2009-02-24, 19:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
Napisane przez zetka89
no też racja. nam przez pierwszy tydzień października każdy wykładowca i ćwiczeniowiec powtarzał, że takie założenie jest. z jednej strony to jest fajne, że przyjmują tyle osób i jest przesiew (co ja teraz mówię ;P  ) no bo jest możliwość dostać się na kierunek nawet jak komuś matura jakoś super nie poszła, a przecież taka osoba może sobie czasami lepiej poradzić na danym kierunku niż ten co miał ponad 90% ze wszystkiego z matury. bywa i tak  aczkolwiek bardzo przykro i smutno będzie teraz rozstać się z wieloma fajnymi osobami
|
Nie dziwię Ci się, ale taki 'przesiew' to chyba tylko po I semestrze robią, hm? Teraz już powinno być tylko lepiej i już nie powinno odpadać tyle osób 
Tzn. tak myślę, bo zawsze mówi się, że na studiach najgorsza jest pierwsza sesja, potem już jest 'z górki'.
Cytat:
Napisane przez tamia
no dokłądnie, ale to praca tylko na pół etetu i nie za ciekaciekawe wynagrodzenie, ale nic, akurat w tej pracy mi to nie przeszkadza bo robie to co lubie3 wreszcie 
obowiązki hmm, ogolnie obsluga biura (telefony maile) wyceny różne kontakt z klientami, jakies zamowienia itp. fajnoo
 hyhyh
Wysyłaj jak najwiecej.. jestem życwym przykładem na to że mozna wysłac ok 100 cv i dostać 3 odpoweidzi.. wiec probuj wszedzie.. a nuż coś się trafi 
|
Ale Ci się udało, fajnie 
To był tylko sen , w realu nigdy nie dałabym nikomu łapówki. Chyba, że lekarzowi itp. gdyby od tego zależało życie moje albo moich bliskich.
Najpierw wysyłam w takie miejsca, gdzie chciałabym pracować. Jak już nie będę miała wyjścia to zacznę wysyłać byle gdzie 
Fatalnie się czuję, boli mnie żołądek, chyba naprawdę złapałam jakiegoś wirusa. Nic nie umiem przełknąć, siedzę z już chyba piątym kubkiem herbaty...
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Tez kiedys myslalam o Cinema City, podobno tam jak sie zlozy cv to dosc szybko dzwonią  kiedy cv wyslalas im?
A co do zakupow to dzis bylam w Galerii i 3 rzeczy musze sobie kupic, wypatrzone, teraz tylko przemyslec czy napewno warto i w piatek z TŻtem ide kupic 
|
Dzisiaj po południu wysłałam do Cinema Chwilę przed tym jak napisałam tamtego posta. Na jakimś forum przeczytałam, że z Multikina też dość szybko dzwonią, minęły 2 dni i cisza (tragedia ).
|