najważniejsze Sukienka też będzie przed ślubem:P Tu jest parę namiarów na kamerzystę i fotografa Trzymaj się dzielnie
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=97 32
Dziekuje bardzo dzisiaj podzwonie
Stary 2009-02-23, 14:26   #4844
kamab22
Raczkowanie

Dziewczyny chyba się załamie. Ja za kamerzystę place 1100zl, za zdjęcia 600zl (błogosławieństwo, kościół, wesele+plener). Patrząc na Wasze ceny to mam dziwnie tanio.

NASZ ŚLUB:

WIEK NASZEGO SYNKA:
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 14:46   #4845
Gosiaa M
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba się załamie. Ja za kamerzystę place 1100zl, za zdjęcia 600zl (błogosławieństwo, kościół, wesele+plener). Patrząc na Wasze ceny to mam dziwnie tanio.

NASZ ŚLUB:

WIEK NASZEGO SYNKA:

to jakaś mega promocja

my placimy za kamerzyste 1500 fotograf 1400 i to promocyjna cena
Gosiaa M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 14:46   #4846
froggie
Zakorzenienie

Nikoniecznie dziwnie tanio, po prostu inni biorą dziwnie dużo

ja mam 2000 za fotografa i kamerzyste.
I dojdzie nam chyba jeszcze jeden foto na dodatkowy plener
Stary 2009-02-23, 15:05   #4847
Kaor
Przyczajenie

Napiszcie co oprócz usługi fotograf oferuje w pakiecie? wtedy można porównywać co kto oferuje...
Kaor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 15:12   #4848
justenya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BitterSweet84 Pokaż wiadomość
tren bym od razu obcięła, ale tylko ja chyba na tym forum nienawidzę trenów , więc Ty pewne go zostawisz
nie tylko Ty
Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Ja tez juz wiem jaki bede miala utwor na pierwszy taniec
http://www.youtube.com/watch?v=O4CUN...eature=related
to jest chyba najpiękniejsza piosenka o szczezesciu i milosci oczywiscie po malej modernizacji bo nikt tak nie zaspiewa jak nasza Violettka
uwielbiam głos VV!! ten kawałek ma co prawda fajny tekst, ale do tańczenia to ciężko...
Cytat:
foto 1150, kamery mialo nie być (czego gratuluję Edytce), ale nieszczęsliwa z tego tytułu rodzinka zamówiła w sekrecie kamerzystę - 600 zł, strach się bać co on tam zmontuje, na szczęscie chce się najpierw spotkać "z młodymi"
justenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 15:18   #4849
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaor Pokaż wiadomość
Napiszcie co oprócz usługi fotograf oferuje w pakiecie? wtedy można porównywać co kto oferuje...
Pakiet ZDJECIA PLENEROWE:
- 25 ujęć (format 15x21)
- ślubny album szyty
- portret 20x30 w ramie
- płytę CD/DVD z plikami zdjęć (wszystko co napykaja w czasie ślubu i wesela)

Pakiet
ŚLUB I WESELE:
album 50 zdjęć + DVD z 600 -1000 plikami zdjęć

Pakiet FILMOWANIE:
3 komplety płyt DVD z ok 4 godzinnym nagraniem każda, z indywidualnym nadrukiem i interaktywnym menu.
Fotograf i kamerzysta maja być na weselu do ok. 2-3.
Stary 2009-02-23, 15:45   #4850
kasiullka1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AniaBosen Pokaż wiadomość
Hej ja również jestem tu nowa i szukam lokalu na 2010 rok, a w zasadzie to sie nie moge zdeydowac, który lokal wybrac- Zajaz Pod Gwiazdami, czy Restaurację Gościniec?? Przegladalam poprzednie watki, ale o Goscincu opinie sa 2 i to skrajnie rozne:P
Takze jesli ktos cos wie, to BARDZO prosze o pomoc Czy warto zdecydowac sie na ten Gosciniec, bo nie ukrywam ze przynajmniej z zewnatrz jest efektowniejszy niz ten pod gwiazdami, ale nie bylam tam na weselu wiec nie wiem.... Aha dodam ze mam wesele na 120 os.

Nie wiem czy jeszcze interesują cię opinie o tych lokalach, ale mogę wypowiedzieć się o Restauracji Gościniec. Chodzi ci oczywiście o ta w Wólce Lubelskiej?
Ja tam byłam na weselu w zeszłym roku i na sylwestrze. Brałam go również pod uwagę w szukaniu sali na własne wesele. Restauracja naprawdę ładnie wyglada z zewnątrz, jest dużo miejsca dla gości na przechadzki i z tyłu jest spory ogród. Jedzenie bardzo dobre i w środku sala też ładna i ustawna. Nieprzyjemnych zapachów na zewnatrz nie pamiętam i bardzo dobrze wspominam wesele koleżanki.
Problem z tym lokalem, tak jak z większością lokali w Lublinie jest taki, ze ustalają sobie dziwne limity. Tzn. że musisz mieć min. 150 osób bo jak nie to i tak musisz zapłacić za 150 osób. A i właścicielka powiedziała nam że cena na 2010 r. to 150 zł plus możliwość wzrostuo 15-20%. Cena bez alkoholu, owoców, ciast itp.

W zajeździe pod gwiazdami osobiście nie byłam, słyszałam dobre opinie o jedzeniu. Co do wyglądu to moim zdaniem Gościniec lepiej się prezentuje. Natomiast jak moi rodzice tam jechali to stwierdzili że zawieszenie można z samochodu zostawic na tej drodze. 1 kilometr po strasznych wertepach.

A nie myślałaś o Jedlinie? Ja właśnie tam zarezerwowałam, po długim szukaniu.
kasiullka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 16:04   #4851
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Kiedy wasz dzień?
A jak się ceny kształtują w Jedlinie?
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 17:05   #4852
negila
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny myślałyście o tym żeby w kościele grał ktoś na skrzypcach w czasie Waszego ślubu?
u nas może będzie grała jedna lub dwie dziewczyny, tylko one nie zajmują sie tym "zawodowo" więc to jeszcze nie jest nic pewnego.
A szymon skwarcz pamiętam że jak się z nim kontaktowałam to jakoś dość dużo chciał za wykonanie takiej usługi.

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

Negila a to tak na serio z tymi glanami? bo ciekawa jestem jak chcesz je wkomponować
ja mam czerwone wiec do sukni nie pasuja
serio serio, moje są czarne ale mi to nei przeszkadza. nie mówie tego narazie głośno wsród rodzinki bo jak się dowiedzą to znowu będzie awantura... już widze jak ciotki za mną na weselu ganiają i je zdejmują
może na początku zabawy czy do kościoła to nie ale np na zdjęcia.. w każdym bądx razie bardzo bym chciała

Cytat:
Napisane przez bubububu Pokaż wiadomość
ja jestem
Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Ja też z II LO rocznik '84
o proszę czyli jedank nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez martucha Pokaż wiadomość
kuzynka w tamtym roku robiła w lublinie obrączki ze swojego złota i zapłaciła ok300 zł (jubiler w bramie tej zaraz za orange na krakowskim przedmieściu, gdzie jest dom handlowy 31 czy coś takiego)
więc ogólnie jak czytam ile płacicie za obrączki to jakaś masakra jest...a jak teraz ceny poszł w górę to juz wogole...współczuje wam
brama 36 za najzwyklejsze na początku roku my usłyszeliśmy 150 zł, teraz może być trochę więcej. Za jakieś łaczone złoto czy wzorek od 300 zł

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość

piątek to musi być wieczorem żeby ludzie z pracy powracali albo muszą sie zwalniać,
ale na bank jest wtedy taniej...
a to kościelny dają w piątki??
w tamtym roku byliśmy właśnie na weselu piątkowym i z jednej strony fajnie bo cały weekend na poprawianie bądź dochodzenie do siebie z drugiej trzeba miec cały piątek wolny i tak trochę dziwnie biorąc pod uwagę że zawsze się chodziło w soboty.
A w kościele ksiądź dał wszystkim dyspensę na zabawę(nie wiem czy tak to się nazywa), i chyba musi być zgoda biskupa(w sensie formalnym) na piątkowy ślub i wesele.

Cytat:
my płacimy 1300: płyta ze zdjęciami, jakiś album, prezentacja i obraz z wybranym zdjęciem(chciałam to zamienić na coś innego, bo nie jestem zwolenniczką ale się nie dało więc będzie co będzie)
fotograf jak dla mnie bez większych zachwytów ale na tego co bym chciała nas nie stać więc mamy tego na którego możemy sobie pozwolić
Dużo jest takich fotografów z przedziału 1800-2500

kamerzysty nie będzie ( i to był jeden z głównych tematów sobotniego spotkania, prawie się pokłóciliśmy z rodzicami, bo oni chcą nas zmusić do niego i nie rozumieją że my NIE CHCEMY )

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest teraz mam nadzieję że to się pozmieniało ale jeszcze 3, 4 lata temu bardzo źle się wypowiadali moi znajomi o tym hotelu. Obsługa bardzo dobra, jedzenie również ale po samym już przyjeciu kwestia rozliczenia i zapłaty podobno dużo za dużo sobie naliczali że ileś tam jedzenie picia poszło więcej i wogóle. to sie bardzo odbiło na cenie o czym wcześniej właściciele nie wspomnieli. sprawdz czy masz w umowie jasno określony ten punkt.

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 17:46   #4853
froggie
Zakorzenienie

Negila mi sie pomysł z glanami podoba.
Taki fajny plener zrobić w klimacie np gotyckim mmmmm

Tak, lepiej nic nie mówić.
Mojego chcą na ślub ogolić z włosów i zarostu.
bo kto to widział zeby pan młody miał długie włosy ;/

Po Naszym trupie!
Stary 2009-02-23, 17:53   #4854
justenya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
kamerzysty nie będzie ( i to był jeden z głównych tematów sobotniego spotkania, prawie się pokłóciliśmy z rodzicami, bo oni chcą nas zmusić do niego i nie rozumieją że my NIE CHCEMY )
widzę,że nie tylko my to przerabiamy

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest teraz mam nadzieję że to się pozmieniało ale jeszcze 3, 4 lata temu bardzo źle się wypowiadali moi znajomi o tym hotelu. Obsługa bardzo dobra, jedzenie również ale po samym już przyjeciu kwestia rozliczenia i zapłaty podobno dużo za dużo sobie naliczali że ileś tam jedzenie picia poszło więcej i wogóle. to sie bardzo odbiło na cenie o czym wcześniej właściciele nie wspomnieli. sprawdz czy masz w umowie jasno określony ten punkt.
potwierdzam - byłam w jedliniena weselu znajomej we wrześniu ubiegłego roku, sytuacja odnośnie organizacji identyczna jak opisana powyżej, tzn. po poprawinach niespodziewanie okazało się, że trzeba będzie dopłacić ponad 2 tys. Sam lokal bardzo sporych rozmiarów, ogromny piękny ogród, poprawiny na dole w jakiejś takiej rustykalnej piwnicy (zimno było jak cholera), ale stoły znajdują sie w tej samej sali,w kt. się tańczy, więc moim zdaniem trochę mało miejsca. Jedzonko ok, choć jak za taką cenę to nie powalało. Jedynym plusem wyróżniającym to miejsce była duża estetyka miejsca, sali, bar z dobrym expresem do kawy, no i ten ogród
justenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 17:54   #4855
AniaBosen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brrawurka Pokaż wiadomość
i ja

ania nie watpie ze ty sie nie bedziesz krepowac haha, w takim razie bedziesz kamerowana non stop, nie ja, tylko ty ;p mozesz byc tego pewna hehe

ja wlasnie slyszlaam o cukierniach: nina, zbyszko czy tam zbyszek (nie pamietam) aaaa i slyszalam takze o renatce, wiem ze ciasta na pewno robia dobre, ale torty, nie mam pojecia

wracam do uk
hahah az tak to nie chce:P
szkoda ze juz pojechalas.....nawet nie zdazylysmy pogadac....ale nadrobimy w lipcu:P
buzka
AniaBosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 18:10   #4856
kamab22
Raczkowanie

negila ja za grę solo na ślubie, 3-4 utwory (z akompaniamentem organisty lub z podkładem muzycznym) place 180zl. To dużo? Bo ja nie orientuje się w cenach za tego typu usługę.
Stary 2009-02-23, 18:22   #4857
negila
Rozeznanie

Cytat:

Po Naszym trupie!
ja mam jeszcze skórzaną kurtkę którą tez można wykorzystać jak już szaleć to po całości
a z włosami i zarostem to rzeczywiście kto to widział??
skąd ja to znam.

Cytat:
Napisane przez justenya Pokaż wiadomość
widzę,że nie tylko my to przerabiamy

potwierdzam - byłam w jedliniena weselu znajomej we wrześniu ubiegłego roku, sytuacja odnośnie organizacji identyczna jak opisana powyżej, tzn. po poprawinach niespodziewanie okazało się, że trzeba będzie dopłacić ponad 2 tys. Sam lokal bardzo sporych rozmiarów, ogromny piękny ogród, poprawiny na dole w jakiejś takiej rustykalnej piwnicy (zimno było jak cholera), ale stoły znajdują sie w tej samej sali,w kt. się tańczy, więc moim zdaniem trochę mało miejsca. Jedzonko ok, choć jak za taką cenę to nie powalało. Jedynym plusem wyróżniającym to miejsce była duża estetyka miejsca, sali, bar z dobrym expresem do kawy, no i ten ogród
u nas sami jeszcze kamerzysty nie zamówili tak jak u was ale boję się że sa do tego zdolni. wiem że napewno ktoś będzie miał kamerę ale to już nie będzie takie kręcenie jak wynajęty profesjonalista co się tym poważnie zajmuje.
powiedzieliśmy że jak chcą filmować to bez nas

a co do Jedliny, to nie fajnie jest się dowiedzieć że trzeba dopłacać zwłaszcza takie sumy- umowa powinna to jakoś regulować.

Joasia, przegladałam właśnie moje wizytówki z salonów sukien i czy ty jesteś pewna że w przypadku firmy justin alexander wystarczy ci te kilka miesięcy?? ja mam przy tej firmie napisane 7-8 miesięcy (chociaż to może tylko w lublinie tak mówią)

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2009-02-23 o 18:38
Stary 2009-02-23, 18:28   #4858
martucha
Raczkowanie

dziewczyny a gdzie kupujecie owoce?? bo mi do głowy przychodzi tylko targ na elizówce i marko (choć tam może być drożej)

martucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 18:37   #4859
maria28
Kniaginia

Telka, my termin w kościele zamawialiśmy równo rok przed ślubem.

Cytat:
ojoj, to ja tu wyjde na burżuja ze swoim fotografem - 3000zł, ale za to bez kamerzysty.

Cytat:

Po Naszym trupie!
froggie, co ja mam powiedzieć...mój TŻ sam chciał włosy ściąć i ściął, a ja się staram od miesiąca do tego przyzwyczaić i nie mogę
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 18:41   #4860
negila
Rozeznanie

Cytat:
negila ja za grę solo na ślubie, 3-4 utwory (z akompaniamentem organisty lub z podkładem muzycznym) place 180zl. To dużo? Bo ja nie orientuje się w cenach za tego typu usługę.
a ty masz Skwarcza?? ja też się za bardzo nie orientuję ale wydawaję mi się że ja miałam wyższą cenę podaną i wydawało mi się że jak tylko za ślub to sporo chce. spróbuje później znaleźć tego maila to sprawdze co napisał.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości