2009-02-24, 08:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
Napisane przez Samoa
no właśnie tż robił pranie wszystkich koszul w sobote i przyjechaliśmy do niego przed impr odstawić auto i to wyładować...jeju cała pralka...a on sobie je prasuje tak po kilka, chyba pracuje 5 w niedzielę a jak mu się nie chce to na bieżaco po jednej wieczorkiem albo rano.Przy okazji - większość nowych pralek to ma, ale jak będziecie kupowały zwróćcie uwagę, żeby pralka miała czasowy włącznik, bo tż zawsze ustawia pralkę, żeby włączała sie tak, że kończy prać jak my przychodzimy do domku 
|
ostatnio w tv reklamowali jakas pralke z funkcjia usuwania siersci. stwierdzilismy z TZem, ze taka wlasnie kupimy 
Cytat:
Napisane przez Samoa
a wiesz, że nie wiem, bo on sam chodzi i go tam pani mizia przez 15-20 minut, zeby wyciągnąc kase, bo równie dorze mogłaby to zrobić w 3 minuty, ale głupio by jej było zaśpiewać x zł za taka szybką robotę  A wiesz, że do hair coif trzeba sie umawiac? Ja myslałam, że tam sie wchodzi z ulicy, pach siada się a pani robi fryz a tu nie ma tak łatwo 
|
do HairCoif na pewno nie trzeba sie umawiac (przynajmniej do tego w Galerii Kazimierz) TZ chodzi regularnie i nigdy sie nie umawia. ja tam z reszta chodze robic zawsze fryzurke jak ide na wesele i nigdy nie chcieli mnie umowic. to jest glupie, bo nie wiadomo na jaka kolejke trafisz, dlatego zawsze jak jade sie czesac to ide na 10 (na otwarcie) zebym byla pierwsza
no a TZ z Hair Coif zadowolony - zawsze mycie glowki, dobieranie fryzurki (pomijam to, ze zawsze chce tak samo), pani ciacha nozyczkami, czesc przystrzyze maszynka, ladnie ulozy. ogolnie TZ bardzo zadowolony jest z ich uslug. raz byl w JLD i tak go obciachali, ze jak Golota wygladal 
i wlasnie do JLD w Krakowskiej trzeba sie umawiac, bo tam kiedys chcielismy wejsc to gdzie tam... nie da rady tak bez umawiania.
Cytat:
Napisane przez Samoa
dziś był SPSSik  A jutro Corel 
|
oo a czego oni was tam w Corelu ucza?
ja w tym semestrze bede miala sporo SPSSa. i jeszcze zapisalam sie na kurs z SPSS Dimensions - czuje, ze to bedzie fajne. kto wie, moze w niedlugim czasie bedziecie mi ankietkie internetowa robic (bo to do tego typu rzeczy jest )
Cytat:
Napisane przez Samoa
łojacież w peeku koszule kupuje? To co on w lacoście chodzi i ralphie????Ja tam wchodze tylko jak mam gruby cash 
|
tam sa czasem promocje i dosc tanio te koszule wyprzadaja 
chociaz nas tam jakos te ciuszki (koszule/krawaty) nie powalaja specjalnie. i nie wiem czy to tak wszedzie w Peeku (czy tylko w GK ), ale mam wrazenie, ze tymi koszulami do przymierzenia to tam ktos podlogi froteruje (chyba sie bardzo zuzyly )
za to wczoraj kupowalismy krawaty we Franco Feruzzi i tam tez dosc fajne koszule byly (o krawatach nie wspominam- bardzo bogaty wybor i nawet fajny sledzik byl, ale cos sie TZ nie skusil jednak )
dżiz... tluka sie mi ci od przewodow kominowych... chyba kuja sasiadce u gory w lazience koty znow nie moga spac i beda caly dzien sniete chodzily
|
|
|