Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-01, 22:45   #2016
Reijel
Wtajemniczenie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Tak rozmawiacie o prowadzeniu do oltarza przez ojca... ja chyba bym sobie zyly kartka papieru podciela gdyby taka tradycja obowiazywala i ojciec mialby mnie prowadzic do oltarza... Chyba blagalabym przyszlego tescia na kolanach zeby on to zrobil.
Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji zeby mial mnie prowadzic do oltarza, no nie wyobrazam. Moze gdyby nie byl takim czlowiekiem... ale coz, nie moja wina ze mam wrednego pasozyta w domu ktorego czas wywalic.
Ze mną byłoby podobnie. Moi rodzice są rozwiedzeni, biologiczny ojciec to krętacz, manipulator i kawał drania. Z kolei mój ojczym to cudowny człowiek i gdyby jakiś mężczyzna miałby mnie odprowadzić do ołtarza, byłby to on. Zwłaszcza, że niedawno nazwał mnie "córką" (wiem, że na monitorach wygląda to sucho i nienadzwyczajnie, ale dla mnie naprawdę wiele znaczy; aż mi się łezka w oku zakręciła).

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ja też chciałabym, żeby tata mnie poprowadził Mimo że na żadnym ślubie w którym uczestniczyłam, ten element nie wystepował

Hmm, ja z SH używam tylko odżywek do paznokci i depilatora z pędzelkiem do twarzy (cudo!), więc o lakierach się nie wypowiem
Muszę się przyjrzeć temu depilatorowi, mam dosyć plastrów z woskiem...
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora