Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-01, 19:27   #2008
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mam świetny kontakt z ojcem i chciałabym, żeby mnie poprowadził do ołtarza. Moja koleżanka bierze niedługo ślub - obydwoje nie mają ojców. O mało nie zmienili kapeli, gdy ta powiedziała, że przecież "cudownych rodziców mam" i taniec z nimi to nieodłączny element wesela :/

A czy Wam też tak Sally Hensen szybko gęstnieje? Mają takie lakiery co dają śliczny efekt, ale nie zużyję nawet 1/3 zanim zgęstnieją
Ja też chciałabym, żeby tata mnie poprowadził Mimo że na żadnym ślubie w którym uczestniczyłam, ten element nie wystepował

Hmm, ja z SH używam tylko odżywek do paznokci i depilatora z pędzelkiem do twarzy (cudo!), więc o lakierach się nie wypowiem

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora