Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls po raz...IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-02, 22:09   #3812
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88
Dot.: American Girls po raz...IX

w koncu nadrobilam

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Cytrynowa ile u was placi sie za godz???
Na jednym za ulgowy wolaja 4,50 a na drugim 5,50.
Ja mam za free po znajomosci

W ogole to mialam cos opowiedziec..wiec opowiadam

A wiec.. sobota - rano - wstaje jakas taka pelna energii mimo ze spalam malutko. Patrze w lustro i mowie " kurde fajnie dzisiaj Sandra wygladasz" i biegam po pokoju, tancze, spiewam w koncu spozniona dojechalam na uczelnie. Czuje ten wzrok goniacy za mna.. czuje. Kolega: "wygladasz dzisiaj przeslicznie"
No ii tak bylo przez caly dzien, doslownie. Normalnie dawno..hmm.. nigdy.. tak nie bylo hehe W koncu angielski - 2 cwiczenia pod rzad = 3 godziny. Pan od angielskiego, mlody podkreslam facet mnie podrywa.. dacie wiare (to tekst Wioli z brzyduli ). Ale sie jaram cooo.. pomyslicie sobie ze jakas walnieta jestem ale kurcze naprawde ludzie w tym dniu widzieli moja pewnosc siebie.. Nie bylam skulona i wpatrzona w ziemie jak zazwyczaj. Chodzilam z uniesiona glowa i to bylo fajne.. ze ludzie to widzieli.. ze laski o mnie mowily za plecami, ze faceci mnie podrywali ja o tym wlasnie
No i co do tego angielskiego.. przyszedl student z 5 roku z praca do niego i oni sobie wala na "ty". Pogadali troche, my mowimy (grupa) do wykladowcy ze chcemy do domu juz, zeby nas zwolnil a on niee ze nie ma opcji i w ogole hehe No i ten student tak byl u niego trzy razy.. w koncu dzwoni do wykladowcy. A on pokazuje nam zebysmy byli cicho i wlaczyl na glosnomowiacy. Student: ej prosze zalatw mi numer tej dziewczyny co siedzi po lewej pod sciana TAK tak to JA

Na drugi dzien bylo to samo haha

Boszz.. napisalam to jak rasowy pustak

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora