Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-26, 14:32   #1
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***

NIEAKTUALNE

Witam!

mam do wymianki w swoim kramiku vii ajj piiii :

bronzer Diora nr 010 healthy look, delikatny herbatniczek, ubytek nieduży, rzędu 10 proc., z welurem i pędzlem - wymiana z Bietą
cienie Guerlain nr 480 - szarości, praktycznie kopia silver goddess Diora, a te mam , chociaż jest fajny jasny szary mat, więc naprawdę je polubiłam, ale jeżeli znajdę coś fajnego, jakąś inną paletkę, to pomyślę nad rozstaniem się nią ;-) ogólnie bardzo polecam, bo te cienie są delikatniejsze niż Diorki i baaardzo fajnie się cieniują. - wymiana z Bietą
pryzmy Givenchy nr 02 - 10 proc. na wypróbowanie, bardzo fajny, jasny lekko rozświetlający efekt - wymiana z Asią
bronzer Chanel nr 021, w kasetce, na wypróbowanie, zostało ok. 15 proc. - oddam tylko za coś fajnego, bo z tych bronzerów, co mam jednak jest najfajniejszy
cień Shiseido A12, jade green, ciekawa złamana błękitem zieleń, malutki ubytek
kredka do brwi Chanel dla blondynek (ok. 3/4 kredki), zakończona pędzelkiem do brwi
Chanel ombre amethyst (ciemny iskrzący fiolet), ubytek malutki, oddam za coś super
nowy pędzelek - liner smashboxa, ma lekkie wgniecenie powstałe w transporcie, ale nie rzutuje na właściwości użytkowe
błyszczyk Dior plastic gloss nr 002, połowa - leci do Idiaminki
dokładka - końcówka 20 proc. shimmera rose Diora na wypróbowanie - leci do Malwiiny
końcówka cienia buttermilk Clinique (jasny matowy beż) na wypróbowanie - wymiana z Asią,
dokładka 5 Diora rose gipsy, bez jednego cienia w kolorze ostrego różu, kod 4C01, ubytek rzędu 5 proc., cień brzoskwiniowy ma delikatne wgłębienie, reszta cieni kilka razy testowana - cienie widoczne na zdjęciu - wymiana Amidalla.
Lancome Renergie refill krem pod oczy, raz przetestowany- wymiana
EL hydra complete krem pod oczy, połowa - wymiana, leci do Itaki
Clinique maczek almond blossom, użyty kilka razy - leci do Malwiny
Chanel Coromandels, limitowana paleta cieni, inspirowana Chinami, jesień 2005.
Sisley brązowa, opalizująca na złoto kredka do oczu, połowa.

Zapraszam!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  icon_005.JPG
Wyświetleń: 38
Rozmiar:  3,4 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2009-04-20 o 06:46
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując